Koju igru sljedece da odigram...

poruka: 38
|
čitano: 3.772
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

PozZZzzZ evo zavrsio sam sa Godfather II pa me zanimame ako neko zna neku OK Igru a da nije u proslosti niti bucnosti da se desava u u ovom desetljecu (Realnom vremenu)...RPG Pomogucnosti!!!

http://oldfiles.org.uk/powerload/Timeline/w101logo.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Pozz

Stalker: Clear Sky ilii Stalker: Shadow of Chernobyl. Hibrid fpsa i rpga

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako hoces igrati RPG svakako probaj fallout 3 i njegove dlc-ove

Igra ti je smjestana u buducnost ali sav dizajn podsjeca na 60-e tako da je to kombinacija starog i novog no ono važnije je da je fallout 3 trenutno najbolji rpg kojeg možeš naći i s njim se dobro zabaviti

STA me gledas kad mi NEDAS
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 10:34 (mRvac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Koju igru sljedece da odigram...

Tako je covjek zna ja sam STALKER 5 puta preso i mogo bi opet ;) znam igru ko knjigu

Za volanom guja a u krevetu oluja!
16 godina

Batman Arkham Asylum

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Čovjek vam lijepo kaže da bi igrao nešto u sadašnjosti i realno a vi preporučata Fallout, Batmana i Stalker-a cccc..

Imaš GTA IV recimo kao suvremeni ekvivalent Mafi-i i Godfather-u koji je jako kvalitetno izveden i zabavan za odigrati Namigiva

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Čovjek vam lijepo kaže da bi igrao nešto u sadašnjosti i realno a vi preporučata Fallout, Batmana i Stalker-a cccc..

Imaš GTA IV recimo kao suvremeni ekvivalent Mafi-i i Godfather-u koji je jako kvalitetno izveden i zabavan za odigrati Namigiva

sumljam da če mu je porkenut

16 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...
Dado_ZG78 kaže...

sumljam da če mu je porkenut

pa ja neznam ni jedan rpg koji smijesten u sadasnjosti a gta 4 sigurno nije to

U gta 4 nemozeš nadograđivati nika belića nema questova nego ima MISIJA nema nijedne specifičnosti za rpg uglavnom gta 4 je sandbox TPS

16 godina

Pa radnja Batmana je u normalnom vremenu, što nije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maXonja kaže...

i također ima RPG elemente

17 godina
neaktivan
mRvac kaže...
maXonja kaže...

Ma koji Batman rpg, to je stealth action TPS, najveći RPG elementi su mu kupovanje nadogradnji, a to ga ne čini RPGom,

što se tiče pitanja oko igre, preporučam stalkera i fo3, kao što su već mnogi rekli, izvrsne igrice, preporučio bi mu još Mass Effect, ali to je već budućnost pa...

Edit: preporučam i Bioshock, igra je jako zanimljiva no izvodi se 1960ih godina pa jest da je u prošlosti no ipak nije srednji vijek i to...

Izvrsna igra.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 12:50 (thuglife).
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
mRvac kaže...
maXonja kaže...

Ma koji Batman rpg, to je stealth action TPS, najveći RPG elementi su mu kupovanje nadogradnji, a to ga ne čini RPGom,

što se tiče pitanja oko igre, preporučam stalkera i fo3, kao što su već mnogi rekli, izvrsne igrice, preporučio bi mu još Mass Effect, ali to je već budućnost pa...

Edit: preporučam i Bioshock, igra je jako zanimljiva no izvodi se 1960ih godina pa jest da je u prošlosti no ipak nije srednji vijek i to...

Izvrsna igra.

pa nisam ja reko da je batman rpg nego DA IMA RPG ELEMENTE

17 godina
protjeran

ako želiš PRAVI RPG nabavi The Witcher... po mogućnosti Enhanced Edition

ja ga ponovo igram i nezaboravan je

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Far Cry 2

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
doxy kaže...

Podrzavam Witcher-a, ako volis RPG-ove, definitivno moras njega zaigrati, malo je drugaciji, al oept predobar

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.
17 godina
neaktivan
Amrapheus kaže...
doxy kaže...

