Ovaj zadnji baron je bio prednost blue strane
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nista, royal dosta bolji i treba se pomirit s tim, royal napravi ogromnu razliku u laneu, ali fnc treba biti zadovoljan pa ipak su u top4 tima svjeta.
zakljucak worldsa:
eu>na huehue
nista, royal dosta bolji i treba se pomirit s tim, royal napravi ogromnu razliku u laneu, ali fnc treba biti zadovoljan pa ipak su u top4 tima svjeta.
zakljucak worldsa:
eu>na huehue
I meni se čini tak, jednostavno pick offi po mapi od fnatica nemogu nadoknaditi razliku koju royal napravi u laneu, bez obzira kolko killova gube, naprave jedan pravi play i sve nadoknade jer imaju golda.
Ovaj mid od royala je potpuno promašio dvaputa ulti i nije niš značilo, kolko god navijao za europsku ekipu mislim da fnatic ne može dobiti Royal.
Edit: zašto se uopće igra treća runda nakon 2:0, pa ni pobjeda niš ne znači za 2:1
is it just me ili je ovaj phreak stvarno iritantan?
.
Edit: zašto se uopće igra treća runda nakon 2:0, pa ni pobjeda niš ne znači za 2:1
Igra se na tri dobijene.
A ak Fnatic dobije sad, kak dalje onda ide?
Igra se na tri dobijene.
A ak Fnatic dobije sad, kak dalje onda ide?
BO5 je, igra se sve dok jedan team nema 3 pobjede.
Ako sad pobijedi fnatic bit ce 2:1 i Fnatic mora jos 2 pobijediti onda da dobije polufinale. Medutim royal samo 1 od ta 3 gamea treba pobijediti i ide dalje.
Mislim da bi ovu mogao dobit Fnatic
High pitched voice Demana haha
Koji preokret na turetu od Fnatica gj!
There is a hope
Uuu, moglo mi biti kriva procjena, mada bi mi bilo drago to :D
Kolko će se ovo produžiti u noć jaoo
I Jep :D :D
Malo se previše opustio Royal . Sad idući game ban na atroxa i insta lock oriannu i np .
Da sam Fnatic, sad bih banao Oriannu
Royal se izgleda previše opustio i Fnatic ih je doslovce sada osramotio.
Iako mrzim Fnatic,navijam za njih odkad su počeli Worldsi,nadam se preokretu na Royal,
i 3:2 protiv SKT T1,tako da Krepo može Montea pilat s "EU Hype train,want some tickets?"
Iako mrzim Fnatic,navijam za njih odkad su počeli Worldsi,nadam se preokretu na Royal,
i 3:2 protiv SKT T1,tako da Krepo može Montea pilat s "EU Hype train,want some tickets?"
Po meni jedini pravi protivnici SKT-u su Royal... Ako bude SKT vs Fnatic to ce SKT dobit jer ipak top i mid su puno jaci od Fnaticovog....
Omfg sta je ovo bilo
lucky s razlogom nosi nick lucky
hint: 6 min
Jel ima tu za trece mjesto match? xD
Kakvi gameovi Royal vs Fnatic
GGG
Najbolja serija ikada.
Svaka čast i Fnaticu i Royalu za navjerovatne matcheve.
Ma daj Fnatic kakav je ovo zadnji fight kriste isuse...
Yellowstar wastea i QSS i Cleanse na Uziu opet ga nemogu ubit,pa
u PM ubiješ Uzia oni nemaju više teama..
Da ali ti Royal igra Protect Uzi makar svi crkli on mora ostat ziv... Tako su trenirali jednostavno i jako jako tesko je doprijet do uzi-a, jedino ako royal napravi gresku
Ode Fnatic papa,bolji su pobjedili...
pricas gluposti
anyway throw je poceo kad su uhvatili j4 da se to nije desilo vjerujem da bi fnatic pobijedio
Uzi se nevjerovatno dobro pozicionirao ako nisi primjetio. Fnaticu je bilo jako teško doći do Uzi-ja a i kada su došli, vidio si i sam šta se desi. Jednostavno su dobro se poredali i kako je Jatt rekao, ako Royal dobije jedan TF, Royal će dobiti match i to su oni i pokazali.
WP Royal. Kako ovaj uzi igra... Finale će biti predivno sam se nadam da neće biti u 4-5 ujutro .