Left 4 Dead 2

poruka: 1.342
|
čitano: 382.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
17 godina
RE: Left 4 Dead 2
Jim Carrey kaže...

igram vecinom css zombie mod, pa tamo bez problema ide do 64 slotova, ja mislim da bi ista spika bila i ovdje, mene najvise zanima dok se igra jel se igra kao co-op da se prolazi mapa tj kao da se igra SP ili bas co-op ili pak ima slobodnih mala di se samo ubijaju dok vrijeme ne prode

Nikakav Zombie mod se nemoze poredit s LFD/LFD2 igra je napravljena da radi na 4vs4, znaci nije predvidjeno niti zanimljivo vise od tog, mozes naletit na neki modani server ali to je onda 100% Suv butrape. ., probaj naci nekog druga da vidis o cemu se radi, ili koji online ingame video, easy to learn hard to master, i kad anletis na tim ljudi koji su uigrani bilo Suv/Infeceted ima da te nema. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
Left 4 Dead 2

devil, kad igras versus 10vs 10 to se vidi čar igrice, kad lete hunteri, chargeri trce po mapi, podovi puni kiseline itd. a grupica skupa hoda, lgeda svaki čošak jel se koji mozda "prošvercao" ili slicno. a ovo 4v4 je meni monotono i dosadno.

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
null kaže...

devil, kad igras versus 10vs 10 to se vidi čar igrice, kad lete hunteri, chargeri trce po mapi, podovi puni kiseline itd. a grupica skupa hoda, lgeda svaki čošak jel se koji mozda "prošvercao" ili slicno. a ovo 4v4 je meni monotono i dosadno.

Ovisi dosta kako, koliko i s kim igras igru. Kada skupis 4 covjeka s kojima igras ovo par mjeseci pa znate svaku taktiku, svaki prozor, padinu ili vatru gdje se moze oneshot/kill suv igra postane prezabavna, opet to je stvar ukusa meni vise lezi potreba za taktikom u 4vs4 nego kaos u mecevima koje ti spominjes.

Igrao sam s par nasih ljudi, pa oni stanu usetaju u protorije, gledaju slike na zidovima. ., traze stvari po stolovima itd, da jednom z aigras s ekipom koja ide takav rush da se Infected nestignu postavit pa da vidis sta je adrenalin i zabava na 4vs4

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
D3ViL kaže...
null kaže...

Ovisi dosta kako, koliko i s kim igras igru. Kada skupis 4 covjeka s kojima igras ovo par mjeseci pa znate svaku taktiku, svaki prozor, padinu ili vatru gdje se moze oneshot/kill suv igra postane prezabavna, opet to je stvar ukusa meni vise lezi potreba za taktikom u 4vs4 nego kaos u mecevima koje ti spominjes.

Igrao sam s par nasih ljudi, pa oni stanu usetaju u protorije, gledaju slike na zidovima. ., traze stvari po stolovima itd, da jednom z aigras s ekipom koja ide takav rush da se Infected nestignu postavit pa da vidis sta je adrenalin i zabava na 4vs4

zato jer nema ekipe, imam dosta ljudi koi imaju l4d, pa vidim tu i tamo da koi odigra, tako da uvijek sam SAM.

15 godina
Left 4 Dead 2

ima koga da cesto igra l4d2 na ovom forumu, neka mi se javi na pp i ostavi steam(user) da igramo skupa, hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 22:10 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

ajmo curke, dosla nov mutacija: versus survial (moj najdrazi)

ajde jos samo danas doma pa idem ča na 10 dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

odigrao sad SWAMP FEVER komapnju, dosta duge epizode, skoro mi srce skocilo van kad je dosao brod na zadnjom epizodi, pa trci na njema , a tenkovi i horde zombija (bio strahu da necemo pak ponovo to trebat ic ponavljat), sva sreca da je netko bio bacio onaj acid, pa me nitko nije dirao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
null kaže...

odigrao sad SWAMP FEVER komapnju, dosta duge epizode, skoro mi srce skocilo van kad je dosao brod na zadnjom epizodi, pa trci na njema , a tenkovi i horde zombija (bio strahu da necemo pak ponovo to trebat ic ponavljat), sva sreca da je netko bio bacio onaj acid, pa me nitko nije dirao.

Tako sam ja na kapmanji Dark Carnival, taman dođe helić, još mi ostalo 20 hp-a, svi trčimo, a tenk iza nas, svi skoče, idem ja i bum...  Tenk me zahvatio i ja jedini poginem na krajuIzlanuo se  

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
15 godina
Left 4 Dead 2

danas je na redu dark karneval i the passing.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

E sad sam se neceg sjetio.. mozda mi se cini ali mislim da da nema zombi crnaca u L4D2. jel jos to netko primjetio? mozda je to ona spika kao s re5 gdje se netko zalio da cijelu igru tamanimo crnce pa su onda ovi uvalili i druge rase pa je na kraju ispalo da u srcu afrike ima vise kineza i/ili japanaca nego crnaca..Izlanuo se

ovo me horagio bacio na razmisljanje jer kad smo bili igrali jednom (on je igrao s COACH-om) prokomentirao je nesto kao: "mene zombi napadaju jer sam crnac!"

znam, rasist , gad i sve to ali mi je fora igrat s njim

Da meni je isto bezveze što nema niggera da i njih malo rokamo Osmijeh šalim se da i ja sam primjetio da ih nema vjerovatno bi odmah igra bila proglašena rasističkom itd. kao i re5 gdje se na kraju našlo više bijelaca ili nekih pocrnjelih bijelaca i par crnaca.

