League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.450.535
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...
hari85 kaže...
Mag1cMaster2502 kaže...

Ima li netko iskustva sa kupnjom acc-a preko interneta,jel netko prevaren ili nesto?

Nemoj ni pokusavati . On ti proda account pa trazi recovery od riota nakon sto ti je prodao , riot vidi da je on igrao cijelo vrijeme a ti odjednom account koristis  i vrati njemu. GG you just lost money ......

Osim ako kupuje preko ebaya, tu ako ti to uradi, imas dokaz o kupovini toga i toga, te je onda on kaznjen putem ebaya ukoliko odradi tu prevaru

Sve bi to bilo fino da je dozvoljeno trgovati sa acc. od strane Riota a posto nije moze samo nastati veliki nered oko toga.

LoL-scarface797(EU-West)
12 godina
neaktivan
League Of Legends

pita frend koga da uzme : 

4 malzahar
29 kennan

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Znam, zato i radim zbog rankeda, jer ovak posto mi je skola nikako nemogu climbati jer zahtijeva dosta vremena, a ovak pobjedim 5:5 i dalje imam vise ela nego sad..

U vezi normall ella, to mi nisu htjeli govoriti, kako cu ja onda igrat na lvl 30 sa 0 winowa, boze nebih htio dobivati takve retardove, pogotove kad se radi na eune serveru /no offense/

Ranked ti se ne mijenja elo, već samo imaš 0 igara. Elo ostaje isti, placement matcheva nema, zaboravi na to

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Hmmm ne, elo se resetira, te igras placment mečeve kao i prvi put, da se razumijemo ja govorim o mannuall transferu.

Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Hmmm ne, elo se resetira, te igras placment mečeve kao i prvi put, da se razumijemo ja govorim o mannuall transferu.

Također rečeno prijatelju preko supporta:

Ukoliko vas prebacimo, gubite brojeve ranked i normal igara, međutim ranked i normal elo vam ostaju kakvi su bili prije transfera.

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina
neaktivan

Neznam za tebe, evo citata od mog ticketa.

What I can do for you, however, is transfer all of the in-game content currently in your account to a new account. Please note: if I transfer your account you will keep your level, champions, skins, runes, extra rune pages, IP and remaining RP but you will need to remake your rune pages and masteries. You will unfortunately lose your current Elo, Honor, games played, friends list, previous referrals, and any unused referral rewards.

Trejdam SC2 za WoW gametime
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Neznam za tebe, evo citata od mog ticketa.

What I can do for you, however, is transfer all of the in-game content currently in your account to a new account. Please note: if I transfer your account you will keep your level, champions, skins, runes, extra rune pages, IP and remaining RP but you will need to remake your rune pages and masteries. You will unfortunately lose your current Elo, Honor, games played, friends list, previous referrals, and any unused referral rewards.

My bad. Davno je to bilo

www.twitch.tv/mushroomd
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ako neko hoce duo eune add:TOLAXiNHO,sa 1450 pao na 1270...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends
  • Similarly, Morello mentioned there is a new Anivia skin on the way!
  • "We are going to give Anivia a skin soon - which I'm obviously quite excited about myself. It's a doozy :)" 
EU West: slimyyy

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
  • "We are going to give Anivia a skin soon - which I'm obviously quite excited about myself. It's a doozy :)" 

You must be really happy

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina
Anzulolz kaže...

Why not Riven too ??  {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
16 godina
Cyber1950 kaže...

taj account nebi moga prodat za dva pečena kestena

samo tebe volim!

jel ovo meni neki mod izbrisa komentar {#}

14 godina
Hazar kaže...
Jonja kaže...
Mag1cMaster2502 kaže...

Mozemo se skupit mi s foruma pa napravit team na EUW ako hocete 

Imas ode par sta odlicno igraju, amo rec njih 5, onda imas vrlo dobre, njih amo rec 8 i onda imas sve ostale, amo rec njih 100. Tako da tim i ne bi bio tako dobar.

I imas mene

Naravno, ti si najgori {#}

Da, samo sto kad uđem u game protivnici napišu :"MajstorJura plays adc gg, i go afk". Nije da se hvalim ali ono, samo prenosim tuđe riječi.

16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Da, samo sto kad uđem u game protivnici napišu :"MajstorJura plays adc gg, i go afk". Nije da se hvalim ali ono, samo prenosim tuđe riječi.

If troll: your troll sux

If not: you suck at lying.

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina
League Of Legends
Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
7 1 hvala 0
14 godina
Hazar kaže...

If troll: your troll sux

If not: you suck at lying.

Why so serious? :D Znam da LoL može imat loš utjecaj na živce ali opet prihvati malo zajebancije stari moj. Evo snimit ću sljedeću partiju, ako želite mogu ubaciti i neke tips & tricks za napredne a ako ne onda ce samo biti pwnanje s, recimo, Gravesom.

15 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Why so serious? :D Znam da LoL može imat loš utjecaj na živce ali opet prihvati malo zajebancije stari moj. Evo snimit ću sljedeću partiju, ako želite mogu ubaciti i neke tips & tricks za napredne a ako ne onda ce samo biti pwnanje s, recimo, Gravesom.

HA? 

two camels in a tiny car
12 godina
neaktivan
League Of Legends

može par dobrih streamera? gledah sykunna, ok je lik samo se nekak previše uživi pa mi par puta odu bubnjići u mp3 za vrijeme gledanja

some legends... never die

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

evo, ako netko ima kakav smurf ili account na westu i htio bi se okusati na eastu ja vam nudim tu mogucnost, imam smurf 30 lvl acc na eastu i htio bi imati jos jedan da mogu s frendovima odigrat na westu, pa ako je netko za zamjenu neka se javi.

evo acc na lolkingu!

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Koga da uzmem 

18 Lee Sin
12 Nocrutne
10 Olaf

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav,

Da li bi željeli učestvovati sa svojim timom našem Invitation only turniru?

Kup bi se igrao preko vikenda. Za subotu su planirani mečevi polufinala, a finale za nedjelju.

Organizujemo ovaj turnir jer nam je potrebno pregleda na twitch.tv-u kako bi dobili sponzorstvo, a bez njega nam Riot games ne želi obezbjediti RP. Isto tako, Riot zahtjeva da imamo minimalno 3 turnira organizovana kako bi "imali povjerenja u nas".

O satnicama biste bili obavješteni 14 dana ranije.

Hvala unaprijed na odgovoru.

PS: Ekipe ukoliko se prijave, obavezne su igrati na turniru, planirajte vrijeme unaprijed.

www.twitch.tv/mushroomd
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Naravno,još uvijek potičem stvaranje nekog tima,da barem nas ima za taj turnir :)

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vrijeme? Server?

Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Naravno,još uvijek potičem stvaranje nekog tima,da barem nas ima za taj turnir :)

Skupite se kako god, cilj je da dignemo community i da dajemo što češće RP nagrade kad dobijemo sponsorship od twitcha (400 viewera min 3 puta sedmicno), tako da ce ti turniri biti veoma, veoma cesti, sto cesce, to prije RP nagrade. Mijenja se ime communityja, kad dođu novi fb page, twitter i twitch kanal, pošaljem vam

www.twitch.tv/mushroomd
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Moram reći nešto što je već dio proova izjavio, ali tek danas kad mu se spustila cijena sam se uvjerio iz prve ruke- Thresh je OP.

Što je RIOT-u bilo da Blitzcranku daju free ranged poke, CC od Leone te protection blizu Janninog, a da mu samo maknu mobility i da ga nazovu Thresh?

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Moram reći nešto što je već dio proova izjavio, ali tek danas kad mu se spustila cijena sam se uvjerio iz prve ruke- Thresh je OP.

Što je RIOT-u bilo da Blitzcranku daju free ranged poke, CC od Leone te protection blizu Janninog, a da mu samo maknu mobility i da ga nazovu Thresh?

Blitzcrank je izašao prije leone.

Boldano = ne.

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

You must be really happy

Well you could say that...

LoL-scarface797(EU-West)
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Da li bi željeli učestvovati sa svojim timom našem Invitation only turniru?

Kup bi se igrao preko vikenda. Za subotu su planirani mečevi polufinala, a finale za nedjelju.

Organizujemo ovaj turnir jer nam je potrebno pregleda na twitch.tv-u kako bi dobili sponzorstvo, a bez njega nam Riot games ne želi obezbjediti RP. Isto tako, Riot zahtjeva da imamo minimalno 3 turnira organizovana kako bi "imali povjerenja u nas".

O satnicama biste bili obavješteni 14 dana ranije.

Hvala unaprijed na odgovoru.

PS: Ekipe ukoliko se prijave, obavezne su igrati na turniru, planirajte vrijeme unaprijed.

Link za prijave? il to u pm? :P

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Link za prijave? il to u pm? :P

Portal bi trebao biti gotov uskoro, postam u temu i bumpam taj svoj post.

www.twitch.tv/mushroomd
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice