League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.453.617
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...

Koje oduzima vremena {#}

Ako imas love, imas i vremena tj. vrijeme je novac {#}

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
AmD kaže...

Pa druga je stvar što mi se svidio skin pa sam ga odmah kupio .. Što tu ima lošega

Ja kupio avion i jedno 10.000 galona kerozina, a onda shvatim da ne znam pilotirati.

Hvala ti što si nas obrazovao o svojem pilotskom iskustvu...

Ovo što si ti napisao nije niti blizu ikakve analogije niti je ekvivalent kupovanju sone i njenog skina. -.-

Al bitno je da si ti nešto rekao.

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
AmD kaže...

Pa druga je stvar što mi se svidio skin pa sam ga odmah kupio .. Što tu ima lošega

Ja kupio avion i jedno 10.000 galona kerozina, a onda shvatim da ne znam pilotirati.

Ovo što si ti napisao nije niti blizu ikakve analogije niti je ekvivalent kupovanju sone i njenog skina. -.-

Ekvivalentno je, samo neka vrsta real life njegove logike, tj. kupio je Sonu i skin naslijepo ne znajući da li će mu se svidjeti uopšte, a kamoli da li će mu ići od ruke.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
AmD kaže...

Ekvivalentno je, samo neka vrsta real life njegove logike, tj. kupio je Sonu i skin naslijepo ne znajući da li će mu se svidjeti uopšte, a kamoli da li će mu ići od ruke.

Da, morao je dati 9876 IPa da kupi sonu i 1234567 RPa za njen skin i sad mora potrošiti još više RPa da bi mogao polagati pismeni i prakticni ispit i onda kad položi tek onda smije igrat sonu sa skinom.

Znao je dal mu se sviđa sona ili ne, vidio ju je in game a vjerujem da je i pogleda kako se igra prije kupovanja.

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 11:25 (Lord Nofak).
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Znao je dal mu se sviđa sona ili ne, vidio ju je in game a vjerujem da je i pogleda kako se igra prije kupovanja.

Sumnjam da je pogledao, ipak se radi o supportu...

15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Sumnjam da je pogledao, ipak se radi o supportu...

Sto bi to trebalo znaciti? xD

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Sto bi to trebalo znaciti? xD

Diskriminacija.

13 godina
League Of Legends

Ban him!

Anyway, planiram naučiti još nekog supportera osim Blitza

Razmišljam Leona ili Taric..može par pros i cons :)

7 Taric
28 Leona
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
AmD kaže...

da ti prevedem,htio je reci kupio je,a ne zna ni igrati sa njom,niti zna hoce li je znati igrati,a najbitnije posto je support,hoce li mu dosaditi igrati taj tu ulogu.

a i u pravu je,meni kad dodje da me supportaju,a osnovne stvari ne znaju,meni dodje zlo,ulete ko tarzani poginu,i napisu report ad carry {#} zato posljednjih 100 gejmova ja supportam,kako bi izbjegao te kojima je mrsko igrati supporta,al on opet popusi svoj lejn na topu ili midu sto je najzalosnije {#}

13 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Ban him!

leona 2 stuna na 6tom lvlu od kojih je jedan aoe,dosta teza za naucit 100% igrat sa njom,ako naucis dobro igrat lako ces tower divat sa njom

taric 1 stun,1 heal od kojih oba imaju dug cooldown,no isto tako taric ima armor buff za ad carrya,rekao bih dosta laksi za naucit igrati

sve se radi o tome koji support+koji ad carry,ezraelu svaki support odgovara

15 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Ban him!

nauci soraku

soraka op

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da kupim Rengara ili cekam Kha Zixa? Ili Shyvanu( iako me rengar vise privlaci)

10 Rengar
9 Shyvana
20 Kha Zix
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
leona 3* stuna na 6. lvlu
17 godina
agent47thehitman kaže...
X-Plosiv kaže...

Ban him!

leona 2 stuna na 6tom lvlu od kojih je jedan aoe,dosta teza za naucit 100% igrat sa njom,ako naucis dobro igrat lako ces tower divat sa njom

taric 1 stun,1 heal od kojih oba imaju dug cooldown,no isto tako taric ima armor buff za ad carrya,rekao bih dosta laksi za naucit igrati

sve se radi o tome koji support+koji ad carry,ezraelu svaki support odgovara

Zapravo 3 stuna na šestom levelu, E, Q i ulti ak pogodiš dobro, ak ne dosta dobar slow što je u dosta slučajeva dovoljno da tvoj carry završi metu :D

Meni je Leona bolji support samo zbog toga što ima više CC što se u lategameu da jako iskoristiti, recimo E je jako dobar za startati fighteve, jer te pulla do zadnjeg championa kojeg dosegne, a inače su to ad carry koji čekaju pozadi, zato je meni ona super za tower dive, uhvatiš se na nekog carrya pod tornjem, tankaš toranj, stunaš/slowaš pola teama sa ulti, i još stun s Q bilo koga ko krene na tvog carrya, a uz W dosta lako iztankati tower cijeli teamfight.

Sve u svemu, ak odigrana pravilno prekoristan champ sa svojim CC, više nek taric po mom mišljenju.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 14:51 (tommy2103).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

I onda se sjetim zasto sam prestao igrati.. taj veigar build..

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bera kaže...

Imam Rengara otkad je izašao. Nisam oduševljen. Možda je malo bolji nakon ovog hotfixa ali po meni i dalje dosta slabašan... Skoro ga i ne igram

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
13 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Bera kaže...

Imam Rengara otkad je izašao. Nisam oduševljen. Možda je malo bolji nakon ovog hotfixa ali po meni i dalje dosta slabašan... Skoro ga i ne igram

rengar slabasan? did i miss something or?

15 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Bera kaže...

Rengar je vrlo vrlo jak trenutacno.

Pokušaj ga ponovo igrat.

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Bera kaže...

rengar u teamu=gg,uvijek je banan u ranked igrama,već prije hotfixa bio je jak i viable,al ovaj hotfix patch ga je napravil op nažalost.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 16:41 (death_zombi).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako taj ocelote ne zna igrati protiv eve mid :D uvijek ga eve sabija maksimalno xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
agent47thehitman kaže...
ParaNO1d kaže...
Bera kaže...

rengar slabasan? did i miss something or?

Nisam nikada igrao protiv dobrog Rengara zato to kažem, a sam ga rjetko igram pa onda nisam baš relevantan za reći da li je dobar ili ne :D ako ostali kažu onda valjda je... ja i tako sada najviše igram supportove

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
neaktivan

Ovako, el zna netko promjenit custom/neki bilo koji skin sa nekim drugim ? mislim ja bi normalni dragon fist s kineskim! ako netko zna nek se javi v pm il nek citira.

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
Tkalle kaže...

Ovako, el zna netko promjenit custom/neki bilo koji skin sa nekim drugim ? mislim ja bi normalni dragon fist s kineskim! ako netko zna nek se javi v pm il nek citira.

Pa promijeni splash art, sve ostalo je isto.

15 godina
League Of Legends

I onda mi neko veli da nema elo hella i da si tam di zasluzujes.. + Akali se na pocetku gamea predomislila i osla mid, build je takav jer sam ocekivo mid..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kaj je po vama bolje?

8 Tanky Amumu
21 AP Amumu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

Kaj je po vama bolje?

Azingy mumu!

EUW. KaiseRxy
15 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

Kaj je po vama bolje?

Probaj ovakvo nesto.

LoL-scarface797(EU-West)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

što mislite o Nasusu? Za kakav stil igre je najbolji?

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Igrao sam danas ranked, 4vs5. S time da je nas bilo 5, njih 4, i izgubili smo, jer su ovi rushali i turret dajvali bzvz jer "it's one more of us"...i nakraju fail jer su bili nafidani :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Reichz kaže...

što mislite o Nasusu? Za kakav stil igre je najbolji?

Ne znam što misliš pod stilom igre, ali najbolji je kao off-tank ili full tank na topu. Stim da je cijela filozofija s njim ufarmat Q što je više moguće, i ići na late game.

Mogućnost farmanja Q-a ovisi najviše o tome koga imaš s druge strane na laneu, pa se zbog toga ne bira često. Ako je netko tko te može harassati, nećeš ufarmati Q, i bit ćeš praktički support, bez farme.   A opet ako je netko tko ne može punishati tvoje last hittanje   cs-a s Q, bit ćeš zvijer u TF koja melje sve živo, u 2 udarca možeš riješiti carrya ili mida.

Build se vrti oko Frozen Hearta i Tri-forca, ostalo sve situational.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice