Na high
AA ukljućen 4x very hay 1680×1050 grafa 55c kofa iz potpisa
Jedno pitanjce glede problema sa postavkama Crysisa: kako to da mi se u misiji na nosaču aviona kada se bori s Alienima stalno igra zamrzne nakon kraćeg napucavanja? Probao sam s optimalnom settings konfiguracijom igre iz menija, smanjivanjem rezolucije, detalja (na medium), isključivanjem svih rezidentnih programa osim Windows app., ali nije pomoglo. Sve do tada igra se vrtila na Very high bez IKAKVOG trzanja-zastajkivanja! Imam original Crysis! Po meni je da je do toga došlo zbog pretjeranog broja detalja i aktivnosti na dijelu igre. Help? thx btw samo jer ne mogu završiti igru

1024 x 768
Ultra Low
Postavke na Grafickoj-Sve iskljuceno
1280x1024
sve medium
65-67 fps

Na kojim postavkama pa uopće je ne igram!!!!!!!!
sve sam stavia na najmanje jer jedino tako mogu donekle normalno igrati
Meni nije pomoglo ni reinstalacija igre... Sada ne mogu igrati jer mi igra uvijek zamrzne! thx anyways
Na high, reza 1680×1050, AA off, DX 10 (između DirectX-a 9 i 10 je razlika velika).
Meni nije pomoglo ni reinstalacija igre... Sada ne mogu igrati jer mi igra uvijek zamrzne! thx anyways
1440*900 sve medium
konfa iz potpisa
Na high, reza 1680×1050, AA off, DX 10 (između DirectX-a 9 i 10 je razlika velika).
I nejde ti baš glatko, na toj rezi i high postavkama! Average ti je cca. 25fps-a , a minimum oko 16fps-a.
I nejde ti baš glatko, na toj rezi i high postavkama! Average ti je cca. 25fps-a , a minimum oko 16fps-a.
Evo sad ću odvrtit bench sa dx 9 pa ću postat avarage fps. Kao što vidiš procesor mi je klokan na 2.8 a grafa je na 720/1800/1000.

Evo nemogu odvrtit banch sa dx9, probat ću sa frapsom ili nećim drugim.
Btw da nebi ispalo da lažem odvrtija sam sa dx10 i avarage fps mi je od 25 do 28, kako kad (nije 30).
Ne radi sa starim driverima... Lol što da radim? Stavio igru, kupio je pred dvije godine, upgrejdao komp pred šest mjeseci, grafu pred par mjes., sad stavim igru i ne mogu dalje nakon 104. game save! A ništa...
Evo ovo je test na xp-u sa procom 3,4GHz, a grafa 800/1000, sve je na very high(kopirao sam cvar groups, pa je high=vhigh, medium=high, low= medium)
sad cu u editu stavit rezulate sa 16xAA.
@ stoncin, malo sam citao uokolo i vidio jos ljudi s tvojim problemom..neki kazu da im je pomoglo igrati igru u dx9 modu(ne na high u igri vec treba pokrenuti dx9 aplikaciju crysisa)..izgleda da iz nekog razloga ne dolazi do ciscenja memorije vec se ona napuni do tocke gdje ti vise ne mozes igrati(oprostite na laickom opisu hehe)...izgleda da se radi o problemu prvenstveno vezanom uz catalyst..
mozda ti ovaj link pomogne http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=279&threadid=105515
P.S. ako hoces posalji mi svoj save jer ja nisam stigao tako daleko pa cu isprobati posto mislim da imamo relativno slicne komponente i OS
Ja sam probao naći... gdje se nalazi opcija Direct x9 ili direct x10 u opcijama za pokrenuti Crysis? U kojem folderu na kompu? Imam Vistu!
Ja sam probao naći... gdje se nalazi opcija Direct x9 ili direct x10 u opcijama za pokrenuti Crysis? U kojem folderu na kompu? Imam Vistu!
medium
thx Mislio sam da je u pull down menu, ali je na desnoj strani Start: javim ako radi popodne kad mi brat dođe da igra Cyrsis...
igram na 1024*768 rezi sve na high,konfa iz potpisa
bez AA
Na kojoj postavci bi Crysis Warhead išao glatko na HD3400 grafičkoj kartici?
ne igram ju pa nemam nikakve postavke