El mi moze ko preporucit neku dobru igru ali da nije zahtjevna (1gb RAM,Ati radeon asus a9550 128mb,amd sempron2400+1,7GHz) ako moze neku pucacinu poput call of duty ili neku dobru utrku ali ne simulaciju,i da li bi mogao pokrenit cod4 ili total overdose.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
El mi moze ko preporucit neku dobru igru ali da nije zahtjevna (1gb RAM,Ati radeon asus a9550 128mb,amd sempron2400+1,7GHz) ako moze neku pucacinu poput call of duty ili neku dobru utrku ali ne simulaciju,i da li bi mogao pokrenit cod4 ili total overdose.
farcry 1
unreal 2 bi mogao bez problema. i ja ga sad igram, dobra je igra.
unreal mi se ne igra preso sam 1,2,2003,2004 a far cry sam preso i 1 i 2
Mogo bi ti i Total Overdose bez problema
Od trka probaj micro machines v4.
Igraj devil may cry 3. Nećeš požalit. Možeš i Prince of Persia(možeš sve dijelove). Isto probaj i Splinter cell 1,2 i možda 3.
Ja bih preporučila jednu igru da skinete sa miniclipa, a zove se "Free Realms".
Ima jedna koju sam prije igrao pucačina mislim da je:
Delta Force: Black Hawk Down
Grafika nije lijepa ali češ je moći igrati bez trzanja
Ima također i:
Armed&Dangeours - nije ratna al je odlična pucačina
Return to Castle Wolfenstein
Utrka, hmm... probaj FlatOut.
Vietcong 1, meni je predobar....
Operation Flashpoint meni osobno najbolji vojni shooter ikad...
Medal of Honor allied i pacific assult
Star Wars Reoublic Commando, predobra igra....