Čudi me da nema lulu. ako se nevaram 2 tj je od njezinog izlaska ili?
Vjerojatno su pomakli za idući tjedan, kad izlazi novi champ.
Čudi me da nema lulu. ako se nevaram 2 tj je od njezinog izlaska ili?
Vjerojatno su pomakli za idući tjedan, kad izlazi novi champ.
WTF trundle free ?
WTF trundle free ?
Neeeeee, kraj SSoTP.
WTF trundle free ?
Neeeeee, kraj SSoTP.
We will be Back !!
the Secret Society Of Trundle Players will never be destroyed !!!!!
sve mogu podnijeti u lolu,al ove sto samo idu play next game,bez da reportaju ono osnovno,a to su liveri i afkeri,kako misle stvorit igrivu zajednicu.treba ti samo par sekundi da reportas,a da izgubis zbog livera 15-20 ,kako neko moze biti tako lijen
sve mogu podnijeti u lolu,al ove sto samo idu play next game,bez da reportaju ono osnovno,a to su liveri i afkeri,kako misle stvorit igrivu zajednicu.treba ti samo par sekundi da reportas,a da izgubis zbog livera 15-20 ,kako neko moze biti tako lijen
nemoj se zivcirat... ja danas izgubio oko 10 normala i oko 20 elo zbog noob teama i leavera... 3 game 4v5 i jedan 3v5 xD stim da smo u 3v5 odrzavali 35 min ... jos smo skoro winali xD nida op!
http://i43.tinypic.com/34ql8ns.png
Exterminator Twitch new skin ^^
Nakon dugo vremena sam napravio win strike..
blago tebi :D ja imam 7 defitova jerbo stalno dobijam feedere ili afk likova -_-" al najjace igram 3 premade i uvijek dobijemo 2 lika koja uzmu role AD carrya i failaju ... a kad mu kazes nes u champ selektu odma pocne ono fuck off u suck itd itd ... blaaah totalno fucked up :S cak i na west accu odem ranked dobijem trollpick Eve ... i najjace ja malp jungle i GP top tolko ovnamo da bi mogli carriat rundu, ali lategame eve nije nis radila nego umirala plus ni u champ selektu i gameu nije prozborila ni jednu rijec :S plus aj da smo imali normalnog AD carrya koji zna pozicionirat se ne bi nis rekao :S al ovaj nas kod maw je uvijek isao sam u njihovu dzunglu i umirao :S al bas me ovaj mjesec oce :S samo trolove dobijam i na nordicu i westu -_-"
zas ljudi an 30 lvl uzimaju revive? da jos vise fidaju?
A jbga, Korea maybe? Mozda odigras koju s CLGom xD
Al fakat u zadnje vrijeme samo jbni trollovi..
istina... ja do sad bio 50 wina u razlici na normalu i sad nisam ni na 20 xD sve ovaj wiken spuco.. tj od petka do danas xD sve losee...
EDIT:Epic 7 banna... el su povecali broj banova il neki bug?
Ne kužim zašt se Trundle ne igra više, odličan je jungler, ima dobar slow i dobar damage sa W. Nidalee ima velik range i zgodan ulti, neznam dal da štedim još malo za Trundle-a ili uzmem ovu.
9 | Nidalee |
---|---|
9 | Trundle |
istina... ja do sad bio 50 wina u razlici na normalu i sad nisam ni na 20 xD sve ovaj wiken spuco.. tj od petka do danas xD sve losee...
EDIT:Epic 7 banna... el su povecali broj banova il neki bug?
bug meni je jedanput bilo 9 banova
Ovaj Trundle je bog!
Kako je zabavno s njim igrat... ne znam di sam bio prije s njim. :D
"Time to troll."
To je Cro Assasin, igra na svom smurfu na EU Westu.
Igro protiv munde, frajer imo 5500 hp i 220 armor, namučio sam se kao isus sa jaxom da ga sredim :S
Ana. Sad mi je poznato. Ima ljep omjer.
Ahahaha, Twitch deratizator
@sveupitni Joj kak ja to ljubičasto mućko đubre nemrem na oči vidit
Why everybody hate Janna? :(
U 90% pickova, kad pickam Jannu, uvijek se nađe netko ko veli "no Jana", "pick another support" ili slicno...a Janna je predobra...s dobrom Jannom u teamu se uvijek pobjeđuje...
Vase misljenje...? Di bi ju vi svrstali? Bas me zanimaju odgovori...
"-" do
20 | Taman |
---|---|
0 | Taman-OP |
0 | UP-Taman |
Why everybody hate Janna? :(
U 90% pickova, kad pickam Jannu, uvijek se nađe netko ko veli "no Jana", "pick another support" ili slicno...a Janna je predobra...s dobrom Jannom u teamu se uvijek pobjeđuje...
Vase misljenje...? Di bi ju vi svrstali? Bas me zanimaju odgovori...
"-" do
To su neki likovi na 1000 elo ili 200 winova?
Po meni je Janna najbolji support zbog svojeg shielda i ogromnog cc-a, te ulte koja moze okrenut fight
a i brza je, te prolazi kroz minione i sl. super je ona :)
Moj poznanik kaze da je Janna truljav support samo zato sto nema heal. Budala :S
Moj poznanik kaze da je Janna truljav support samo zato sto nema heal. Budala :S
Pa mozes mu reci da janna ima heal xD
Igram maloprije match s još 4 balkanca, nije premade, i ovi protivnici napali baruna, a nas petorica cekamo iznad, steal-amo im kill baruna,
i za 10 sekundi izgubiše jer su im naši super minioni razvalili nexus.
Pravi balkanski match. xD