League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.453.593
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

makler zvijer!

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ajd ako ima neko za duo ranked, da jos nije igro ranked ili da ima malo odigranih a nema s kim igrat nek me doda EUW: pomijac

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

dodajte me zvonevk123 eu nordic and east

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne preporučujem vam da gledate finale, nisu gejmovi nešto specijalno, no evo četvrtfinale 2 najbolja tima koja su igrala myRevengeBH vs eFg

http://www.twitch.tv/mushroomd/b/360899977

www.twitch.tv/mushroomd
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kupio Jax-a prije par mjeseci i nisam nikad igrao sa njim, nije mi bio zanimljiv, posljednjih dana sam odigrao par rundi sa njim, i lik rastura. Leap Strike -> Counter Strike -> Empower -> Counter Strike ...još brzi udarac i gotov je :D

Random shit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Dragi forumaši ovo je jos jedna prica o free ello, znaci u lobby se ovi poceli svadati ,ali ajde nekako smo se dogovroili ,ali svi pisu : we lost noobs.. I ONDA ,ONDA to naglasavm veliki slovim ... ja,adc vanye jos uzmem ap rune ,ali ajde ja se ispricam svome teamu sto sam uzeo ap rune ,ali onda oni noobs how you can forget change runes? ja kazem i ja sam covijek ,grijesim.. ja ih smirujem 1:40 dok ovaj nije vjestice ubijo i sada nam dodu invade jer jeb** kassadin ,da J E B E N I nije pokrio svoj dio oko jungle.. i tada zed umre i jos zed mi jungla ,pa bolje da je kasadin jungle... onda svi we lost a samo je 0:1? ja i lux napravimo 1:1 ,umjesto da pise gj bot.. oni noobs we can't win.. i onda totalni lom koji nikad,NIKAD,NIKAD nisam dozivu u svome zivotu : moj support lux kaze da ima laggove 12121ping .i ode quit ,tada nakon 1 min zed kaze me to i have lagg i nakon 2,3 min i on ode afk.. tada ostali jayce solo ,kassadin solo i ja solo bot jedino je jos nije moj turet pao,i onda,VRHUNAC OVOGA GEJMA ode i jayce afk.. znaci 3 afk.. ,ali nekad se lux znala vrati i rekla sorry for my lagg ,i onda nakon 1 min opet otsila afk..

OVO SAM MORAM NAGLASITI ,I ONDA NEZZ TKO KAZE ,LJUDI AKO BUDETE SMIRENI BUDETE VOĐA SVOGA TEAM ,VODITI IH NA PAVI PUT MOZETE IZACI IZ ello hella ,sada je moje pitanje : kako da ja budem smiren,budem vođa svoga team sa 3 afk???
ovo nisam dozivio cjeli zivot otkako igram lol 2,afk ,3 afk ali nekad se znao recconect .. to je sramota ,dok sam tek poceo igrait lol taman je pocela s2 bilo je i normalnih ljudi ,sjecam se kada sam bio 20 lvl igrao sam kod frenda ranked sa annie i winali smo jer nitko nije rage.. ali sada je ova igrica postala tako odvratna da cak i pomilism quita,ali zao mi je moga truda da zbog tih idiota quitam ... ako ja izadem iz ovoga free ello ,ja cu vas sve casiti pivom ,ali nemojte se bas nadati.. ;) nadam se da nisam toliko bio vulgaran jer sam 4 puta mora brisati poruke jer mi je dosao onaj natpis :Molimo nemojte koristiti vulgarne izraze! Takva poruka može biti izbrisana, a autoru onemogućen pristup forumu!

2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sto fali Zed jungleru? Pogledaj malo XJ9-a..

3 afk? Ako ti se da, cekaj do 20 i chillaj s ekipom na all chatu, ako ne odi dc.

Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Bera kaže...

3 afk? Ako ti se da, cekaj do 20 i chillaj s ekipom na all chatu, ako ne odi dc.

po meni , je zed jako los jungler  , po meni nije bas nesto jer sam probao sa njim ,dobar je solo,mid , a prije kupovine ,pitao sam par igraca   iz 1800 elo sto misle o zedu jungler,rekli su da moze junglati ,ali da je slab i da ima male gankve.. to sam i napravio chill na all

13 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
Bera kaže...

po meni , je zed jako los jungler  , po meni nije bas nesto jer sam probao sa njim ,dobar je solo,mid , a prije kupovine ,pitao sam par igraca   iz 1800 elo sto misle o zedu jungler,rekli su da moze junglati ,ali da je slab i da ima male gankve.. to sam i napravio chill na all

ne svacan ovo , haris je dosa do 1900 elo-a pa kad ga neko pita o nekin herojima u koje se ne razumi dobro cesto ih uputi da in ja ili scar objasnimo , veliki elasi ne znaci samo jer su dosli do velikog elo-a da znaju za svakog heroja dobro igrat , ali slazen se oko toga da zed nije top tear jungler

EU West: slimyyy
15 godina
Anzulolz kaže...

o nekin herojima u koje se ne razumi dobro cesto ih uputi da in ja ili scar objasnimo

Citaj: O bilo kome osim Riven Belji se

I Scar sve najbolje Poljubac

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
Anzulolz kaže...
Super flaeryy kaže...
Bera kaže...

ne svacan ovo , haris je dosa do 1900 elo-a pa kad ga neko pita o nekin herojima u koje se ne razumi dobro cesto ih uputi da in ja ili scar objasnimo , veliki elasi ne znaci samo jer su dosli do velikog elo-a da znaju za svakog heroja dobro igrat , ali slazen se oko toga da zed nije top tear jungler

Moze svatko iskusniji govoriti o vecini champova , ali  ako ja ne smislim neku smijesnu dosmislicu prebacim ljude na vasu grbacu {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Moze svatko iskusniji govoriti o vecini champova , ali  ako ja ne smislim neku smijesnu dosmislicu prebacim ljude na vasu grbacu {#}

shhh suti , radin te good guyon {#}

17 godina
League Of Legends

Amumu destroyer :D

Nisam imao pojma da je lik tak jak, prije sam igral samo rundu dvije s njim rijetko, sad si ga uzel na red da ga naučim što bolje, nisam failao ni jednu igru do sad s njim, čak i kad me invade-aju.

Dok proguraš early game i 2,3 itema kompletna jednostavno svi bježe od tebe kad počneš team fight :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

pozz ekipa, imate novi facebook pageza LOL community:

www.facebook.com/gamersject.lol  

www.facebook.com/gamersject

Skupljamo community na jedno mjesto, uskoro vise vijesti o kupovima i lan eventovima.

Ovo je pokrenula ekipa iz gamersjecta poznata po svojim lanovima.

Kratak filmic:

Otvorio sam topic na bug forumu odmah ispod ovog topica tako da tamo mozete postavljati pitanja ili ukoliko zelite pomoci slobodno posaljite PM 

Lp

seVe!

2 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Nisam znao za ovo {#}

četri tisuče četristo četrdeset i četri četnika čekaju četvrtog četnika u čakovcu čekičajući čavlima po čeki čačkajući čizmom po čmaru i čurlićući čudno i čedno četvrtkom a čavka čuči na čamovom čamcu
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bera kaže...

Sve je to u redu ali neki ljudi kada dodu s posla nemaju vremena chillat na chatu 20 minuta s ekipom i htjeli bi samo odigrati normalan game di je prisutno svih deset osoba..eto, ni pobjeda nije bitna al samo da nitko ne kenja.
Nadam se da ce ovaj novi sustav bodovanja nesto promijeniti u tom pogledu... 

Battlelog ~ UrbanFsk
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Može čak pogledati i stonewalla kao Zeda u jungle. Odličan je.

www.twitch.tv/mushroomd
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Igralo se sa timom,teemo kao support nije loš. xD

RdT RdT
EU West:Venom035 EUNE:Korleone035
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 1:25 (Specialized).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Specialized kaže...

Igralo se sa timom,teemo kao support nije loš. xD

Baš sad me moj support htio trolati teemo supportom, ja rekoh nemoj molim te, kad u zadnji momenat on kaže wtf a ono naš neki random uzeo teemu, zahvalio sam se 1000 puta, usputnim grohotnim smijehom prijatelju preko skajpa i normalnim bot laneom ashe i janna {#}

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina
neaktivan
League Of Legends

od cetvrtka sam imao 950 elo i napravim 20 winova zaredom i sad sam elo 1200 (mozda nije 20 al priblizno)...cudno mi je kako sam izasao iz elo hell weeeeeeeeeeeeee

Hip-hop is not dead

0 1 hvala 0
13 godina
retardinjo25 kaže...

od cetvrtka sam imao 950 elo i napravim 20 winova zaredom i sad sam elo 1200 (mozda nije 20 al priblizno)...cudno mi je kako sam izasao iz elo hell weeeeeeeeeeeeee

Nisi još... dođi do 1500 pa će dalje biti lakše

Fuck me I'm famous.
15 godina
neaktivan
guls kaže...
retardinjo25 kaže...

Nisi još... dođi do 1500 pa će dalje biti lakše

nadam se :D

Hip-hop is not dead
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima li dobre duse da da kakav smurf account lvl 30 eu ne.

XFIRE: exigo48 ;EUNE: brajac
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajde netko duo ranked sa mnom na EUW puna mi je kapa vise noobova ,elo 1150

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
retardinjo25 kaže...

Stari moj elo hell ti tek sad poćinje :D

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
14 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...
retardinjo25 kaže...

Stari moj elo hell ti tek sad poćinje :D

najgori elo ti je od 1200 do 1500.vjeruj mi 

17 godina
neaktivan
Haha slazem se xD svi se prave pametni i misle da sve znaju xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
12 godina
neaktivan
League Of Legends

ljudi, koliko vrijedi acc sa sljedećim: 46 champova, 5 skinova, 1820 rp-a?

some legends... never die

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TechArt kaže...

ljudi, koliko vrijedi acc sa sljedećim: 46 champova, 5 skinova, 1820 rp-a?

400 kuna maksimalno bar ja mislin tako

13 godina

Ja bi reko da košta kao umnožak boja winowa sa 30kn. Vrijeme je novac, jbg :D

Fuck me I'm famous.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice