add sam te..that nick :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas sam naučio jednu vrlu korisnu stvar: NIKAD ne supportaj harisa.
NIKAD ne igraj s Alkserom*
FTFY
Mrš :D
Haj ba, samo si jednom izgubio kad si igrao sa mnom :P
Harise, ja mislim da si ti ovdje uljez
So who are Xerath players?
Xerath players are mostly max level players over the age of 18.
meh 10 months till 18, doesnt matter had sex.
Harise, ja mislim da si ti ovdje uljez
So who are Xerath players?
Xerath players are mostly max level players over the age of 18.
meh 10 months till 18, doesnt matter had sex.
Wet dreams don't count...
Jel zed dobar? Cuo sam da su ga dosta nerfali jel to istina? Jel ga tesko igrat?
Da.Da.Da
Ne.Da.Ne
Danas sam naučio jednu vrlu korisnu stvar: NIKAD ne supportaj harisa.
NIKAD ne igraj s Alkserom*
FTFY
Mrš :D
Haj ba, samo si jednom izgubio kad si igrao sa mnom :P
Već kad govoriš o pobjedama/porazima,reci svekolikom pučanstvu kolko sam puta pobjedio s tobom
Jel zed dobar? Cuo sam da su ga dosta nerfali jel to istina? Jel ga tesko igrat?
Meni je Zed jedan od main champova za mid, igram ga i top i jungle. Strasno je OP, tko mu dodje pod ult sa manje od 3/4 healtha je 99% mrtav. Ima jak waveclear, prosjek mi je 156 miniona po matchu, no kao što rekoh, igram ga i jungle. Na mid je to najmanje 300 CS u 40 minuta, ovisi o protivniku. Na midu je counter za gotovo sve assassine (Kha'Zix, Akali, Katarina, Diana, Kassadin...) Je li ga teško igrat? Sve osim ulta mu je "skill shot", pa ti procjeni. Prvih par igri će ti bit teško, ali kad se privikneš na Zeda, slijedi cisti 0wnag3. Nerf se primijeti (smanjili su dmg na E), ali i dalje mozes igrat bez problema.
Ja sam refundao Eza da ga kupim i nisam nijednom pozalio. Ako zelis mogu ti dati par savjeta, in-game ili PM svejedno.
Ja imam par pitanja:
1.) Jel komplicirano naucit Jayce-a za igrat? Mislim na sve one ult kombinacije...
2.) Jel se Jayce mora igrat smartcastom da bi sve one combo-e brzo napravio ili ide i bez smartcasta? Moje misljenje je da ga Froggen katastrofalno igra...
3.) Syndra ili Orianna? Znam da je syndra laska i slabija al mi je zanimljivija pa neznam koga da uzmem.
Ja imam par pitanja:
1.) Jel komplicirano naucit Jayce-a za igrat? Mislim na sve one ult kombinacije...
2.) Jel se Jayce mora igrat smartcastom da bi sve one combo-e brzo napravio ili ide i bez smartcasta? Moje misljenje je da ga Froggen katastrofalno igra...
3.) Syndra ili Orianna? Znam da je syndra laska i slabija al mi je zanimljivija pa neznam koga da uzmem.
3- Syndra je teza za igrati od Orianne -.-
Ja imam par pitanja:
3- Syndra je teza za igrati od Orianne -.-
Pa igrao sam sa obe i ucinila mi se orianna teza, svi kazu da ako znas oriannu na midu igrat znas igrat sve..
AOE stun OP (i k tome na malo CD), najveći burst dmg u igri (ako se pravilno combo izvede i uz određene iteme).
Neznam na koju foru je onda lakša i slabija kak ti kažeš
Odlična je ona, ali ak fulaš jedan skill ode sve u vodu.
"svi kazu da ako znas oriannu na midu igrat znas igrat sve.. "
To je vrijedilo prije neg što je Syndra došla
Orianna mi je najigraniji champ na rankedu, te mi nakon nje tranzicija na syndru nije bila neki problem. Daleko od toga da je syndru lako igrati, ali puno više prašta greške nego orianna.
Jayce main here.
Ozbiljno, ovog heroja sam kupio odmah prvi dan, moj najigraniji i najdraži heroj. Prije onog nerfa, jayce je bio broken OP na top laneu, nije imao countera jer su mu mana statsi bili badava, no tad su ga nerfali i povisili mu mana statse, tako da je sad primoran uzimati tear da bude poke kao i prije, no onda sada žrtvuje taj early game tankiness.
Vise ga se nemoze bas first pickat, ako jesi, onda igras safe i farmas, jer je zbilja slab protiv dash champova tipa Irelia, Xin. No anyways, sad je broken na midu, ako ga uzmes, igraj ga i abusaj na midu, neće ti moći ništa.
Combo mu nije tezak, pokas u ranged modu Q+e, ako je na malo healtha ukljucis w, switchas R, Q,W, E. U pocetku ce biti malo cudno, no naviknut ćeš se.
Boots of Lucidity/Mercury
Manamune
Last Whisper
Blood
brutalizer/ako ownam i imam para ide u BC/ botrk isto dobar
Warmogs/ili frozen malet ako ste u prednosti.
Jayce main here.
Ozbiljno, ovog heroja sam kupio odmah prvi dan, moj najigraniji i najdraži heroj. Prije onog nerfa, jayce je bio broken OP na top laneu, nije imao countera jer su mu mana statsi bili badava, no tad su ga nerfali i povisili mu mana statse, tako da je sad primoran uzimati tear da bude poke kao i prije, no onda sada žrtvuje taj early game tankiness.
Vise ga se nemoze bas first pickat, ako jesi, onda igras safe i farmas, jer je zbilja slab protiv dash champova tipa Irelia, Xin. No anyways, sad je broken na midu, ako ga uzmes, igraj ga i abusaj na midu, neće ti moći ništa.
Combo mu nije tezak, pokas u ranged modu Q+e, ako je na malo healtha ukljucis w, switchas R, Q,W, E. U pocetku ce biti malo cudno, no naviknut ćeš se.
Boots of Lucidity/Mercury
Manamune
Last Whisper
Blood
brutalizer/ako ownam i imam para ide u BC/ botrk isto dobar
Warmogs/ili frozen malet ako ste u prednosti.
Ma da, ja kazem da je dota bolja od lola.
Ma da, ja kazem da je dota bolja od lola.
Fora je u tome da taj lik koji igra ryzea mu je to prvi account,znači možda 10-15 ti gejm,dok je taj ez koji ga je išao ubiti smurf što se vidi po farmi ( u 5 min 30 farme s lvl 12 accom )
Pa igrao sam sa obe i ucinila mi se orianna teza, svi kazu da ako znas oriannu na midu igrat znas igrat sve..
Krivo, ne bi se to tako moglo za Oriannu reći, prosto zato što je 1. lagana za igrati, 2. prelako je farmati
Kad bi rekao da znaš igrati LeBlanc epično onda znaš sve igrati, zašto? 1. nije lagana za pravilno igrati, 2. nije lagano farmati
A što je na westu drugačije ili ( po tvom iskustvu )? I vjeruj mi, neka ti ljudi igraju protiv bronze playera razlika će se vidit, samo naravno da će gold igrač izgledat smiješno protiv diamonda.
nećemo sad ulazit u rasprave koje smo prošli bar 20 puta u ovoj temi, na eastu je lakše dignit elo i to je činjenica, to je sve šta ja želin reč
Šta dajete čovjeku thumbs down, dovoljan dokaz da je istina ovo što je rekao je što je uspio doći do platinuma na eastu
Jeli itko koristi item sets,meni su rekli da je to korisna stvarcica a nezz kako da ga pocnem,ako neko ima to namijesteno da mi da koji savijet i kako pocet?
Krivo, ne bi se to tako moglo za Oriannu reći, prosto zato što je 1. lagana za igrati, 2. prelako je farmati
Kad bi rekao da znaš igrati LeBlanc epično onda znaš sve igrati, zašto? 1. nije lagana za pravilno igrati, 2. nije lagano farmati
Posto tebe i slimiya smatram ovdje naj, jel mi na kraju preporucujes syndru ili oriannu?
I da vas pitam imam jedan problem,inace LoL igram na laptopu a sad mi se pokvaria punjac od laptopa :( pa sam prisiljen igrat na compu,iako mi comp ima bolje komponente od laptopa ping mi je sije*an,nekad mi skoci preko 10k pinga a nezz sta mi se dogadja sa tin,FPS mi je inace odlican.Kad mi se pojave ta povecanja pinga sa igron mi se dogadja svega i svacega,evo par primijera:kad nesto u shopu kupim nakon 2 sec vrati mi se nazad,kad kliknem ijevi klik samo mi pinga kao na V(kad mi se ovo dogadja sve mi je smartcastano i kad se uspijem micat onda mi je onaj ciljnik crven kao attack comand),onda mi nekad heroj stoji na mijestu i nemice se,nekad nemogu vidit protivnicki health i imena itd.......Pa ako neko mozda zna kako sprijecit ova povecanja pinga puno bi mi pomogao
Posto tebe i slimiya smatram ovdje naj, jel mi na kraju preporucujes syndru ili oriannu?
Good one
Pozdrav...
Ovako, moj problem je sljedeci. Sinoc san igra LoL i sve je bilo super sto se tice pinga i fps-a. Danas uitro oko 12 sati upalin, i odjednon fps padne na 10 i tako varira oko 10 i 20 (dosad je bija 60). Dakle, nemogu normalno nis napravit kolko trza, a iman sasvin solidan komp tako da ne virujen da je do tog. Reinstaliral san drajvere, ocistija malo graficku, i celi komp od prasine, al opet nista, fps i dalje na 10 i manje. I sad, nije mi preostalo nis drugo nego da na forum oden i malo se raspitan. Molin vas ako je neko ima slican problem, recite mi kako bi to moga napravit. Fala puno!