Lonely Killer

poruka: 367
|
čitano: 44.134
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Lonely Killer

Bas mi je drago sto imamo domacu ekipu koja radi na izradi igre, ali preporucam da zamolis moderatora da promjeni naslov ove teme u npr. "Izrada hrvatske indie igre" koja ce privuci vise posjetitelja i time imas siri krug ljudi koji su upoznati s tvojom igrom.

Igra mi se dopada, ali slazem se s time da glazbena podloga dobor ne prati dogadaje u samoj igri (scena kad monsteri pocinju s napadom bi trebala imat onu glazbu kad si istrazivao)

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Lonely Killer
Bugzapper kaže...

Bas mi je drago sto imamo domacu ekipu koja radi na izradi igre, ali preporucam da zamolis moderatora da promjeni naslov ove teme u npr. "Izrada hrvatske indie igre" koja ce privuci vise posjetitelja i time imas siri krug ljudi koji su upoznati s tvojom igrom.

Igra mi se dopada, ali slazem se s time da glazbena podloga dobor ne prati dogadaje u samoj igri (scena kad monsteri pocinju s napadom bi trebala imat onu glazbu kad si istrazivao)

Mala domaća ekipa :D Ne znam baš za promjenu naziva teme, ostao bih pri ovoj, ali još ću razmotriti to. Sigurno je da bi privukla više posjetitelja na temu :)

FPSC nema baš razvijen sound system tako je izuzetno teško pronaći pravi balans, gotovo pa nemoguće, ali sigurno da će se uložiti puno truda.

Life is Hard :) Hard Life : Strange Power
13 godina
protjeran
CoLdPlay kaže...

Mala domaća ekipa :D Ne znam baš za promjenu naziva teme, ostao bih pri ovoj, ali još ću razmotriti to. Sigurno je da bi privukla više posjetitelja na temu :)

Moze i ovako "Izrada hr. indie igre *Lonely killer*" ako hoces promovirat ime   \o/

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 22:00 (Bugzapper).
14 godina
neaktivan
Lonely Killer

Evo ga i novi video je stigao :D

Direktno na youtubu pogledajte :)

Šta mislite, komentari, sugestije, kritike ?

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Nekako mi se ta glazba koja je korištena ne uklapa,ili je to samo do mene?

Ali inače,odlično izgleda!

'I would rather suffocate than kill myself.' ~Amar
14 godina
neaktivan
Aliser kaže...
CoLdPlay kaže...

Nekako mi se ta glazba koja je korištena ne uklapa,ili je to samo do mene?

Ali inače,odlično izgleda!

Opet ta glazba :P Odradit ću testove sa ekipom i predočit im listu pjesama i zvukova, a potom će oni birati. Napominjem da se glazba i neprijatelji stavljaju nasumično u ovim početnim video zapisima, bitno mi je više prikazati level design. Poslije će izlaziti i ozbiljniji traileri, kako obični tako i gameplay traileri :)

Hvala :D

14 godina
neaktivan
Level design je za sada po meni dobar,nemam ni primjedbi a ni sugestija za to..barem za sad :P
15 godina
Lonely Killer

Dobro izgleda, malo pretamno al vec si napisao da tako samo izgleda na videu.

Glazbu necu spominjat {#}

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Level design je za sada po meni dobar,nemam ni primjedbi a ni sugestija za to..barem za sad :P

To je dobro :P

bradonja_85 kaže...

Dobro izgleda, malo pretamno al vec si napisao da tako samo izgleda na videu.

Glazbu necu spominjat {#}

Da, zbog videa izgleda tamnije. Za glazbu će očito biti potrebni veliki testovi, ali siguran sam da će to na kraju zvučati lijepo.

14 godina
neaktivan
Lonely Killer

Je li još ko pogledao video ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
CoLdPlay kaže...

Je li još ko pogledao video ?

Dizajn levela je dobar, monsteri takoder, glazba jos uvijek prenapadna (ponekad sama tisina djeluje strasnije od scary zvucnih kulisa).

Po meni fali tu i tamo vecih prostorija, da se razbije klaustrofobicnost i najvaznije od svega treba bit dobra prica da se igrac moze uzivit u ulogu.

14 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

Dizajn levela je dobar, monsteri takoder, glazba jos uvijek prenapadna (ponekad sama tisina djeluje strasnije od scary zvucnih kulisa).

Po meni fali tu i tamo vecih prostorija, da se razbije klaustrofobicnost i najvaznije od svega treba bit dobra prica da se igrac moze uzivit u ulogu.

Uvijek se najviše potrudim oko level dizajna, biće i više vrsta monstera, a glazbu ćemo riješiti zasigurno.

Zavisi od levela, da li će biti većih prostorija ili ne. Priča još nije do kraja razrađena, ali praktično ja imam sve u glavi i treba mi neko pomoći da to razradimo zajedno :D

14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
Bugzapper kaže...

Uvijek se najviše potrudim oko level dizajna, biće i više vrsta monstera, a glazbu ćemo riješiti zasigurno.

Zavisi od levela, da li će biti većih prostorija ili ne. Priča još nije do kraja razrađena, ali praktično ja imam sve u glavi i treba mi neko pomoći da to razradimo zajedno :D

Šta ti tačno treba pomoći oko toga?

14 godina
neaktivan
Aliser kaže...
CoLdPlay kaže...
Bugzapper kaže...

Šta ti tačno treba pomoći oko toga?

Pa znači pomoć oko priče, neko ko bi samnom smišljao priču i levele, ali treba napomenuti također da bi mogao sklapati i one vrste enciklopedije ( informacije o likovima, mjestima, itd. ).

14 godina
neaktivan
Ako ne nađeš nikoga mogao bi ti ja pokušat pomoći oko toga.
14 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Ako ne nađeš nikoga mogao bi ti ja pokušat pomoći oko toga.

Poslat ću ti na PM neke detalje u par dana :)

Hvala što si se ponudio za pomoć.

14 godina
neaktivan
Lonely Killer

Započeo sam ponovo level u kojem se vraćamo kući na kratko, zašto se vraćamo naravno da vam neću otkriti. Uglavnom u ovih par dana postigao sam mnogo i igra stvarno teče i napreduje sjajno.

Imam još jednu sjajnu vijest, Minoza se ponudio da radi modele za igru što je nevjerovatno i što je veliki plus u igri. Trebamo samo skontati kako importati modele u sami engine, ali vjerujem da ćemo to riješiti :)

Večeraš vjerovatno stiže ( konačno ) par slikica, nakon videa :P

Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Lonely Killer

Jedan mali update i najava jednog velikog koji će biti. Ispod možete vidjeti i game menu sliku, a što se tiče većeg update-a, on je da će sutra biti prvi veliki video koji pokazuje dosta toga i traje će poprilično dosta vremena 9-10 minuta pretpostavljam :D 

Do tad se strpite :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
CoLdPlay kaže...

Jedan mali update i najava jednog velikog koji će biti. Ispod možete vidjeti i game menu sliku, a što se tiče većeg update-a, on je da će sutra biti prvi veliki video koji pokazuje dosta toga i traje će poprilično dosta vremena 9-10 minuta pretpostavljam :D 

Ubaci malo boje u taj meni, nekako pre tmurno izgleda sve to skupa

14 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...
CoLdPlay kaže...

Ubaci malo boje u taj meni, nekako pre tmurno izgleda sve to skupa

Ciljao sam na nešto tako, uklapa se u atmosferu po meni. Vjerovatno neće izgledati ovako finalni menu, samo pripremam za video koji će biti :)

13 godina
neaktivan
Lonely Killer

Bilo bi fora da je ova pozadina animacija ili snimka, pa da se zemlja ili oblaci miču...

0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
CoLdPlay kaže...

Lonely ili lonesome?

14 godina
neaktivan
Cadza kaže...

Bilo bi fora da je ova pozadina animacija ili snimka, pa da se zemlja ili oblaci miču...

Da, može se to postići, ali je izuzetno teško na ovom enginu animirati pozadinu. Međutim naravno pokušat ću i vidjeti šta mogu :)

Bugzapper kaže...
CoLdPlay kaže...

Lonely ili lonesome?

Isprva Lonely, ali promijenjeno je u Lonesome :)

16 godina
Daj napravi neki bolji meni, ovak se cini neozbiljno, nema nit options, nit credits...
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Daj napravi neki bolji meni, ovak se cini neozbiljno, nema nit options, nit credits...

Čitaj malo iznad, njega sam samo spremio za video koji ću snimati :)

16 godina
Sam nemoj bezveze par GB videa uploadat ponovo :)
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
14 godina
neaktivan
Lonely Killer

E,a kad ćeš ti meni poslati ono što si reko? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Sam nemoj bezveze par GB videa uploadat ponovo :)

HAHAH ... neću, ovo će biti prvi ajmo reći "oficijalni" pa će imati i neki intro :)

16 godina
E da, i meni trebas za prevodjenje poslat da ne zaboravis.
14 godina
neaktivan
Aliser kaže...

E,a kad ćeš ti meni poslati ono što si reko? :D

Vjerovatno večeras u kasne sate ili eventualno ujutro, treba mi vremena da nešto povežem i ispišem :)

8ax kaže...
E da, i meni trebas za prevodjenje poslat da ne zaboravis.

Nisam zaboravio, ali ima više teksta, poput onih datapadova, enciklopedija, čitave priče i još mnogo toga :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice