League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.491.196
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Blizek kaže...
vgetik kaže...
Blizek kaže...

I da se nadovežem na ovu temu o burst supportima ( iako nije direktno vezana ), trebao bih probati Ashe support {#}. Premacrit radi pasiva- vrlo jak poke, ulti- initiate + burst, permaslow i CV {#}.

Meh... lux supp, ultie za svaku priliku, svaki minut služi kao cv ili kao jednostvno za harras ili za buff da si uzmeš. Još da ne pričam o slow i snare te shiled koji daje. + passive :P

Ja niti jednom nisam vidio dobru Lux support, a i ne sviđa mi se ona baš kao support ( a ni kao champion općenito, iako nije loš mid ).

Lux supp isto ko i Jana, previse ljudi blate njih, a dobra lux te braina s tim SNAROM!!! ko nezz kaj :S isto ko i slow...

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
Blizek kaže...
vgetik kaže...
Blizek kaže...

I da se nadovežem na ovu temu o burst supportima ( iako nije direktno vezana ), trebao bih probati Ashe support {#}. Premacrit radi pasiva- vrlo jak poke, ulti- initiate + burst, permaslow i CV {#}.

Meh... lux supp, ultie za svaku priliku, svaki minut služi kao cv ili kao jednostvno za harras ili za buff da si uzmeš. Još da ne pričam o slow i snare te shiled koji daje. + passive :P

Ja niti jednom nisam vidio dobru Lux support, a i ne sviđa mi se ona baš kao support ( a ni kao champion općenito, iako nije loš mid ).

Lux supp isto ko i Jana, previse ljudi blate njih, a dobra lux te braina s tim SNAROM!!! ko nezz kaj :S isto ko i slow...

Janna je puno korisnija, njezin CC je AoE i ne može se smanjiti sa Tenacitijem. Također ima puno korisniji ulti.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Tkalle kaže...
Blizek kaže...
vgetik kaže...
Blizek kaže...

Janna je puno korisnija, njezin CC je AoE i ne može se smanjiti sa Tenacitijem. Također ima puno korisniji ulti.

pa da, niko nije reko da je lux bolja, ali sve jedno kak god jana bila pre dobar supp opet ako ju pickas budu rekli " dont pick jana plz, or i will report u" xD

16 godina
League Of Legends

Evo kako izgleda moj tim zadnjih par dana:

http://i.imgur.com/lwELx.jpg

Najradije bi obriso igru, button-masho password i email da prestanem igrat. -.-'

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dok ces imat alistar  0-24 na rankedu javi k? xD

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Rečeno - učinjeno! Još da je samnom igrao neki bolji carry, to bi izgledalo puno bolje!

Support Ashe Support Ashe
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

pa da, niko nije reko da je lux bolja, ali sve jedno kak god jana bila pre dobar supp opet ako ju pickas budu rekli " dont pick jana plz, or i will report u" xD

meni to nikad niko nije reka , janna nije dobra sa svin ad carryima ali nikad nije bila losa za report to su samo budale 

EU West: slimyyy
17 godina
Tkalle kaže...

Ja sam to uvijek znao reći za Soraku xD, mislim ne ovo o reportu, samo "don't pick soraka pls, useless" {#}

Al to bilo prije :P 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
14 godina
protjeran
League Of Legends

oce ko kupit acc,eu nordic east lvl 30? javite se na PP ima besplatan transfer na west

ima besplatan tranfer zauvijek sa east na west sa westa na east

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 1:01 (NoDiggity).

1 0 hvala 0
15 godina
KingNothing kaže...

Evo kako izgleda moj tim zadnjih par dana:

http://i.imgur.com/lwELx.jpg

Najradije bi obriso igru, button-masho password i email da prestanem igrat. -.-'

To je taj Engleski... :P

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
14 godina
neaktivan

ma toooooo 3 ranked losa zaredom toooooooooo

i feal quiting lol incoming -.- je*o im pas mater -.- kakvi noobovi postoje na ovoj igri omfggggggggggggggggggg

13 godina
League Of Legends

Zakaj ne složite timove ovdje na forumu? Ipak je lakše igrati kada se s nekim možeš dogovoriti, pa makar izgubio, znaš da se dečki trude...

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Kako mrzim kad naletim na defeat streakl. na rubu sam da obrisem LOL al nazalost nije jos 15.05. ali blizi se bliziiiiiiii. . . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

dis guys,so mad {#} pa sinoc pobjedim lane,moj premade epic fail na topu {#} najdrazi su mi ovi "i know better" pa im je iznad ponosa,da zraknu koji put na neki build online,pa grade neke unreal buildove,al sta ces,nemamo mi svi dovoljan iq da ukucamo champname build,ili champname guide

kao potvrdu o tome,koliko iq imaju neki ljudi sto igraju lol,donosim svjez text iz draft picka (kopirao bih sve,al je previse,cak ima i gorih od ovog)

maffie1985: hi

MonTePuDDing: wtf... is this a ranked?

maffie1985: yes

DevilDantes: dude

DevilDantes: can u leave pls?

a ovo je draft normal pick,kako je on dosao do 30tog lvla,ostaje tajna

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 10:32 (agent47thehitman).

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ja sam se riješil acc-a ja sam oslobođeni čovjek!!

League of Legends Nick (WEST): hRay
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Zadnjih par tjedana samo retarde dobivam... I kad god kažem da bi mogo netko i jungleat (jer se meni enda svaku je*enu rundu), oni kažu: "This is not ranked".

Ne sjećam se kad sam dobar tim dobio...  vjerojatno zadnji put kad sam i tu posto da sam imo genijalnu rundu.. lijepo je to, imaš odlično iskustvo jednom mjesečno, a sve ostalo patnja.

Welcome my son...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Tkalle kaže...

meni to nikad niko nije reka , janna nije dobra sa svin ad carryima ali nikad nije bila losa za report to su samo budale 

Ja npr. jednostavno ne moren igrati s Jannom u istom laneu, uvik san niškoristi kad je ona tu jer je i ona niškoristi. I to bez obzira kojeg ad carryja uzmen.

14 godina
neaktivan

ajd bas super ;) ja gubim zivce vec... mozda quitam a nezz kaj da posle toga igram.. pa me to malo muci xD

15 godina
League Of Legends

{#}{#}

Shazbot !
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Ja sam izbriso lol i čisto mi se sviđa ideja. Naživciram se, izbrišem igru i onda je ponovno instaliram nakon par dana/tjedana kad se odmorim.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 0
17 godina
hari85 kaže...

{#}{#}

Genijalno haha {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Huhuhu, 10 pobjeda u nizu, elo ponovo preko 900. {#}

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

{#}{#}

legendarno xD

14 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

bravo.... ja se sve vise blizim 900 :S 4 losa dans = -52  -.-

13 godina
protjeran
Tkalle kaže...
Winchester01 kaže...

Konstantno žongliram oko 1100 ELO, dođem do 1200 i onda doibm hrpu kretenu i padam na 1100 nazad.

Tak od početka sezone, max ELO mi je bio 1480. I nikak se više odlijepiti iz ovog pakla.

14 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...
Tkalle kaže...
Winchester01 kaže...

Konstantno žongliram oko 1100 ELO, dođem do 1200 i onda doibm hrpu kretenu i padam na 1100 nazad.

Tak od početka sezone, max ELO mi je bio 1480. I nikak se više odlijepiti iz ovog pakla.

tak i ja... cjelo vrjeme... doso cak i do 1235 jedamput al opet pao xD... al sad dok dojdjem do 1250 necu vise igrat jedno mjesec dana ranked pa onda opet pocet.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

28-2 sa Varusom {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 11:03 (Winchester01).

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Sta mislite o Nocturnu? Necu opet waiste ip, jel dobar?

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 1
14 godina

Jedan od najboljih junglera u igri, isplati ga se kupiti, ali ako nisi siguran skini PBE pa ga testiraj.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

8 Kennen
7 Rumble
11 Renekton

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice