Koliko će elise koštati kad izađe ( RP)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mogu li se i kada očekivati nerfovi na Kha Zixu ?
I jeli Rengar još onako dobar ?
Rengar će bit nerfan u ovom patchu
Koliko će elise koštati kad izađe ( RP)
975 rp 6300 ip

kako voliš igrat ad carry solo top ili jungle
više igram ad carry, a baš i ne junglam prečesto.....
sican se ja kad san skoro jedino ja igra od bug-a ezreala , kad je heroj bia "UP" , kad ga nijedan streamer ili niko na turniru nije igra , taj nerf zasluzuje , ja nisan siguran jel ti pratis heroja dovoljno od 2010 otkad ga ja pratin dobiva je on cesce buffove jer sam riot nije zna procjenit jeli je OP ili UP , tako da nerazumin ljude koji se bune ovakvin prominama , ofc da tie main ad carry ka i 70% lol community-a
Igrao sam ga ja davne 2010.
kako voliš igrat ad carry solo top ili jungle
više igram ad carry, a baš i ne junglam prečesto.....
onda vayne odličan carry samo trebaš vježbat sa njom imaš par stranica prije cijelo čudo pto su ljudi o vyne napisali
Kako da kupim skinove za wardove?
Kako da kupim skinove za wardove?
Nisu još došli. Bit će u shopu u novom tabu "ward"
Mogu li se i kada očekivati nerfovi na Kha Zixu ?
I jeli Rengar još onako dobar ?
Rengar će bit nerfan u ovom patchu
nisu ga bas previse nerfali, mislim da ce i dalje biti jak
Ezreal je definitivno prejak, nema countera a ima jako dobar DMG. Eventualno ga Graves može counterat, ali ne skroz. Slična je situacija i sa Sonom, prejaka je, ima jednog pravog countera ( Blitz ) i sda dobiva nerf ali ne na dmg već na HP. Više se s njom neće moć tako agresivno igrat jer će se svaka pogreška moć lako kaznit.
Nego, jeste li vidjeli promjenu za S3? Percentage Armor Penetration se računa prije flat ArP-a. Za one koji neznaju kako to funkcionira sada i kako će to funkcionirat u S3, evo mala računica:
S2- 200 armora protivnik, ti imaš 50% ArP ( LW + mastery ) i Youmuu's Ghostblade ( 20 ArP-a )
200-20=180
180-50%=90 armora protivnik na kraju ima
S3- 200 armora protivnik, ti imaš 50% ArP ( LW + mastery ) i Youmuu's Ghostblade ( 20 ArP-a )
200-50%=100
100-20=80 armora protivnik na kraju ima
Buffaju AD castere te ArP rune. Možda se dogodi i povratak ArP runa na AD carrije. Ipak očekujem nerf na LW kako carriji ne bi dobili ( još ) jedan buff i postali još jači ili nerf na IE/PD.
Gdje je taj teemo nerf , pa onaj global taunt je naj op stvar u igri
Gdje je taj teemo nerf , pa onaj global taunt je naj op stvar u igri
Upps someone died by Teemo shrooom. WHOOOOOOOOPS......
Sad sam pročitao lore od orianne. Kako tužno, o tome bi se dalo napraviti dobar film :D.
Brzo mi treba odgovor, se moze RP uzimati preko paysafe?
za hrvatsku lol ne podržava PSC, ali nisam siguran dal radi ako uzmes drugu drzavu, moj frend je kupio i nije mogao npr ak odabere njemacku....
Brzo mi treba odgovor, se moze RP uzimati preko paysafe?
za hrvatsku lol ne podržava PSC, ali nisam siguran dal radi ako uzmes drugu drzavu, moj frend je kupio i nije mogao npr ak odabere njemacku....
Javi se LoL Supportu, mislim da ti oni to mogu sredit.
Sad sam pročitao lore od orianne. Kako tužno, o tome bi se dalo napraviti dobar film :D.
Kada bi bar Riot napravio video za svaki Lore pomalo to bi bilo zakon, ovako mi se neda čitat Lore nikad
stvarno je. Nisam znao da u LoL-u ima takvih tužnih priča
Pročitao sam većinu loreova, i zaključio sam jedino da su svi došli u ligu da dokažu da su najbolji. /lame
Općenito je karakterizacija u lol-u jadna.
Još jednom, Paysafecard je "online" dostupan u Hrvatskoj. Prihvaća ga dosta servisa, g2play itd....
LOL NE PODRŽAVA HRVATSKI PAYSAFECARD, PSC KUPLJENA U HRVATSKOJ NE RADI.
PSC iz ostalih zemlja rade.
Gdje je logika u ovoj igri ? Ispričavam se svima kome će biti moj post naporan ili dosadan ali nek ga samo preskoči, svi komentari su dobro došli.
Dakle sinoć sam probao nakon 100injak novih pobjeda u normalu ponovo početi ranked s nadom da se nešto promjenilo od zadnjeg puta ali... ali naravno nije. Prvi game idem s Katom mid s kojom onako, nisam loš (za svoj elo). Invadeali su našu junglu, ubili nas dvojicu i to je već bio znak za gg. Držali smo se nekako do 20 min i to je to.
Drugi game idem s Ashe kao AD carry i naravno nađu se 2 instant locka, solo Olaf i mid Vlad. Nije mi drago jer su bili insta lock ali računam ok dobri su to champovi. I sve bi manje-više bilo ok da mi lane partner nije bio ni manje ni više nego Cho gath. Kažem protivnicima odmah free elo, nastane flejmanje u timu, ne uspijem se feedat s minionima zbog Choa i gg.
Treći game počinje kao iz snova. Uzimam solo Akali i malo me counteraju s Jaxom , međutim odljepljujem se sa 2/0 od Jaxa zahvaljujući mom jungleru. Na botu još bolje stvari stoje, naš AD carry jede njihovog i sve je super. Dolazi mid game gdje dominiram u 1v1 ili 3v3 i sl. Ali onda stiže već kasni dio gamea (oko 50 min) i javlja se problem: svatko luta gdje hoće, oni se zajedno drže i u par pusheva odnesu nam turrete jer bi ostali 2v5. Nastaje panika, aceaju nas dva puta i treći put idu po barona i gg. Razočarenje na vrhuncu...
Danas idem jungle WW i sve bude manje više ok , kad naš solo top Malphite se boji teamfighta. Ja i kata uletimo sa svojim ultama i ubijemo jedva 2 jer Blitz nas silenca i onda tek ide Malph, skupi si killeve da bi na kraju rekao "Look at my score, I am mvp" jer je imao score 14/6/11 jednostavno skupljajući killeve nakon što bi mi svi bili ubijeni a on sa 4k hp ubije ostatak njihovih preživjelih. Opet GG.
I zadnji game, ulazim u select screen kad netko radi troll pick,ja leavem i dobijem kaznu od pola sata. WTF ??
Kasnije dolazim ponovo u select screen,kažem da bi išao mid, kad kaže netko "hahah i go mid , you are last pick." Govorim da idem na top, opet ista priča - last pick si pa budi što ti ostane. I napokon mi pukne film i kažem (koliko god mi to bilo žalosno i debilno i protivim se strogo tome ) da ću ovaj game trollat. Uzimam Master yi (ostalo mi je adc i supp za izabrati) i idem na bot s ezom. Invadeali smo im junglu, ubili jednog, uzeli oba red buffa. Nije loše za početak. Ez na botu nafeeda Twitcha i odlazi na top a Shen dolazi na bot (LOL). Nekim divnim čudom ez od 0/4/0 dođe do legendary i kasnije gragas napravi triple.Pushamo ih po malo i oni se predaju. GG ali ovaj put za nas.
Znači u 5 gameova izgubim ona 4 što zbog trollova, lošeg starta, pada koncentracije i sl a dobijem neki game koji nema veze sa zdravim razumom. F*CK THE LOGIC !
Nije meni do visokog ela da bi se mogao hvalit uokolo i sl. (iako free skin zvuči primamljivo) Meni poanta rankeda za razliku od normala je da se osjeća timski duh tj svatko da ima svoju ulogu. Jer npr. Shen, Sona i sl. imaju priliku zablistati u takvim gameovima za razliku od normala gdje svi flejmaju zbog ks i sl. i gdje je score mjerilo skilla i sl. Zato Shena (po meni) nema smisla igrati na normalu jer niti baš puno ubija a i ne znam koliko bi ulta pomogla nekome jer je to nekad ravno samoubojstvu.
Toliko od mojih dojmova, ispričavam se na ovom romanu od posta ali sam morao napisati. Iskreno se nadam da će se nekako ta situacija popraviti i ako netko ima neki komentar neka ga slobodno napiše.
P.S. Zaslužio sam da bar 2 mj ništa ne kažem u ovoj temi
Kasnije dolazim ponovo u select screen,kažem da bi išao mid, kad kaže netko "hahah i go mid , you are last pick." Govorim da idem na top, opet ista priča - last pick si pa budi što ti ostane. I napokon mi pukne film i kažem (koliko god mi to bilo žalosno i debilno i protivim se strogo tome ) da ću ovaj game trollat. Uzimam Master yi (ostalo mi je adc i supp za izabrati) i idem na bot s ezom.
zbilja?
I zadnji game, ulazim u select screen kad netko radi troll pick,ja leavem i dobijem kaznu od pola sata. WTF ??
Kasnije dolazim ponovo u select screen,kažem da bi išao mid, kad kaže netko "hahah i go mid , you are last pick." Govorim da idem na top, opet ista priča - last pick si pa budi što ti ostane. I napokon mi pukne film i kažem (koliko god mi to bilo žalosno i debilno i protivim se strogo tome ) da ću ovaj game trollat. Uzimam Master yi (ostalo mi je adc i supp za izabrati) i idem na bot s ezom. Invadeali smo im junglu, ubili jednog, uzeli oba red buffa. Nije loše za početak. Ez na botu nafeeda Twitcha i odlazi na top a Shen dolazi na bot (LOL). Nekim divnim čudom ez od 0/4/0 dođe do legendary i kasnije gragas napravi triple.Pushamo ih po malo i oni se predaju. GG ali ovaj put za nas.
Stari moj zbog ovog nemaš pravo ni pisnut jer si isti ko i drugi trolovi koje si naveo.
Kasnije dolazim ponovo u select screen,kažem da bi išao mid, kad kaže netko "hahah i go mid , you are last pick." Govorim da idem na top, opet ista priča - last pick si pa budi što ti ostane. I napokon mi pukne film i kažem (koliko god mi to bilo žalosno i debilno i protivim se strogo tome ) da ću ovaj game trollat.
Meni poanta rankeda za razliku od normala je da se osjeća timski duh tj svatko da ima svoju ulogu.
Kazna treba bit i veca, zna proc po 20minuta a ja jos nemrem uc u game radi leavera..
Pick order over calls, ne znam kaj se zalis, last pick si i igras kaj timu treba.. Pise ti u summoner's codeu.. I onda se zalis na trollove, lol, stvarno si zasluzil da nis ne kazes u ovoj temi 2 mjeseca..
A zadnje LOL, to je SoloQ, ako ne kuzis pogledaj bolje prvu rijec, S-O-L-O.. Kakav timski duh ti ocekujes tam, pogotovo s takvim ponasanjem tj. last pick a neces supportat nego ides trollat..
Gdje je logika u ovoj igri ? Ispričavam se svima kome će biti moj post naporan ili dosadan ali nek ga samo preskoči, svi komentari su dobro došli.
Dakle sinoć sam probao nakon 100injak novih pobjeda u normalu ponovo početi ranked s nadom da se nešto promjenilo od zadnjeg puta ali... ali naravno nije. Prvi game idem s Katom mid s kojom onako, nisam loš (za svoj elo). Invadeali su našu junglu, ubili nas dvojicu i to je već bio znak za gg. Držali smo se nekako do 20 min i to je to.
Drugi game idem s Ashe kao AD carry i naravno nađu se 2 instant locka, solo Olaf i mid Vlad. Nije mi drago jer su bili insta lock ali računam ok dobri su to champovi. I sve bi manje-više bilo ok da mi lane partner nije bio ni manje ni više nego Cho gath. Kažem protivnicima odmah free elo, nastane flejmanje u timu, ne uspijem se feedat s minionima zbog Choa i gg.
Treći game počinje kao iz snova. Uzimam solo Akali i malo me counteraju s Jaxom , međutim odljepljujem se sa 2/0 od Jaxa zahvaljujući mom jungleru. Na botu još bolje stvari stoje, naš AD carry jede njihovog i sve je super. Dolazi mid game gdje dominiram u 1v1 ili 3v3 i sl. Ali onda stiže već kasni dio gamea (oko 50 min) i javlja se problem: svatko luta gdje hoće, oni se zajedno drže i u par pusheva odnesu nam turrete jer bi ostali 2v5. Nastaje panika, aceaju nas dva puta i treći put idu po barona i gg. Razočarenje na vrhuncu...
Danas idem jungle WW i sve bude manje više ok , kad naš solo top Malphite se boji teamfighta. Ja i kata uletimo sa svojim ultama i ubijemo jedva 2 jer Blitz nas silenca i onda tek ide Malph, skupi si killeve da bi na kraju rekao "Look at my score, I am mvp" jer je imao score 14/6/11 jednostavno skupljajući killeve nakon što bi mi svi bili ubijeni a on sa 4k hp ubije ostatak njihovih preživjelih. Opet GG.
Znači u 5 gameova izgubim ona 4 što zbog trollova, lošeg starta, pada koncentracije i sl a dobijem neki game koji nema veze sa zdravim razumom. F*CK THE LOGIC !
Nije meni do visokog ela da bi se mogao hvalit uokolo i sl. (iako free skin zvuči primamljivo) Meni poanta rankeda za razliku od normala je da se osjeća timski duh tj svatko da ima svoju ulogu. Jer npr. Shen, Sona i sl. imaju priliku zablistati u takvim gameovima za razliku od normala gdje svi flejmaju zbog ks i sl. i gdje je score mjerilo skilla i sl. Zato Shena (po meni) nema smisla igrati na normalu jer niti baš puno ubija a i ne znam koliko bi ulta pomogla nekome jer je to nekad ravno samoubojstvu.
Toliko od mojih dojmova, ispričavam se na ovom romanu od posta ali sam morao napisati. Iskreno se nadam da će se nekako ta situacija popraviti i ako netko ima neki komentar neka ga slobodno napiše.
P.S. Zaslužio sam da bar 2 mj ništa ne kažem u ovoj temi