Jel iko primijetio ovo? Naravno, world champship dolazi, Corki mora dobiti buff! :D
Dobar je on i sada, mislim da ga nece mijenjati iako su to dosad uvijek radili pred worlds ^^
Jel iko primijetio ovo? Naravno, world champship dolazi, Corki mora dobiti buff! :D
Dobar je on i sada, mislim da ga nece mijenjati iako su to dosad uvijek radili pred worlds ^^
Hoće sigurno. To im je tradicija, a ovo to i dokazuje...
A rade to zato što je zabavno gledati Corki game-ove, za razliku od us*anih Tristana/Kog'Maw game-ova. Samim tim dobiju dodatno gledaoca.
U shopu dostupni:Riot K-9 Nasus,Riot Kayle,Riot Graves,Riot Blitzcrank.Šteta kaj nisam pri novcima trenutnoo,jel je povratak tih skinova bil opće najavljen gdje?
*Da bilo je najavljeno na stranici,samo ja nisam gledal.My bad.
Jesam 16 lvl i igram s jednim od najlaksih champova, ali ovo je prebrutalno za njihov tim, a jos su nas u early gameu vodili, sva tri turreta srusili.. http://prntscr.com/4cpvuv
Lifesetal build je preje.ben, zaletim se među njih 5 i napravim quadru sa R i Q, ništa više, u jednom potezu, a Sona mi je utekla da napravim pentu :(
Ugl 3 quadre čini mi se, not bad za početnika :D
Jesam 16 lvl i igram s jednim od najlaksih champova, ali ovo je prebrutalno za njihov tim, a jos su nas u early gameu vodili, sva tri turreta srusili.. http://prntscr.com/4cpvuv
Lifesetal build je preje.ben, zaletim se među njih 5 i napravim quadru sa R i Q, ništa više, u jednom potezu, a Sona mi je utekla da napravim pentu :(
Ugl 3 quadre čini mi se, not bad za početnika :D
Kako je sona yiu utekla
Ma nemam blage, hebe me cooldown moram nešt mjenjat u buildu..
Ma nemam blage, hebe me cooldown moram nešt mjenjat u buildu..
Jungle Yi?
Feral flare > botrk > youmuus > infinity > last whisper
ili
feral flare > botrk > infinity > statikk > last whisper.
Za brži CD na Q jednostavno odeš dosta attack speeda u runama i to je to, u late game ionako imaš 2.50 attack speed tako da ti Q cd bude nešto oko 3 sec.
Preporuka za vas koji niste, nemojte uć u game po prvi puta da ga igrate.. Zbog teškog njuba sa Gnarom sam imao 1/6/3 u 20 minuti gamea.. Samo da je lik imalo pratio šta ja radim i da nije samo farmao (uz to sam mu još krao farmu, skuži to) mi bi winali game
Ovak je Gnar imao 3/7/0 u 20 minuti gamea.. Otprilike tako nekako su išli statsi..
Preporuka za vas koji niste, nemojte uć u game po prvi puta da ga igrate.. Zbog teškog njuba sa Gnarom sam imao 1/6/3 u 20 minuti gamea.. Samo da je lik imalo pratio šta ja radim i da nije samo farmao (uz to sam mu još krao farmu, skuži to) mi bi winali game
Ovak je Gnar imao 3/7/0 u 20 minuti gamea.. Otprilike tako nekako su išli statsi..
Complain more pls. Nećeš se naučit igrat champa protiv botova. Opići normal, instalockaj ga i igraj.
Možda vam na 30 lvlu to nije važno, al kad ja idem sa svojim provjerenim champom, za kojeg sam siguran da znam igrat i naletim na njuba koji nema pojma ni koji spel čemu služi, poludim.. Jer pobjedom sam sve bliže novom levelu ;)
ADC čnar op, blaze it fgt http://matchhistory.euw.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUW1/1621563267/22928918
Možda vam na 30 lvlu to nije važno, al kad ja idem sa svojim provjerenim champom, za kojeg sam siguran da znam igrat i naletim na njuba koji nema pojma ni koji spel čemu služi, poludim.. Jer pobjedom sam sve bliže novom levelu ;)
Teško onom ko tebi dođe u normal gejmu lol
Teško onom ko tebi dođe u normal gejmu lol
Baš tako :D
Normal gameovi su kao stvoreni za isprobavanje i lagano "trollanje" tryhard neka ostane za ranked a sto se tice 30 lvl tebi je zelja da dodjes sto pije do tog lvl-a da mozes igrat ranked... eh pozeljet ces ti te njubiće u normalu kad na letis na trollera u rankedu sa visegodisnjim iskustvom
Trebao bi se maknuti od rankeda sad kad je Gnar aktualan. Danas je bio u 5 od 6 gejmova, ni jednom pozitivan KDA što u mojem što u enemy teamu, bye-bye elo.
Nego, nešto za podizanje ELO-a. Jedan hrvatski challenger je puknuo sliku neki dan gdje je sa Lucian midom zgazio xPekea. Danas sam odigrao 3 matcha s njim, smijurija kako je jak.
Zadnji game mi se crashao u loadingu, kad sam se vratio Lux je bila lvl 4. Dosao sam na mid sa Dorans Bladeom i lvl 2 protiv lvl 4 debelo dobio trade koliko je jak. U pravilu na levelu 1 sa 2-3 Q + passive spustis enemyja ispod pola, cim dobijes 2 level E+Q i garantiran ti je enemy flash, a mozda cak i ako uzmes ignite mozes se flashati, jos koji basic + ignite i imas kill.
Ima sustain jer se builda LS, ima escape u slucaju ganka, ima odlican waveclear i dmg, nema nekog izravnog countera, a u slucaju da ti ADC za*ebe mozes se stavit u njegovu ulogu, sve u svemu - predobar.
P.S. Skumbag Irelia stealala pentu haha
I opet se pocelo događati, al se ne zamaram toliko time jer je zadnji put bilo pa prošlo, game prije +21, sada +11. Nekaj ozbiljno ne valja s tim.
Danas cu se logati samo da malo trollam ljude, odavno nisam, zabavno je to, uzmem mid champ, zginem 3 puta u prvih 5 minuta, izgubim tower i gledam kako ekipa bjesni. Dobar je ovaj lol, lol.
ma znam ja da vi ne podnosite whine i cry ali ovo moram napisat kakav game sad odigrao strasno nesto nevjerovatno prvih 15 minuta game over igram top sve u redu 6 0 u redu a onda mid 0:9, bot adc 0:6,supp 0:9 i jungler 1:5 pa ovakav game nisam odigro jos kad sam igrao normal... kao da su spojili tim debila protiv tima iz diamonda strasno kakve sam igrace dobio u team
ma znam ja da vi ne podnosite whine i cry ali ovo moram napisat kakav game sad odigrao strasno nesto nevjerovatno prvih 15 minuta game over igram top sve u redu 6 0 u redu a onda mid 0:9, bot adc 0:6,supp 0:9 i jungler 1:5 pa ovakav game nisam odigro jos kad sam igrao normal... kao da su spojili tim debila protiv tima iz diamonda strasno kakve sam igrace dobio u team
Niti jedna stvar na svjetu mi ne odmara zivce kao lol, troll game lol, hiihihihih.
Niti jedna stvar na svjetu mi ne odmara zivce kao lol, troll game lol, hiihihihih.
Somebody needs to get laid
Pogledo sam malo tvoj history. Ima ti jedna super stvarcica zvana flash, jako je korisna inace, cak i na championima sa escape abilityjevima.
netko je isfrustriran?:D
balkanci su veci trollovi od poljaka.
Pogledo sam malo tvoj history. Ima ti jedna super stvarcica zvana flash, jako je korisna inace, cak i na championima sa escape abilityjevima.
Heal i ignite su najbolja kombinacija, ako se nades u situaciji gdje trebas flash, to je zato sto si bronze 5 noob /s
Vayne je odlična za igrat, ja volim sa što više attack speeda i frozen mallet, nemogu mi uteć a ja rešetam po njima.. Al zato kad me focusaju nahebal sam..
Vayne je odlična za igrat, ja volim sa što više attack speeda i frozen mallet, nemogu mi uteć a ja rešetam po njima.. Al zato kad me focusaju nahebal sam..
Nepotrebno, red buff je dovoljan za slow. Što se tiče fokusanja, ispravno pozicioniranje je majka, a dobru Vayne je dosta teško uhvatiti.