Podrzavam Witcher-a, ako volis RPG-ove, definitivno moras njega zaigrati, malo je drugaciji, al oept predobar

Da igra je fantasticna, a i u njoj se mozes seksati :D Nikako da zaboravim onu dryadu, bilo je skroz gola, nema lista niti kockica ili bilo kojeg zaslona koji skrvia spol.

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm
16 godina
neaktivan

left 4 dead meni jedna od najboljih pucačina ne brojim kolko sam je puta prošo igra ima svojih mana ali je super a mane su npr kratka je i malo prejednostavna ali je jako ZAKON! i ako ne volis horor igre ova nije opce strasna a sto se tice rpg-a meni najbolji za sad je bio stalker shadow of chernobyl nisam igrao neki drugi ali je jako dobra igra a sto se tice fallout 3 malo sam igrao i igra mi se cini dobrom dobro su efekti kad ga pogodis u glavu ....... ali meni nije bas previse ima razgovora i tih stvari makar takve su rpg igre ako su ti rpg igre dobre bila bi ti super i ako si igrao the elder scrolls oblivion takav ti je fallout 3 samo je u budučnosti i puno bolji

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 19:27 (xnight_hunterx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Novi Wolfentsein nije los.

sniper only
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...
Amrapheus kaže...
doxy kaže...

Da igra je fantasticna, a i u njoj se mozes seksati :D Nikako da zaboravim onu dryadu, bilo je skroz gola, nema lista niti kockica ili bilo kojeg zaslona koji skrvia spol.

sta se stvarno moze je*at??

16 godina
ljubo2mad kaže...

Neznam za tebe, no meni je ogavan. Odigrao sam ga 10 minuta i odmah je uslijedio SHIFT+Delete.

17 godina
neaktivan
mRvac kaže...
Living.Dead kaže...

sta se stvarno moze je*at??

da.

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
maXonja kaže...
ljubo2mad kaže...

Neznam za tebe, no meni je ogavan. Odigrao sam ga 10 minuta i odmah je uslijedio SHIFT+Delete.

pa solidan je,nisam ljubitelj takvih igara i teme svjetskih ratova,al sam uzival u mazanju sniperom,da se igra progutat ima i gorih.

sniper only
17 godina
protjeran

Wolfenstein se gadi "novijim" igračima jer donekle ima ono nekaj kaj su imale prije igre...igra nije nikaj extra, ali je taman ugodna za poigrat se i zabaviti...igram je pomalo i mogu reć da je izvrsna...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

A čuj, ja ti baš i nisam noviji igrač, igram se od 2. razreda osnovne, a sad sam na 3. godini faksa pa si računaj kolko dugo se igram :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

GTA IV (Odigor)

FallOut 3 (Odigro)

Batman (Malo mi mi je glupa igra nevolim nerealne igre ja sam ljubitelj RP Igara)

Godfather II (Odigrao)

...Sve sta koliko toliko valja odigro xD...Ocito cu sljedece sta zaigram ce najvijerovatnije Biti Mafia II a poslje njega Prison Break The Game PozZzZzZ I Hvala svima na odgovorima!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
maXonja kaže...

A čuj, ja ti baš i nisam noviji igrač, igram se od 2. razreda osnovne, a sad sam na 3. godini faksa pa si računaj kolko dugo se igram :)

pa zato ti se i gadu nove igre jer ti je mozak izgorija još u šestoj godini

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
giga kaže...
maXonja kaže...

LOL Ova tema je vise izgubila svoj sadrzaj molim admine da LOCKaju temu...

Hvala i Pozdrav!!!

17 godina
neaktivan
giga kaže...
maXonja kaže...

U 6. godini si predškolac.

Vjerujem da si htio reći u 8. no to bi isto bilo jako glupo.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2009 0:26 (thuglife).
16 godina
giga kaže...
maXonja kaže...

Haha, tako se već dugo nisam nasmijao :))))

Ne, nije ništa izgorjelo, ne brini. Problem je u tome što današnje igre jednostavno nemaju ono što su nekad imale igre... Onu neku silu da me privuku da igram i igram. Maksimalno što mogu odigrati neku igru u komadu je oko sat vremena, više nemam volje. Ili je moguća jedna druga stvar, prestar sam za igranje igara :D

16 godina
neaktivan

uskoro izlazi SAW(slagalica strave)...igra ce biti do jaja!

Maminjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice