League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.453.624
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Wicked_Sick87 kaže...

Ja sam nub, pa jel mi može netko objasniti na koju foru oni imaju po petsto csa?

Koliko ja vidim na sto strana su i u džungli i u laneu kako stignu toliko nafarmat?

Pazi da mu nijednog kripa ne ubije turret/prijateljski creep, uzima wrathove svoje/neprijateljske i to je to.

Nema neke filozofije, samo praksanje i usavršavanje last hittanja.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 1:26 (FlyBoy).
15 godina
League Of Legends

Tsm got owned :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Hoće li biti dvaput ownani?

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
Blizek kaže...
hari85 kaže...

MORAJU BITI {#}

15 godina

Ne volim TSM, ali ove koreance mrzim jos vise, tako da se nadam da ce TSM dobit..

@Blizek nece, valjda ih je CRS nekaj naucil u ovih tjedan dana :P

Edit: ffs kako je los ovaj TSM -.- I njih i CLG moze bit sram, stvarno su isli tamo sa starom slavom.. Ah nista sada Krepo and the gang i M5 u finalu (nadam se :) )

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 3:14 (Don Strongtoni).
15 godina
League Of Legends

Nerf AF {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
hari85 kaže...

Naravno da oće :P

16 godina
League Of Legends

Mislim da će M5 osvojit turnir, bez nekih problema. Danas su dobili IG s ne bas nekom jakom team kompozicijom totalno lako. Još ih treba vidit sutra protiv TPA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Dobro, tko živ nije mogao predviditi da će TSM biti outplayan?

Azijski timovi su jednostavno too strong, shvaćaju LOL puno profesionalnije i odgovornije od NA i EU timova.

Rapidov flash-ult-pool na midu s Vladom je baš bio epic, xpecial i oddone gledaju ne znaju kaj bi dok hemoplague škripi po njima.  {#}

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...

Mislim da će M5 osvojit turnir, bez nekih problema. Danas su dobili IG s ne bas nekom jakom team kompozicijom totalno lako. Još ih treba vidit sutra protiv TPA.

Mislim da ih može Azubu dobiti. čak i Taipei Assasins koje nisam gledao a za koje mnogi kažu da su najjači team... bit će interesantno danas/sutra jer je IG več pokazao da se može protiv M5.

14 godina
League Of Legends

meni nije nis jasno......nista nisam prekrsio u vrazju mater i sada sam preksrio neka njihova prava...

LoL EUW: OptimusCr1me
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

YEAH!{#}

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ProTeinZ kaže...

meni nije nis jasno......nista nisam prekrsio u vrazju mater i sada sam preksrio neka njihova prava...

to ti main acc?

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
MacTheBig kaže...

Mislim da ih može Azubu dobiti. čak i Taipei Assasins koje nisam gledao a za koje mnogi kažu da su najjači team... bit će interesantno danas/sutra jer je IG več pokazao da se može protiv M5.

Upravo, ako je iG vršio silu nad moscow5 onda će Azubu da im da finu predstavu. Sve u svemu, finale držim prste za oba tima, nek najbolji pobijedi :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Pricate kaod a je M5 vec prosao u finale:D

A i Azubi je bilo na knap u kvalifikacijama kada su gubili od CLG.EU 2:0 pa su na kraju uspjeli dobiti 3:2.

Mislim da bi M5 i Taipei mogao bit zbilja odlican mec po onom jucer prikazanom.

Nazalost zaspao sam za vrijeme TSM i Azube, moja odluka da odem iz kreveta gledat nije bila bas najpametnija :D

A na Own3d imaju samo na njemackom snimljeno to, dok je na youtube zasad objavljen samo prvi game i to sa poprilicno losom kvalitetom.

0 0 hvala 0
14 godina
null kaže...
ProTeinZ kaže...

to ti main acc?

da main mi je i samo ja znam password a igro sam mozda samo 8 sati u tjednu

LoL EUW: OptimusCr1me
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam acc na eastu, lvl 27. Nisam igrao od prošlog tjedna, jučer se idem logirati i upišen username i lozinku i izbaci mi da je kriva lozinka/ime. lozinku nisam mjenjao od kako sam napravio acc, a nisam je ni zaboravio jer istu koristim na xfireu i doti2. upisivao sam jedno 5-6 puta i stalno isto...

jel mozda netko zna kako da ovo rjesim? probao sam na glavnu stranicu da mi posalju lozinku na mail, ali nista nije doslo...

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Za pocetak promjeni password na xfire i doti, sto prije rekao bih.

Pricekaj malo, mozda je njima nesto sa serverima, a ako ne... netko te zahebo ocito.

A mozda je stvar i u tvom e-mail provider-u, ja sam se registrirao recimo na Bug prvo sa @aim.com mailom, ali mi nista nije stiglo, cak i kada sam opet trazio verifikaciju, na gmail sam odmah dobio podatke...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
master and commander kaže...

Imam acc na eastu, lvl 27. Nisam igrao od prošlog tjedna, jučer se idem logirati i upišen username i lozinku i izbaci mi da je kriva lozinka/ime. lozinku nisam mjenjao od kako sam napravio acc, a nisam je ni zaboravio jer istu koristim na xfireu i doti2. upisivao sam jedno 5-6 puta i stalno isto...

jel mozda netko zna kako da ovo rjesim? probao sam na glavnu stranicu da mi posalju lozinku na mail, ali nista nije doslo...

Ako si nekome davao account onda ti je vjerovatno haxan..

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo je smiješno u kakve timove upadam znači Jax na topu ja u džungli Vladimir na midu Master i Amumu na botu, gospodin Jax ne može protiv one male Poppy i Cho'gatha i čim ja izađem iz lanea ili se samo recallam Ally has been slain. Pa ovo je smiješno i to mi je već 8 poraz mislim u dva dana.

0 1 hvala 0
17 godina
BannedOnThisForum kaže...

Divno, Alex uradi odličan posao sa evelynn mid, 20 sekundi nakon kraja, uđem u ranked, kad ono evelynn mid....

Ma još je to dobro. Nekidan igram meč, taman nakon prvog dana i lik uzme Singeda i igra ga AP... valjda je vidio kako PraY igra AP Singeda i kako mu ne može ništa niko. Ugl. Singed u mom timu 0/6 i leave.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
17 godina

Btw ako netko zna gdje su mečevi od jučer neka please stavi link :D

14 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

https://www.youtube.com/user/AnotherGaminChannel?feature=watch

LoL : balkhanac ....There is no real life , there is only AFK...FIFA 13 : DrizzyBrezzy
14 godina
neaktivan
League Of Legends

sve se fino poslozilo da finale bude m5 protiv clg.eu

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

#! evo vam day 2 recap

2 1 hvala 0
17 godina
balkhanac kaže...
ParaNO1d kaže...

https://www.youtube.com/user/AnotherGaminChannel?feature=watch

Drugi meč iG vs M5 je pokazao zašto je M5 jedan od najboljih timova na svijetu. Darien 0/4 s Olafom i frajer je i dalje jak i brutalan. Alex igra Zilliana kojeg niko ne igra i opet je OP

16 godina
neaktivan
astraldemon kaže...

Pricate kaod a je M5 vec prosao u finale:D

Zato što svi znamo da će proći.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
League Of Legends

poslao sam riotu mail u kojem sam objasnio situaciju oko racuna, dobio mail za 40 min uz isprike za navodni security breach, dobio sam 2000 rp-a kao kompezaciju. pa hvala riot :)

Potpis.
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
master and commander kaže...

poslao sam riotu mail u kojem sam objasnio situaciju oko racuna, dobio mail za 40 min uz isprike za navodni security breach, dobio sam 2000 rp-a kao kompezaciju. pa hvala riot :)

Blago tebi de nek se to i meni desi :D

17 godina

Lol koja situacija sada... 3 instan locka teemo, mf i tristana i lik koji iga tristanu kaže da ide ap i onda ovo  {#}

SevenDarkTruths: ocelote plays she ap
8ZujO8: yes but u r not ocelte
SevenDarkTruths: he is noob
SevenDarkTruths: but had goodideas

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice