Viktor pre pre pre dobar, uzivia san se!
Dobar? Ima fin damage, ali ti ovisi da li ćeš pogoditi laser ili ne. Ne vrijedi 6300 IP.
Dobar? Ima fin damage, ali ti ovisi da li ćeš pogoditi laser ili ne. Ne vrijedi 6300 IP.
Ma šta nevrijedi kad je besplatan
Ma šta nevrijedi kad je besplatan
Jeste on free to play, ali ne vrijedi 6300 IP inače.
New support soon tm (not next patch but soon !)
Što? Zbilja?
Što? Zbilja?
Bilo je i vrijeme više
Što? Zbilja?
Bio je i red, već mi i Alistair dopi*dio :D
Meni Sona nije a i ne bih htjela da bude tankast ko Alistar (koji me, btw makaweli, sve više podsjeća na Overeema
)
Treba nam neki OP heal ko Sorakin ulti tak da Karthusa možemo još više u zdrav mozak
Sam da bude ranged
Meni Sona nije a i ne bih htjela da bude tankast ko Alistar (koji me, btw makaweli, sve više podsjeća na Overeema
)
Treba nam neki OP heal ko Sorakin ulti tak da Karthusa možemo još više u zdrav mozak
Sam da bude ranged
Ja sam mislio da sam jedini misli da ime nije slučajnost! :D
Djevojka koja igra LoL i prati MMA.... hmm interesting :D
Hahahha, vidiš mogli bi provjerit da li je Reem bio inspiracija (iako debelo u to sumnjam)
Tweetnut ću Phreaka khm
Znam, znam, prokleto sam cool
Hahahha, vidiš mogli bi provjerit da li je Reem bio inspiracija (iako debelo u to sumnjam)
Tweetnut ću Phreaka khm
Znam, znam, prokleto sam cool
)
Sam da bude ranged
Svaki support je drugačiji, neki su mix ad i support, neki ap i support a neki tank i support
ma jock,nikad necu prezalit 6300 ip na njega i skarnera,Boze me sacuvaj kako su to dosadni i glupi champovi
)
Sam da bude ranged
Svaki support je drugačiji, neki su mix ad i support, neki ap i support a neki tank i support
a neki su kao taric stun tank support meni je janna daleko najgori support,ona ih samo moze otjerat,i stvarno je daleko bolje imat alistara u ekipi,ili sonu neko ovo cudo,ni jannin ult nije Bog zna sta
ma jock,nikad necu prezalit 6300 ip na njega i skarnera,Boze me sacuvaj kako su to dosadni i glupi champovi
skarner je jedan od onih tipova koji su tanky i rade velik dmg, mene iskreno ne zanima taj champ uopce i dosadan mi je ali je bolesno jak.
skarner je jedan od onih tipova koji su tanky i rade velik dmg, mene iskreno ne zanima taj champ uopce i dosadan mi je ali je bolesno jak.
nigdje ja ni nisam naveo da nije jak,al je dosadan u vraziju mater,usudio bi se reci da je cak i taric zanimljiviji
a neki su kao taric stun tank support meni je janna daleko najgori support,ona ih samo moze otjerat,i stvarno je daleko bolje imat alistara u ekipi,ili sonu neko ovo cudo,ni njen ult nije Bog zna sta
jesam ja to dobro procitao..sonina ulta nije Bog zna sta??
jesam ja to dobro procitao..sonina ulta nije Bog zna sta??
I ja sam tak pročitala. Wtf?
Kako me nerviraju padobranci brate mili, skarner najjaci champ u igri i jedan od zanimljivijih ultia, moze tankat i dpsat, moze tebi doc u kucu i obisit te za jaja, ma sve moze
Kako me nerviraju padobranci brate mili, skarner najjaci champ u igri i jedan od zanimljivijih ultia, moze tankat i dpsat, moze tebi doc u kucu i obisit te za jaja, ma sve moze
opet o jacini,jesam ja igdje rekao da je skarner slab? ja sam rekao da mi je dosadan
Tko s ovog foruma ima najveći ELO na rankedu trenutno?
pročitaj signature kod većine ljudi
Nub mojo ofc. Pinc
1815
Kolko ja znam.
Nub mojo ofc. Pinc
1815
Kolko ja znam.
Koji mu je IGN?
MojoJojo90
Bio sam 1865, ali sam pao na 1815
Znamo svi da su te kerijali
Ne mogu kupit ni jednog championa sa IP......
Zašto? Kako? Di? Kada? Koliko?
Možda je neki bug. Jesi probo u shopu kupit?
Ne mogu kupit ni jednog championa sa IP......
Zašto? Kako? Di? Kada? Koliko?
Možda je neki bug. Jesi probo u shopu kupit?
Neće
Tko je najbolji za 1350 ip-a?