Eto, ja instalirao igru i konačno da igram. Prošao sam prvih par checkpointa i mogu reći da sam zadovoljan sa performansama. Igram na High-Very High ovisno o postavkama i rezolucija 1680x1050. Antialiasing uključen na 8x! Ide sve super bez imalo trzanja. Za probu išao sam sve staviti na naj-naj i šteka k'o ludo. Ludo, ludo. Super igra!
edit: Za promjenu od ostalih igara smrtnika, ovaj Crysis se vrti po par sati na kompu sa high-end grafom i grije 4870 na 68°C nakon dva sata... Druge igre sa istim fan speedom na grafi postignu temp. od 60°C kod 40% brzine! Dakle 15% jače grije grafu. Skoro ko' Furmark kojeg mi je predložio jedan ovdje s foruma da probam tako za šalu s 4870!

btw samo jer ne mogu završiti igru
). Po meni ova se igra isplati igrati samo na very high/enthusiast jer u biti onda izgleda kako bi trebala izgledat. Na nižim postavkama i nije nešto posebno. Grafulja po meni koja je dostojna te igre je jedino geforce 295/radeon 4870 x2 ili neka sli konfa. By the way moja konfa je amd x2 5200, radeon 3870 512 ddr4, 4 gige rama, vista ultimate 64. Dobro je rekao jedan reviewer da nece igrat igru jos dvije godine(to je bilo kad je crysis izašao) da si ne kvari zadovoljstvo s lošim framerateima... Eto mislim da je to vrijeme lagano došlo. E da i ne mogu si zamislit crysis u multiplayeru gdje bez 60-70 fps-a nemaš šanse u nekoj bliskoj borbi ili preciznom snajperiranju
.