makler zvijer!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajd ako ima neko za duo ranked, da jos nije igro ranked ili da ima malo odigranih a nema s kim igrat nek me doda EUW: pomijac
dodajte me zvonevk123 eu nordic and east
Ne preporučujem vam da gledate finale, nisu gejmovi nešto specijalno, no evo četvrtfinale 2 najbolja tima koja su igrala myRevengeBH vs eFg
Kupio Jax-a prije par mjeseci i nisam nikad igrao sa njim, nije mi bio zanimljiv, posljednjih dana sam odigrao par rundi sa njim, i lik rastura. Leap Strike -> Counter Strike -> Empower -> Counter Strike ...još brzi udarac i gotov je :D
OVO SAM MORAM NAGLASITI ,I ONDA NEZZ TKO KAZE ,LJUDI AKO BUDETE SMIRENI BUDETE VOĐA SVOGA TEAM ,VODITI IH NA PAVI PUT MOZETE IZACI IZ ello hella ,sada je moje pitanje : kako da ja budem smiren,budem vođa svoga team sa 3 afk???
ovo nisam dozivio cjeli zivot otkako igram lol 2,afk ,3 afk ali nekad se znao recconect .. to je sramota ,dok sam tek poceo igrait lol taman je pocela s2 bilo je i normalnih ljudi ,sjecam se kada sam bio 20 lvl igrao sam kod frenda ranked sa annie i winali smo jer nitko nije rage.. ali sada je ova igrica postala tako odvratna da cak i pomilism quita,ali zao mi je moga truda da zbog tih idiota quitam ... ako ja izadem iz ovoga free ello ,ja cu vas sve casiti pivom ,ali nemojte se bas nadati.. ;) nadam se da nisam toliko bio vulgaran jer sam 4 puta mora brisati poruke jer mi je dosao onaj natpis :Molimo nemojte koristiti vulgarne izraze! Takva poruka može biti izbrisana, a autoru onemogućen pristup forumu!
Sto fali Zed jungleru? Pogledaj malo XJ9-a..
3 afk? Ako ti se da, cekaj do 20 i chillaj s ekipom na all chatu, ako ne odi dc.
3 afk? Ako ti se da, cekaj do 20 i chillaj s ekipom na all chatu, ako ne odi dc.
po meni , je zed jako los jungler , po meni nije bas nesto jer sam probao sa njim ,dobar je solo,mid , a prije kupovine ,pitao sam par igraca iz 1800 elo sto misle o zedu jungler,rekli su da moze junglati ,ali da je slab i da ima male gankve.. to sam i napravio chill na all
po meni , je zed jako los jungler , po meni nije bas nesto jer sam probao sa njim ,dobar je solo,mid , a prije kupovine ,pitao sam par igraca iz 1800 elo sto misle o zedu jungler,rekli su da moze junglati ,ali da je slab i da ima male gankve.. to sam i napravio chill na all
ne svacan ovo , haris je dosa do 1900 elo-a pa kad ga neko pita o nekin herojima u koje se ne razumi dobro cesto ih uputi da in ja ili scar objasnimo , veliki elasi ne znaci samo jer su dosli do velikog elo-a da znaju za svakog heroja dobro igrat , ali slazen se oko toga da zed nije top tear jungler
o nekin herojima u koje se ne razumi dobro cesto ih uputi da in ja ili scar objasnimo
Citaj: O bilo kome osim Riven
I Scar sve najbolje

ne svacan ovo , haris je dosa do 1900 elo-a pa kad ga neko pita o nekin herojima u koje se ne razumi dobro cesto ih uputi da in ja ili scar objasnimo , veliki elasi ne znaci samo jer su dosli do velikog elo-a da znaju za svakog heroja dobro igrat , ali slazen se oko toga da zed nije top tear jungler
Moze svatko iskusniji govoriti o vecini champova , ali ako ja ne smislim neku smijesnu dosmislicu prebacim ljude na vasu grbacu .
Moze svatko iskusniji govoriti o vecini champova , ali ako ja ne smislim neku smijesnu dosmislicu prebacim ljude na vasu grbacu .
shhh suti , radin te good guyon
Amumu destroyer :D
Nisam imao pojma da je lik tak jak, prije sam igral samo rundu dvije s njim rijetko, sad si ga uzel na red da ga naučim što bolje, nisam failao ni jednu igru do sad s njim, čak i kad me invade-aju.
Dok proguraš early game i 2,3 itema kompletna jednostavno svi bježe od tebe kad počneš team fight :D
pozz ekipa, imate novi facebook pageza LOL community:
www.facebook.com/gamersject.lol
www.facebook.com/gamersject
Skupljamo community na jedno mjesto, uskoro vise vijesti o kupovima i lan eventovima.
Ovo je pokrenula ekipa iz gamersjecta poznata po svojim lanovima.
Kratak filmic:
Otvorio sam topic na bug forumu odmah ispod ovog topica tako da tamo mozete postavljati pitanja ili ukoliko zelite pomoci slobodno posaljite PM
Lp
seVe!
Sve je to u redu ali neki ljudi kada dodu s posla nemaju vremena chillat na chatu 20 minuta s ekipom i htjeli bi samo odigrati normalan game di je prisutno svih deset osoba..eto, ni pobjeda nije bitna al samo da nitko ne kenja.
Nadam se da ce ovaj novi sustav bodovanja nesto promijeniti u tom pogledu...
Može čak pogledati i stonewalla kao Zeda u jungle. Odličan je.
Igralo se sa timom,teemo kao support nije loš. xD
Baš sad me moj support htio trolati teemo supportom, ja rekoh nemoj molim te, kad u zadnji momenat on kaže wtf a ono naš neki random uzeo teemu, zahvalio sam se 1000 puta, usputnim grohotnim smijehom prijatelju preko skajpa i normalnim bot laneom ashe i janna
od cetvrtka sam imao 950 elo i napravim 20 winova zaredom i sad sam elo 1200 (mozda nije 20 al priblizno)...cudno mi je kako sam izasao iz elo hell weeeeeeeeeeeeee
Nisi još... dođi do 1500 pa će dalje biti lakše
od cetvrtka sam imao 950 elo i napravim 20 winova zaredom i sad sam elo 1200 (mozda nije 20 al priblizno)...cudno mi je kako sam izasao iz elo hell weeeeeeeeeeeeee
Nisi još... dođi do 1500 pa će dalje biti lakše
nadam se :D
Ima li dobre duse da da kakav smurf account lvl 30 eu ne.
Ajde netko duo ranked sa mnom na EUW puna mi je kapa vise noobova ,elo 1150
Stari moj elo hell ti tek sad poćinje :D
Stari moj elo hell ti tek sad poćinje :D
najgori elo ti je od 1200 do 1500.vjeruj mi

ljudi, koliko vrijedi acc sa sljedećim: 46 champova, 5 skinova, 1820 rp-a?
ljudi, koliko vrijedi acc sa sljedećim: 46 champova, 5 skinova, 1820 rp-a?
400 kuna maksimalno bar ja mislin tako
Ja bi reko da košta kao umnožak boja winowa sa 30kn. Vrijeme je novac, jbg :D