League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.453.267
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

Neznam sta raspravljate o EUW vs EUNE pitanju kad oba servera suckaju hardcore. Sve jedan server kasni za brazilskom metom 12 mjeseci, oni vec abusaju op heimera kojeg nitko nezna igrati na nasim serverima i imaju bolje timove nego korea. Brazil es best!

HUEHUEHUE

a man , a city and a lighthouse
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 18:51 (hari85).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
hari85 kaže...

Neznam sta raspravljate o EUW vs EUNE pitanju kad oba servera suckaju hardcore. Sve jedan server kasni za brazilskom metom 12 mjeseci, oni vec abusaju op heimera kojeg nitko nezna igrati na nasim serverima i imaju bolje timove nego koreja. Brazil es best!

zar nisi zaboravio hue hue hue hue na kraju xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Neznam sta raspravljate o EUW vs EUNE pitanju kad oba servera suckaju hardcore. Sve jedan server kasni za brazilskom metom 12 mjeseci, oni vec abusaju op heimera kojeg nitko nezna igrati na nasim serverima i imaju bolje timove nego korea. Brazil es best!

HUEHUEHUE

Nemožeš sad stavljat HUEHUEHUE u editu,zakasnio si {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
neaktivan
League Of Legends

I danas će se održati stream Cro4LoLa. Prva partija počinje u 21 sat. Nofaka danas nema pa neće biti komentatora osim ako je netko drugi zainteresiran.

http://www.twitch.tv/dominatorgt

League of Legends ID: DominatorGT
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Blizek kaže...
hari85 kaže...

HUEHUEHUE

Nemožeš sad stavljat HUEHUEHUE u editu,zakasnio si {#}

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mdcbo31HJn1rk1afjo1_500.gif

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Na ovome forumu stalno se vrte jedno te iste teme : 1) jel bolji east ili west? 2) jel se može kupit sa paysafecardom? . Glupave teme koje se sam pretvore u besmislenu svađu. Neznam kak niko baš nije pretjerano komentiro neke aktualne teme tipa hotshotov odlazak, promijena clg lineupa itd

lol [eu]east: Xz0mbieX

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

zato sto mozda jedno 3 ljudi prati to. Ostali ne prate ili ih ne zanima. mene iskreno zaboli tko je u kojoj ekipi i za ta sva natjecanja. Kad gleadam neko natjecanje gledam samo da vidim kako ti PRO igraci igraju i nista drugo. Ko da je bitno di tko igra. Ovako i onaku su svi tu negdje (cast iznmkama)..

euw: flekica
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Hehe, ovo što "pro" boosteri naplaćuju masnu lovu, ja napravio u 2 sata, Silver je sve blize {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TheGamemaker kaže...

I danas će se održati stream Cro4LoLa. Prva partija počinje u 21 sat. Nofaka danas nema pa neće biti komentatora osim ako je netko drugi zainteresiran.

Slimyyya pozovi !

Ajde netko nek komentira 4 fun {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 20:37 (hari85).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

da se ja prikljucin ovoj raspravi , netribate davat downvote iz razloga jer igrate na eastu budimo realni east je lakse dizat i ja iman iskustva u tome , ja sa weirdekon iman tim i igramo na eastu i westu , OGROMNA je razlika izmedu ljudi koji su diamond/challenger na westu i eastu jer se cesto susrecen sa njima i ja ka platinum igrac na westu iako i na eastu diamond od V do I gube najcesce od mene na midu , razumin da je tesko prihvatit da igrate na ton serveru i da ne zelite da van iko blati vas diamond , ali jedino mogu rec da bi puno teze dosli u diamond upitno bili usli u diamond na westu , cesto vidin ljude na forumu koji su diamond na eastu pa komentiraju da su igraci isti nemogu se slozit i nikad nece bit prava rasprava o ovome jer na forumu ima vise ljudi na eastu nego na westu , cinjenica da san ja jucer igra cro4lol protiv full challenger teama i da smo ih vodili 30minuti i da smo throwali game jadnon greskon te izgubili match , ljudi koji su challenger 3v3 , yoloq i 5v5 da se muce sa par platina sa westa? daj ljudi onda se trgnite to su najboljih 50 na serveru i gube od igraca koji cak nisu usli ni u diamond nebi se bas slozia sa vama da su serveri isti 

EDIT: bia bi najbolji komentar  kojeg se ikad vidili , ali nemogu iden vani {#} 

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 20:41 (Anzulolz).

6 5 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Ne znam zakaj te uopće brine to nešto što se zove TD? To ti je samo dokaz da imaš svoj stav za razliku od svih drugih. DA si baja i da imaš muda reći ono što misliš.

Recimo ja jednostavno obožavam reći nešto protiv Ocea pa se cijeli forum digne na noge. PA di ćeš bolje? Malo prakse za predmete marketinga i Osnova psihologije, a ljudi to puše :)

Ja mislim da je turski server najkompetitivniji i da se tamo najteže dolazi do challengera. Kako to znam? Zato što sam tako pročitao na redditu.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

da se ja prikljucin ovoj raspravi , netribate davat downvote iz razloga jer igrate na eastu budimo realni east je lakse dizat i ja iman iskustva u tome , ja sa weirdekon iman tim i igramo na eastu i westu , OGROMNA je razlika izmedu ljudi koji su diamond/challenger na westu i eastu jer se cesto susrecen sa njima i ja ka platinum igrac na westu iako i na eastu diamond od V do I gube najcesce od mene na midu , razumin da je tesko prihvatit da igrate na ton serveru i da ne zelite da van iko blati vas diamond , ali jedino mogu rec da bi puno teze dosli u diamond upitno bili usli u diamond na westu , cesto vidin ljude na forumu koji su diamond na eastu pa komentiraju da su igraci isti nemogu se slozit i nikad nece bit prava rasprava o ovome jer na forumu ima vise ljudi na eastu nego na westu , cinjenica da san ja jucer igra cro4lol protiv full challenger teama i da smo ih vodili 30minuti i da smo throwali game jadnon greskon te izgubili match , ljudi koji su challenger 3v3 , yoloq i 5v5 da se muce sa par platina sa westa? daj ljudi onda se trgnite to su najboljih 50 na serveru i gube od igraca koji cak nisu usli ni u diamond nebi se bas slozia sa vama da su serveri isti 

EDIT: bia bi najbolji komentar  kojeg se ikad vidili , ali nemogu iden vani {#} 

Challenger east = platinum west, so dat was fair fight {#}

Ono jučer je bio jako lijep gejm od vas,al malo su vas podcijenili možda,no iskoristili su vaše poneke greške i prljave trikove ( čitaj "lag" i pause prije fajta koji je odlučio gejm ) i to je bilo to. Inače to za team gejmove i ne znači toliko elo,ovisi koliko si uigran, drugi ste gejm izgubili od likova sa dosta slabijim eloom od XTX-a,tj ima i gold igrača i platinum igrača u Cro Modeu, pa su vas dobili lakše nego XTX. Ti iz CroModea igraju stalno u istoj postavi, ovi iz XTX-a uzmu veće ELO-e protiv jačih timova i tu npr. ne vidim smisla, uigranost je sve. Diamond west je općenito bolji od easta, tu se slažem, ali ispod toga je sve isto.

EDIT: Očekujem od vas da osvojite kakvu nagradicu idući put, vježbajte na tom westu ne zahebavajte se {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 20:59 (Blizek).
12 godina
protjeran
League Of Legends

nadite komentatora {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...

nadite komentatora {#}

Možda bolje da nađemo server. Baš se spectator server sruši dok počinje cro4lol.

12 godina
protjeran
TheGamemaker kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

nadite komentatora {#}

Možda bolje da nađemo server. Baš se spectator server sruši dok počinje cro4lol.

west? {#}

16 godina
Kulo Vi Britania kaže...
TheGamemaker kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

nadite komentatora {#}

west? {#}

Cro4lol nije na westu

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Proradio spectator.

Guru Gaming vs Team Legitimate

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TheGamemaker kaže...

Dodat cu te na friends listu pa mozda i ja odigram koju s vama ako mi date u buduce :)

moj nick: XYZomen

onaj koji jesam
12 godina
protjeran
AmonZero kaže...
Kulo Vi Britania kaže...
TheGamemaker kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

nadite komentatora {#}

west? {#}

Cro4lol nije na westu

znam {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Danas sam naučio jednu vrlu korisnu stvar: NIKAD ne supportaj harisa.

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Aliser kaže...

NIKAD ne igraj bot s Alkserom* {#}

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Finale Go4LoL Croatia #21

Guru Gaming vs Team Legitimate | Best of 3

http://www.twitch.tv/dominatorgt/c/2359338

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Izgubih živce na ranked sada..... Kassadin stalno uspije pobječ sa ultom.... Kako da ga counter-am ? Sa kojim champom, koji je dobar za jungle ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mozes s  Dianom, uvjek se mozes ultat na njega i imas shield protiv Kassinog Null Sphere

acc LoL east: Pipe
13 godina
League Of Legends

ljudi zaboravljaju bit lol-a, a to je zabava. živciro sam se dosta, i svojom krivicom pao sa silvera 2 na 4, sad igram samo normale, so much more fun than ranked.

LOL EU Nordic and East: InvisoO

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

ljudi zaboravljaju bit lol-a, a to je zabava. živciro sam se dosta, i svojom krivicom pao sa silvera 2 na 4, sad igram samo normale, so much more fun than ranked.

prije koji dan mid ošo afk i ono siguran poraz ja samo krenio trollat odem do drugog towera protivničkog i ubijem se i napišem #yolo i bot moj isto piše yolo yolo i eto malo zabave u inače živčan game 

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Aliser kaže...

NIKAD ne igraj s Alkserom* {#}

FTFY {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Harise, ja mislim da si ti ovdje uljez {#}

So who are Xerath players?

Xerath players are mostly max level players over the age of 18.

EUW: MushRoomD
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

ima li tko za duo q na westu? trenutno sam gold 4 mainam mid/top

http://www.lolking.net/summoner/euw/29418828#profile

GG Riot GG

0 0 hvala 0
16 godina
AlcoholicZile kaže...

ima li tko za duo q na westu? trenutno sam gold 4 mainam mid/top

http://www.lolking.net/summoner/euw/29418828#profile

Dodaj mene. http://www.lolking.net/summoner/euw/19866659

Igrat ću ranked tek kad srede ove servere jer imam dosta lagg spike-ova tijekom igre, a to ne želim da mi se događa za vrijeme rankeda.

Mogu sve role odigrat, al najviše volim top/jungle/mid.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 12:33 (AmonZero).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice