Mi smo igrali od 21:30 pa nadalje, koji je tvoj nick na steamu?
Hexx.
Vidio sam da si bio ingame oko 23, ali nisi bio u nijednom serveru...
A onda si igrao Batmana :P
Mi smo igrali od 21:30 pa nadalje, koji je tvoj nick na steamu?
Hexx.
Vidio sam da si bio ingame oko 23, ali nisi bio u nijednom serveru...
A onda si igrao Batmana :P
Jeste li da se veceras raspali koji versus ili scavange ( rooftop )? Ako jeste imate iznad moj steam profil i add me pa da igramo :D
Aaa raja, da se malo igramo?
Kad se koljemo???
tko me nema na steamu neka slobodno doda: goodye
Obicno je upaljen cijeli dan, ali za kompom sam nekad od 21.00 pa nadalje
Mi skoro svaku noć ili svako drugu igramo, pa kada budemo igrali zovem te ( ako bude bilo mjesta ) :D
Ja ništa prije 4-tog mjeseca, a vjerujem da i M_Dipl isto. :/
Ja imam previše obaveza drugih.
Kupio igru neki dan i oduševljen sam ALI naravno problem,
imam konstantan crash to desktop svako malo unutar igre, nespecifično o trenutku.
Igru vrtim maxed out kompletno i naravno klizi savršeno.
Probao sam onaj crash fix koji uključuje editiranje premissiona za otvaranje
odnosno pristupanje određenom folderu unutar Windowsa na disku i ne pomaže.
Molim ako iko ima informaciju kako srediti stvar, nek javi,
stvarno bi rado igrao
Pošalji ticket supportu na steamu i mislim da će ti oni brže odgovoriti nego mi :)
Evo ako nekog zanima imam steam account s L4D2 na njemu koji mi ne treba. Pa ako ga netko hoce poklanjam ga.
Svaka čast.
Samo jedan detalj da napomenem. Par ljudi se vec javilo za ovaj steam racun i mozda im je cudno zasto ne odgovaram na poruke.
Ako vidim da imate komp sa i5 procesorom ili grafom koja polovna kosta 1000+ kuna a javi mi se i netko sa prastarim dualcem i grafom koja kosta 300 kuna onda cu najvjerovatnije racun dati ovom drugom.
Sad ja kao kompliciram bezveze ali po meni ako netko ima love za komp koji Bf3 tjera na ultra onda ima i 10 eura za L4D2. A svi znamo da ovdje ima ljudi koji si bas i ne mogu priustiti kupovanje igara bez obzira koliko one kostale.
Tako da moilm vas uvazite ovo i nemojte se sad ljutit na mene jer postavljam kriterije za nesto sto je skoro pa bezvrijedno.
I L4D2 je zavrsio u rukama kolege forumasa SpeedFreak18.
Od sutra do nedjelje sam na dobroj vezi opet pa se nadam da će mi se netko ovdje pridružiti na L4D2. Za večeras nisam siguran ali od sutra sam negdje poslije 8 uvijek onlajn. Nisam ponio headset, da se odmah ogradim, ali sam tu. :) Pozdrav!
:((
Probat ću skinut do sutra, i sad se ja pitam zašto nisam uzeo skuplju net tarifu za veću brzinu, a razlika je svega 40kn mjesečno... Rekoh sebi neće mi trebat brže
Ajd stavim i ja da se skida...
Edit: aaa imam skinuto :D (ocito nemam vremena :))
Zovite kad podete
Tu sam za petak, subotu i nedelju pa me zovite :) ( steam ID: garamel12 )
Pozdrav ekipa, dali se ovo još igra dobro? Mislim je kupiti a 100 kuna nije puno za igru (pogotovo jer je valve napravio:).
Pozdrav ekipa, dali se ovo još igra dobro? Mislim je kupiti a 100 kuna nije puno za igru (pogotovo jer je valve napravio:).
Kako ne, igra se još igra na steamu, najčešće od 6k do 11k igrača, u trenutku dok ja pišem igru trenutačno igra 11k ljudi. Igra vrijedi svaku lipu, idem sad i nabacit jednu, proklet bio xD.
Meni je nakon nekih 100-130 sati igra dojadila osim ukoliko ne igram sa nasim ljudima a posto smo vecina sada dobili Dota2 beta niko ne igra l4d2 xD
320 h i tek sad počinje bit stvarno zabavno i zanimljivo, uz fenomenalne custom kampanje ovo će se igrat još jaaaaako dugo
Evo i ja počeo igrati jučer. Sve normalno, mogu se pridružiti negdje bez problema, nikakvi lagovi i to... a jedino imam problem sa hostanjem. Naime kada hostam netko se pridruži pa ja pokrenem, onda se nešto traži pa izbaci "Can't find Official dedicated servers..." ili "Best available ded. serv." A jedino ubaci kada stavim "Local server". Sada jeli treba otvoriti određene portove ili što? Samo da mogu pokrenuti vlastiti "match". Zahvaljivam. :)
Official i community dedicated serveri su često puni i zato ih često ne nalazi, dok kad hostaš ti, svi se spajaju prek tebe i mogući su ogromni pingovi i lagovi ako nemaš solidnu vezu. Kad ti izbaci poruku da ne nalazi server, ne mjenjaj na local nego pusti da ponovno traži dedicated, zna potrajat al nedaj se.
Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje. Gdje mogu nabaviti L4D2 jeftino. Kupio bi preko steama no nemam ni karticu ni paypal (maloljetnik s roditeljima koji imaju malo vjere u njega ;)), pa bi mi bilo najpovoljnije bila uplata na žiro.
Ako ima gdje, linkajte.
Hvala!
ako koga zanima prodo bih mu steam acc sa left 4 dead 2 i jos neki par igrica..
da
e pozz svima . da li neko zna gdje i kako da skinem Left 4 Dead The Sacrifice .. i kako da ga igram online p.s(nemam original igru) al molim za pomoc samo ! :)
Takvu pomoć ovdje nećeš nać, a sramotnije od samog pitanja kako igrati piratsku igru je to što je ista u nekoliko navrata došla doslovno 15 kn, manje od kutije cigareta.
Dali se moze namjestiti da igraju 2 prava igraca a ostala 2 da su botovi?
Dali se moze namjestiti da igraju 2 prava igraca a ostala 2 da su botovi?
Da
Jel mi može pomoć neko, kad upalim l4d2(versus) igram normalno, pa mi se poslje 5-10 min freeza i onda ugasi igra. HVALA!