17 godina
Left 4 Dead 2

Baš sam maloprije odigrao Versus Survival, bilo je jako zabavno, jednom su bila čak 2 tenka odjednom, ali ipak smo ih uništili, bilo je oko 4 minute razlike :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jedno pitanje...jel se moze i s piratskom verzijom igrat online...

17 godina
strider kaže...

Jedno pitanje...jel se moze i s piratskom verzijom igrat online...

Prije se moglo preko Garene, ali nisam siguran da se sada može.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 13:42 (Dodinho).
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

joooooj...da sam malo stariji kupio bih ovu igru odmah...ali problem je sto imam 17god...nemam stalan izvor prihoda, a na paypal-u sam skupio nesto sitno $$ (a roditelji nisu spremni dati 22$ za "obicnu" igru)

0 0 hvala 0
16 godina
Left 4 Dead 2

Jedino što ti onda mogu preporučiti da paziš na akcije na Steam-u, dosta često imaju nekakve pa ti se možda posreći da baš L4D2 bude, a i to je jedna od Valve igara tako da bi se lako moglo dogoditi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Nadam se da će biti neka ozbiljnija akcija...još jedno pitanje...jeli itko od vas koristi add-on kampanje (http://www.l4dmaps.com/files.php?cat=6) ima dosta zanimljivih mapa kao što su no mercy 2 i death toll modified...kako se koriste te add-on mape...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
strider kaže...

Nadam se da će biti neka ozbiljnija akcija...još jedno pitanje...jeli itko od vas koristi add-on kampanje (http://www.l4dmaps.com/files.php?cat=6) ima dosta zanimljivih mapa kao što su no mercy 2 i death toll modified...kako se koriste te add-on mape...

Ovdje ti sve piše.

http://boards.4chan.org/b/
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Da...ali ja nemam igru preko STEAM-a pa ne znam jeli procedura ista...

0 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

evo da nebude tema umrla i postala zombie, hehe, salu na stranu, scroolam facebook, i naletim da je nesto l4d grupa nesto postala, a to je novi DLC i drugo !!!!!, juhuhuhu, sve mozemo uprouciti na http://www.l4d.com/blog/post.php?id=4194

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 9:47 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Je, vec se i prije suskalo oko drugog DLC-a, također govore i nesto u vezi prvog L4D-a no nema bas informacija.

"Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God."- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Dal igra neko preko garene ?

Ako igra neka se javi pa cemo haklat malo...

Xfire: hrco123

Garena: StilinovicZG

Steam: mr_stila

0 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

evo da nece opet umrijeti: jcuer je bilo LIVE govorenje o portal 2 i l4d 1 i 2. sve mozete pogledati u prilozenom linku sta se zbivalo

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1407196

kad je ovo l4d tema rec o njemu: novi DLC, novi comic od 150 stranica, nova kompanja, nova oruzja, novi zombiji, svi iz l4d1 ce biti prebaceni u l4d2 i Vi cete izabrati tko ce umrijeti... da ne dalje spojlam, procatitajte.

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Left 4 Dead 2

njavili su da ce biti  od sljedeceg mjeseca na mac-u ili najkasnije u 10 mjesecu, pa pripremite pare jer ce biti veliki popust kao sto je bio i za css i tf2 kad su prebacivali a i za sve ostale igrice ;)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Left 4 Dead 2

Planiram uzeti igru.

Jeli ima ekipe za igrati odavde sa bug-a? Kakva je igranost? Stanje sa serverima? Igra tko sa foruma :)?

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Left 4 Dead 2

Ma ima dost bugovaca u ovoj igri. Meni već 4 dana skida na 20 kb/s, šugavi steam.

A igrača masa, puno servera koji su krcati.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

Weky, igra je sjajna, l4d1 + poboljšanja i dodataka, svaki tjedan nesto novo, mutacija, neki popravak, a sad se sprema neki uber update, gdje ce staviti dosta toga, ali mislim da ce biti sljedeci mjesec, serveri su ok, nikad lag ili crashanje servera, ima ju dosta ljudi ali neznam zasto nisu tolko zaiteresirani. Evo sad je neko pokrenuo drugo da se ekipa lakse skupi, pa cemo se valjda malo boriti sa zombekima :)

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Left 4 Dead 2

Svi vi koji imate L4D2 i igrate ga, javite se u temu: Left 4 Dead 2 - nickovi da se ekipa lakše skupi i ja ću vas staviti na listu.

Tako ćemo se lakše dogovoriti da se nađemo i zaigramoNamigiva

BC2 ingame: Dorjan_CRO Mene nije strah drugome stisnuti TU i Hvala, a tebe?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel se moze igrati L4D2 preko Lana? 

Frendovi i ja imamo onaj D-link-ov hub pa jel moguce da se povezemo i 

pucamo?

LP

Roket

16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Ljudi imam problem i to nije prvi put. Dakle svaki put kad idem igrati mp igra se napuni do 3/4 i ne mice no ona cetvorna se jos vrti, svaki put bi trebao reinstalirati no valjalo bi samo par dana. Evo ss onako bezveze :D

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2
BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice