Left 4 Dead 2

poruka: 1.342
|
čitano: 375.292
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
15 godina
neaktivan
RE: Left 4 Dead 2

To se i meni dogodilo nakon što sam obrisao igru pa ponovno pokrenuo instalaciju valjda zato što je ne obriše dobro pa taj fajl zeza samo klikni zanemari jer tako sam i ja uradio.Onda sam htio da vidim da li će se opet to dogoditi pa sam obrisao igru.Zatim sam je ponovno instalirao i sve je bilo u redu.

15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Ovako... mene zanima samo iz znatiželje, ja sam kupio originalan l4d2 i inst prek steama koristeći onaj kod prek svog acc. Kada bi ja presto koristit taj acc i napravio novi steam account i kad bi htio ponovo instalirat l4d2 na svoj novi acc koristeći onaj isti kod, bi li imao problema kao da steam prepozna taj kod na mom starom acc i zabranio mi instalaciju na drugom ili tako nešto.

U sažetku: DA LI JE MOGUĆE ORIGINALAN L4D2 INSTALIRATI NA VIŠE STEAM ACCOUNTA? Neodlučan

Steroidi me neće učiniti boljom osobom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HeadHunter500 kaže...

Ovako... mene zanima samo iz znatiželje, ja sam kupio originalan l4d2 i inst prek steama koristeći onaj kod prek svog acc. Kada bi ja presto koristit taj acc i napravio novi steam account i kad bi htio ponovo instalirat l4d2 na svoj novi acc koristeći onaj isti kod, bi li imao problema kao da steam prepozna taj kod na mom starom acc i zabranio mi instalaciju na drugom ili tako nešto.

U sažetku: DA LI JE MOGUĆE ORIGINALAN L4D2 INSTALIRATI NA VIŠE STEAM ACCOUNTA? Neodlučan

Ne.

"Hrvatska već vidje dosta raznih čuda, Al ne nađe štrika za toliko Juda." Antun Gustav Matoš
15 godina
neaktivan
HeadHunter500 kaže...

da ti nije neko provalio u acc, ako jeste, šalji žalbu i zahtjev za transfer koda na novi account

P.S moraš im poslati i kod, radi provjere

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 20:50 (BannedOnThisForum).
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

igra je jako dobra jedino mi je naravno pre kratka kao sto smo i svi znali da ce bit i staze su mi jako lose na 1 ici su puno bolje, prica je isto jako slaba to je valjda zato jer je napravljena za multiplayer ali mogu jako pohvalit gameplay kako mozes sve strgat zombija i dobra oruzja su

i dosta je dobro da je samo jedan pravi kraj a ne na 1ici svaki level ili campign kako ocete to vec nazvat ima svoj kraj ovdje samo na pravom kraju pobjegnu

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
fareee kaže...

To se i meni dogodilo nakon što sam obrisao igru pa ponovno pokrenuo instalaciju valjda zato što je ne obriše dobro pa taj fajl zeza samo klikni zanemari jer tako sam i ja uradio.Onda sam htio da vidim da li će se opet to dogoditi pa sam obrisao igru.Zatim sam je ponovno instalirao i sve je bilo u redu.

pokušat ću pa ću vidjet...

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2
img248.imageshack.us/i/60656016.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
S kojim programom to raspakirati ? Nije RAR, molim za pomoc
15 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

link do slike ne radi, probaj sa 7z

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
BannedOnThisForum kaže...
lg-viewty kaže...

link do slike ne radi, probaj sa 7z

universal extractor

15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

da se vratimo na igru meni je jedinica bila strašta par puta sam je priša a multiplay je perverzija.problem je u tome sto nije bilo servera nesto malo na pocetku i to je to,ja se nadam da neće tako biti sa 2 volio bi da se počmu dizat neki serveri naši balkaski.

stjepwan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cromaster kaže...

da se vratimo na igru meni je jedinica bila strašta par puta sam je priša a multiplay je perverzija.problem je u tome sto nije bilo servera nesto malo na pocetku i to je to,ja se nadam da neće tako biti sa 2 volio bi da se počmu dizat neki serveri naši balkaski.

i ovdje je lobby, ali efektivniji

15 godina
protjeran
cromaster kaže...

Ako pricas o originalu onda nije istina. Servera ima ko u prici, a za 2 pogotovo.

Kimi - the King of Spa.
15 godina
Left 4 Dead 2

e imam pitanje i molio bi da me pm-ate il tu recite da vise ljudi zna

kako napravit local server ocu igrat l4d2 prek hamachia sa 3 frenda tj nas 4

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Napravis hamachi, podijelis network i pass.. hostaš, oni se joinaju i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gle al udjem u igru odem na campaing .....create local server izaberem mapu....
i on meni tako joining game pise tako pola sata
15 godina

e al kako ja napravim server oni su u mom networku mozemo se pingat al odem create local server i on kaze joining game i tak pola sata

15 godina
neaktivan
ivic55 kaže...

e al kako ja napravim server oni su u mom networku mozemo se pingat al odem create local server i on kaze joining game i tak pola sata

to je piratska verzija, i ona ima mnogo problema sa hamachijem, instaliraj patcheve

15 godina
Left 4 Dead 2

ma jesam al mora nekako aj me addaj na xf .....tix23

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

sutra ću, žalim, moram ići

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Left 4 Dead 2

evo ja noćas instalirao left4dead. na ona upozorenja sam samo klikao ignore i dobro je završilo. mislio sam da neće bit dobro, jer mi je prošli put tako izbacio bsod, ali evo sad je sve ok...

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Slusaj ovako

1.idi u rev.ini

2.nadji di ti pise language=

3.promjeni ovako language=English i to ti je to

15 godina
neaktivan
delux kaže...

Slusaj ovako

1.idi u rev.ini

2.nadji di ti pise language=

3.promjeni ovako language=English i to ti je to

wtf ti?

na to je odgovoreno 2 stranice prije

15 godina
protjeran
Left 4 Dead 2

Evo malo slika

konfa mi je  HD2400pro 256mb agp,1.81ghz,768mb of ram

Noga se ucrvala pa sam je morao amputirati. Noga se ucrvala pa sam je morao amputirati.
bum bum
Trci u smrt Trci u smrt
http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2: Witch is pwned by a chainsaw xD

http://www.xfire.com/video/1b3ead/

Evo jednog filmića domaće proizvodnje... pogledajte što se dogodi kad frend i ja naletimo na vješticu, a usput je i pila u rukama Belji se

Mislim da filmić zaslužuje Cool...

BTW: Ja sam onaj s pilom... komentator je moj frend...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 10:13 (HeadHunter500).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Left 4 Dead 2 Game Add-on #1 Announced

posted by Alden @ 09:24PM on December 14, 2009

Dubbed "The Passing," the first game add-on for L4D2 brings the original Left 4 Dead (L4D1) Survivors down south for a meeting with the L4D2 cast, while delivering new single-player, multiplayer and co-operative gameplay.

Targeted for release in early spring, "The Passing" takes place just after the Dead Center campaign of L4D2. Set in a small town in rural Georgia, players assume the role of the L4D2 Survivors as they meet with the L4D1 characters.

In addition to the new co-operative campaign and associated narrative, "The Passing" will include new arenas for Survival, Versus and Scavenge mode and introduce a new co-operative challenge mode of play. The Passing will also include a new "uncommon common" zombie class, melee weapon, and firearm.

"The Passing will become the most important campaign in the Left 4 Dead story, as all the Survivors are being called together in one campaign," said Doug Lombardi, VP of marketing at Valve. "It will also be a huge offering of new gameplay content, with something new for every game mode plus a new uncommon common and weaponry."

Šta kažete? Ja kažem Bit Će J***no ludo u p***u m*****nu... Bill, Francis, Louis, Zoey i Nick, Coach, Rochelle, Ellis svi u jednoj kampanji... PreKrasno LUDIL0  CoolBogatašBelji se

3 0 hvala 0
16 godina

Faerd, kužim šta želiš reći ovime, djelomično se i slažem.

ALI

Zašto ostati uvijek unutar šablone koja je zamišljena prije puno godina. Nisu li promjene zanimljive.A ovo nije toliko različiti prikaz zombija koliko bi netko pomislio.

Svako različito viđenje zombija je dobrodošlo. Ovo su više manje klasični zombiji, jedino je promijenjena brzina njihovok kretanja, kao i ideja da se uvijek kreću u jednom zacrtanom pravcu. Ovaj zombi i dalje je bezuman, i dalje vidi jedan cilj, a to si ti (hrana) i pokušava doći do njega, ne izbjegava, ne razmišlja, samo juriša na tebe.

Čak smatram da je ovo dodalo ono nešto ovoj igri što ju je izdvojilo od ostalih zombi igara...

Svakako pozitivno.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

ja volim vidjeti promjene u igrama, ali mislim da razumijem sliku koju Faerd ima u glavi i definitivno bi ubio za takvu jednu igru. Bilo je cak govora sa mojim kolegama o nekom hobi-projektu gdje bi se napravilo nesto slicno: mmorpg koji bi se wipeao svakih 3 tjedna, prijave idu prije nego pocne igra, i cilj je normalno pobjeci iz grada. Ideja sadrzi vise manje sve Faerdove prijedloge plus jury-rigging i izgradnju blokada.

Mmmm....

Svi mi svakodnevno putujemo kroz vrijeme i to brzinom od jedne sekunde u sekundi. -hrx

0 0 hvala 0
16 godina
COD:WAW Zombie mod imao je klasične zombije... Zanimljivo i dobro iskustvo.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
Left 4 Dead 2

Jel zna ko jel mozda piratska verzija radi u lanu? ja i neki moji gay prijatelji imamo mini lan party  pa ono

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice