League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.504.756
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ova igra je postala tuzna.. u timu 2 livera i 2 fidera koja su imala po 20 deathova.. Dok sam ja sa 12 killova 1v1 doslovno unistavao njihove koji su imali stackane mejaie i pun k itema, po 25 killeva.. strasno.

Dodu mi overfidani nidalee i kassadin i unistim ih.. oni bace 3-4 abilitija i dovedu me do 400 hp-a a ja sa 70% crit, 15% lifesteal i 200-ak dmg ih unistim dok kazes keks.

Pretuzna je igra, bas ovisis o timu koji je uglavnom pun noobina koje igraju kao da su peti lvl

1 3 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: League Of Legends
puls4R kaže...

Ova igra je postala tuzna.. u timu 2 livera i 2 fidera koja su imala po 20 deathova.. Dok sam ja sa 12 killova 1v1 doslovno unistavao njihove koji su imali stackane mejaie i pun k itema, po 25 killeva.. strasno.

Dodu mi overfidani nidalee i kassadin i unistim ih.. oni bace 3-4 abilitija i dovedu me do 400 hp-a a ja sa 70% crit, 15% lifesteal i 200-ak dmg ih unistim dok kazes keks.

Pretuzna je igra, bas ovisis o timu koji je uglavnom pun noobina koje igraju kao da su peti lvl

Zašto je igra tužna ako je igraju debili?

Ja najčešće igram s ekipom iz srednje škole i ownamo uvijek...skoro uvijek. Kad gubimo onda gubimo od odlične neprijateljske postave.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
15 godina
neaktivan

Sada kako govorite,mozete mi rec šta je najvaznije: prvo šta pojacavam kad pocne runda .Jbg pocetnik sam

15 godina
Dolu kaže...

Sada kako govorite,mozete mi rec šta je najvaznije: prvo šta pojacavam kad pocne runda .Jbg pocetnik sam

buildaj samo recommended iteme 

15 godina
neaktivan
League Of Legends

jedno pitanje, skinuo LOL sa tpb, instalirao, skinuo update i idem se registrirat na stranicu od LOL-a i kad se registriram i sve to ne dolazi mi nista na e-mail i ne mogu uci u igricu, jer kad idem uci u igricu upisem svoj nick i pw ali kaze da je pogreska. u cemu je problem, moze li mi netko odg. puno hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
smerekezbirekes kaže...

jedno pitanje, skinuo LOL sa tpb, instalirao, skinuo update i idem se registrirat na stranicu od LOL-a i kad se registriram i sve to ne dolazi mi nista na e-mail i ne mogu uci u igricu, jer kad idem uci u igricu upisem svoj nick i pw ali kaze da je pogreska. u cemu je problem, moze li mi netko odg. puno hvala.

Najvjerojatnije is skinuo US client i rego se na EU ... ili obrnuto.

Skini igru s službene stranice.

16 godina
League Of Legends

Volim vise neki feederski team koji sucksa i to nego neke "morone" koji samo za svoje dupe brinu pa non stop radi B i cekaju da neko rusha pa da tek onda pobacaju sve spellove,ovak sam bace jedan mozda 2 i kada neko ima minimalni Hp onda bacaju ostalo tek tolko da svoju guzicu izbave od smrti i da dobiju koji kill a za ostale ih bas boli briga...Zato ih nagradim leaveom(nije me briga za statse ni nista,dali ispadem noob sto sam leavaeo ali eto im na kada samo za sebe brinu a ne kao team ).

PS: Udarajte TD-ove kolko ocete jer sam rekao da leavam,ali oni to zasluzuju pa nek sada Ksaju na svojoj smrti

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma igra je odlična ako imaš svoj team i igraš s njima

Ako moraš igrat solo ranked game onda je to gubljenje živaca

Inače u svakoj igri ima kretena, a u free igrama još više

17 godina
League Of Legends

Ej ljudi, svi koji ste igrali s Kog Mawom prije patcha i poslije, molim vas da mi opišete konkretno promjene na njemu, pogotovo ono sa attack speedom, i kakva je razlika u igri sad nakon patcha?

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo sam poceo igrati lol. Prvi champ kojeg sam kupio je Fiddlesticks. Rekli su mi da je dobar za pocetnike. U pocetku ubijam sve sta mi se nadje na putu, a kasnije oslabim. Vjerojatno zbog itema (kupujem recommended). Uglavnom, mrzim onog Vladimira. Jednostavno kolje.

MSN - mr.mister32@hotmail.com

1 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Evo da ja unesem malo vedrine ovdje Belji se u zadnje dvije igre, isao sam normal solo, i eto pobijedio oba dvije. U jednoj sam igrao sa Malphite, u drugoj sa rammusom, postao sam tank covjek lol, vecinom igram sa njima. Al eto dobra vijest je da je moja ekipa u oba dvije igre bila dobra, vecinom likovi level 17,18 dok su neprijatelji bili oko 26,27. Stvarno lijepo vidjeti ljude koji crpe maximalno iz njihovih champa, i pwnaju, sto naravno meni pase da se buildam dobro, i postanem jako dobar tank. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
15 godina
tommy2103 kaže...

Evo da ja unesem malo vedrine ovdje Belji se u zadnje dvije igre, isao sam normal solo, i eto pobijedio oba dvije. U jednoj sam igrao sa Malphite, u drugoj sa rammusom, postao sam tank covjek lol, vecinom igram sa njima. Al eto dobra vijest je da je moja ekipa u oba dvije igre bila dobra, vecinom likovi level 17,18 dok su neprijatelji bili oko 26,27. Stvarno lijepo vidjeti ljude koji crpe maximalno iz njihovih champa, i pwnaju, sto naravno meni pase da se buildam dobro, i postanem jako dobar tank. 

ja sam mozda jedini ovdje koji voli samo hybride pa je meni tesko u team buildovima jer igrama singeda nasusa itd

17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Ej ljudi, svi koji ste igrali s Kog Mawom prije patcha i poslije, molim vas da mi opišete konkretno promjene na njemu, pogotovo ono sa attack speedom, i kakva je razlika u igri sad nakon patcha?

pa kog maw s obicnim onim cizmama sto daje att speed puca tako brzo da ti se u glavi zavrti :S al uzasno :S

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
League Of Legends

lol, upravo zavrsio jedan sat dugu igru, igrao prvi put sa Blitzom, nije tak los, malo sam krepao previse xD, al nije za zamjeriti za prvi put. Njihovu ekipu vodili twitch i Shaco, ostali nisu bili nesto.

Al je bilo napeto jako cijelih 58 minuta.

http://i1033.photobucket.com/albums/a420/Tommehman/GG.png

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

E kako sam se sad nanarvirao neki Nazi krmak je igrao s Miss Fortune, cjelo vrjme je uljetao likovima u mele range zabijali su ga ko konja a onda je jos srao na Njemackom kako su Njemci najbolji, kako on igra kako treba nas tim je los a lik je imao na kraju score 2:22:0 pa zapalio bih ga i bacio niz rjeku ko rusi Hitlerove kosti. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jeli bolje da kupim sad Sonu ili da skupljam 6300 za kog mawa

15 godina
protjeran
League Of Legends

kog maw

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Sona definitivno. Jučer je kupio i odigrao par mečeva (dobitnih), i mogu reći samo riječi hvale. Prezabavan i prekoristan champ u timu. Ima fin damage burst i za jednog supporta puno killeva se da skupit. Nadam se da je neće brzo nerfati. Malo je OP ako se oprezno igra ne početku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
doxy kaže...

Sona definitivno. Jučer je kupio i odigrao par mečeva (dobitnih), i mogu reći samo riječi hvale. Prezabavan i prekoristan champ u timu. Ima fin damage burst i za jednog supporta puno killeva se da skupit. Nadam se da je neće brzo nerfati. Malo je OP ako se oprezno igra ne početku.

il ne sona nije dps nego suport

ak zeli dps onda kog maw jer ima prebolestan range ulty

pasiv mu je predobar

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 11:19 (danfa123).
16 godina
danfa123 kaže...
doxy kaže...

il ne sona nije dps nego suport

ak zeli dps onda kog maw jer ima prebolestan range ulty

pasiv mu je predobar

Da imas pravo..Ja nikak da ga kupim,uvijek do 3150 dodem i onda nemrem gledat tolko Ip-a i kupim si nekog.

PS: Upravo dobio 1000 ipa (US)

Edit: Dali vam Miro lici na Udyra? (mislim na njegovu frizuru na avataru ) Smijeh

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 12:14 (Fake_Alert).
15 godina
League Of Legends

a zna li se kada ce magma chamber

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

nezz

al us server je unavablible

valjda je to to nezz jedva cekam :))

edit: il nee zaboravite da sam ista napisao

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 13:03 (danfa123).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo počeo sam igrati igru prije par dana, i stvarno mi je odlična. Kupio sam si Ashe i igram samo s njom, i predobar je Champion. Trenutno sam 7 lvl pa nemam još dobro složene masterys-e, ali svejedno ubijam :). Našao sam si super build za Ashe i nitko mi nemoze nista. Ako netko hoće neka me doda: Ixass. I za kraj jedan ss :)

Moj Ashe build (ako nekog zanima): Boots of Swiftness, The Black Cleaver, The Bloodthirster, Infinity Edge, Phantom dancer, Guardian angel. Ukupno 17040 golda.

Build nije dovršen. Imali smo 2 leavera, ali svejedno pobjedili :D Build nije dovršen. Imali smo 2 leavera, ali svejedno pobjedili :D
Don't fear the end of the world. Fear what happens next.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

Evo počeo sam igrati igru prije par dana, i stvarno mi je odlična. Kupio sam si Ashe i igram samo s njom, i predobar je Champion. Trenutno sam 7 lvl pa nemam još dobro složene masterys-e, ali svejedno ubijam :). Našao sam si super build za Ashe i nitko mi nemoze nista. Ako netko hoće neka me doda: Ixass. I za kraj jedan ss :)

Moj Ashe build (ako nekog zanima): Boots of Swiftness, The Black Cleaver, The Bloodthirster, Infinity Edge, Phantom dancer, Guardian angel. Ukupno 17040 golda.

Ashe je odlicna sve dok it ne dodje neki dps blizu Namigiva

dodano

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
16 godina
neaktivan
Pogledajte skor: 60 killeva
:) :)
15 godina
protjeran
League Of Legends

koji ste vi jeb eni noobovi

xDDD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

Zasto?

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
15 godina
protjeran
League Of Legends

a zbog sira

ja tako nikad nisam igrao

xDDD

0 6 hvala 0
15 godina
protjeran
Cobanac kaže...
danfa123 kaže...

Zasto?

eto i tebi td

xDDD
15 godina
League Of Legends

danfa sta da kazem nego da si glup, dobio je noobove, ili sta ja znam kakve ljude, i ovaj stakor je to iskoristio, i kad je imao vec negdje oko 15 killova, lako mu je dalje bilo, kad je imao damage-a ko dr3ka.

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
2 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice