League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.452.426
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
AmonZero kaže...

Igram na eastu i idem odradit 1st win i odem odigrat protiv botova samo da IP dobijem.

3 premade lika quitaju i ja ostanem s lv10 account master yi koji prvi put igra lol u životu. Nakon 6 strana ispisanog teksta s uputama, pametne taktike uspio pobijedit botove 2v5.  {#}

Pa botove dobis 1v5  bez problema :D

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
16 godina

Nemoj sad izmišljat.

Lv 20 account. Nema  runa, nemam sve masteries, likovi nafidaju branda i ostale. Botovi pogađaju 90% skillshootova pa si ti misli. I još igraš s likom koji je tek ušao u lol vode.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Khm, sa beginner botovima mozda. Intermediate su daleko tezi za 1 v 5, pogotovo ako nisi nafeedan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Nemoj sad izmišljat.

Lv 20 account. Nema  runa, nemam sve masteries, likovi nafidaju branda i ostale. Botovi pogađaju 90% skillshootova pa si ti misli. I još igraš s likom koji je tek ušao u lol vode.

Ako si 20 lvl ok, ali opet to su botovi...

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
13 godina
League Of Legends

Gle, imaš tri lejna. Kako ćeš ti sam protiv 5 botova pokriti sva tri lejna? Lako je igrati kada imaš pokojeg bota da ti pokrije lejn, bar jednog po lejnu.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

nakon sta unistis jedan turret ili oni tebi, botovi pocinju švrljati po mapi

Come to the dark side.... we have cookies :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
League Of Legends

Pa jednostavno uzmes mid,malo se tu nafidas i pocmes gankat ostale=gg,vec san to napravia sam 1v5

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ima koja stranica gdje mogu naci bilo koga(ne mislim na ProBuilds) i da kad bum idem pogledati određeni match da vidim ono što je levelao svaki level i što je kupovao redom? (Uglavnom da bude ko Probuilds ali za sva igrače).

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
null kaže...

Ima koja stranica gdje mogu naci bilo koga(ne mislim na ProBuilds) i da kad bum idem pogledati određeni match da vidim ono što je levelao svaki level i što je kupovao redom? (Uglavnom da bude ko Probuilds ali za sva igrače).

Koliko znam noup, inače bi bilo zanimljivo vidjeti što je buildao netko tko je iscarryao meč itd.

13 godina

http://imgur.com/a/7wy63#15

http://imgur.com/a/Pzy7W

vrtite gore slike ...minecraft powah.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 11:47 (X-Plosiv).
15 godina
League Of Legends
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To onaj Nigga koji je bil najavljivan vec prije?

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
17 godina
neaktivan
guls kaže...

Gle, imaš tri lejna. Kako ćeš ti sam protiv 5 botova pokriti sva tri lejna? Lako je igrati kada imaš pokojeg bota da ti pokrije lejn, bar jednog po lejnu.

Uzmes Lux, botovi vole šetat jedan iza drugoga.

acc LoL east: Pipe
15 godina
neaktivan

Hmm izgleda pre zanimljivo, sta mislite na koga misli pod ''him'' i ''her''?

LoL-scarface797(EU-West)
17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Hmm izgleda pre zanimljivo, sta mislite na koga misli pod ''him'' i ''her''?

Pa nema baš puno champova sa Shadow islesa (koliko sam skužio od tamo je/su him/her)

Hecarim, Elise, Yorick, Eve, Karzhus, Mord, Thresh...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
14 godina

Evo kupih Syndru i nakon par partija mogu reć da je stvarno jako teška za dobro odigrat, nešto u stilu Cassiopeie. Po meni najteži 5 champova bi bilo Anivia Syndra Cassiopeia Orianna i Fate možda.

15 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Evo kupih Syndru i nakon par partija mogu reć da je stvarno jako teška za dobro odigrat, nešto u stilu Cassiopeie. Po meni najteži 5 champova bi bilo Anivia Syndra Cassiopeia Orianna i Fate možda.

ali ako ih dobro odigraš nemože ti nitko ništa i glavni si u igri 

12 godina
League Of Legends

Stavia san ovu temu na forume,ali evo da i vas pitam,zelim kupit jednog od ova 3 champa,pa me zanima sa kojima bi lakse carryao low elo gameove,koji je po vasem misljenju bolji,s kime se najlakse farmat itd.

2 Graves
9 Caitlin
19 Vayne
2 Ostali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Ha gle, koliko sam ja naučio, a bogme sam "naučio" da je ovo timska igra i da bez obzira koliko ti neku rolu dobro odigraš ne znači da ćeš pobijediti, niti koliko god failao na nekom lejnu, da ćeš izgubiti. E sad, sve se svodi na to koliko ti možeš tim zainteresirati da igra - timski. Kako im uopće privući pažnju, kako ih usmjeriti na nešto, te kako izbjeći rage jer community em je usran em su svi nervozni (nije ni čudo kako se živi, jel). Ako uspiješ posložiti prve dve varijable, tu i oni lošiji timovi dobivaju gejmove, makar svi failaju laneove. I tu je ta neka čar, taj neki rektalni poljubac koji te usreći tih par sekundi dok traje Victory animacija. Nemreš ti u lolu ništa solo, toga ovdje nema.

Idem delat dalje, danas me direktor guzi bez vazelina.

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 11:40 (guls).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
League Of Legends

Ja uvijek na pocetk kae ne ragejte ne flejmate itd.. I gotovo svaki game dobijem paznju tima,i nekako ih carryam

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Caityn ti je dobra, nezahtjeva previše skilla, a dobra je kroz cijeli game. Vayne ti je teži heroj i failat ces žešće s njom u početku, no ako si kao naš kolega Win4Crazzy koji je jedan od top 10 most played Vayne players according to LoLking usavršit ćeš se igrajući.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Caityn ti je dobra, nezahtjeva previše skilla, a dobra je kroz cijeli game. Vayne ti je teži heroj i failat ces žešće s njom u početku, no ako si kao naš kolega Win4Crazzy koji je jedan od top 10 most played Vayne players according to LoLking usavršit ćeš se igrajući.

Zapravo 13. je na listi sa 639 gejma

EUW: MushRoomD
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Bera kaže...

Zapravo 13. je na listi sa 639 gejma

You jelly? 
:DDDDD 

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo ćemo začas gledati na LCS-u {#} 

LOL EUNE: h3lhunter v2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

You jelly? 

Naravno, hoću ja da budem 1, ali ne da mi se 3000 gejmova da onu budalu stignem {#}

EUW: MushRoomD
15 godina
BannedOnThisForum kaže...
Lord Nofak kaže...

You jelly? 

Naravno, hoću ja da budem 1, ali ne da mi se 3000 gejmova da onu budalu stignem {#}

Ako ti je samo stalo do placinga a ne do champa koje igras, postoji jednostavno rijesenje.

Step 1-Wait till new champ comes out

Step 2-Play that champ for the next 500 games

???'??????????????????????????????????
Profit 

a man , a city and a lighthouse
13 godina
neaktivan
guls kaže...

Ha gle, koliko sam ja naučio, a bogme sam "naučio" da je ovo timska igra i da bez obzira koliko ti neku rolu dobro odigraš ne znači da ćeš pobijediti, niti koliko god failao na nekom lejnu, da ćeš izgubiti. E sad, sve se svodi na to koliko ti možeš tim zainteresirati da igra - timski. Kako im uopće privući pažnju, kako ih usmjeriti na nešto, te kako izbjeći rage jer community em je usran em su svi nervozni (nije ni čudo kako se živi, jel). Ako uspiješ posložiti prve dve varijable, tu i oni lošiji timovi dobivaju gejmove, makar svi failaju laneove. I tu je ta neka čar, taj neki rektalni poljubac koji te usreći tih par sekundi dok traje Victory animacija. Nemreš ti u lolu ništa solo, toga ovdje nema.

Idem delat dalje, danas me direktor guzi bez vazelina.

Ti ocekujes  dobar community  sa obzirom da ovu igricu  igraju  pun k***c  ljudi?

eune : Flaeryy
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Cili game gubimo,svi se svadaju,15 puta su tili surrenderat...

I nakraju ipak win :)

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vOLT kaže...

dat darius build xD

nevah surrender! imao sam ja puno takvih gameova gdje su htijeli surrenderat jedno 20 puta i onda na kraju dobijemo game.

I am not the one at fault, the world is.
13 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
vOLT kaže...

dat darius build xD

nevah surrender! imao sam ja puno takvih gameova gdje su htijeli surrenderat jedno 20 puta i onda na kraju dobijemo game.

darius in je bia najboji igrac al je na kraju proda sve i kupija ovaj build

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice