Od tvoraca prvog dijela killing floora, dolazi nastavak spomenute igre. ono što ju krasi je novi engine (UE3), te samim tim i bolja grafika te bolji (vjerujemo da će biti) gameplay. igra slovi kao najkrvavija i s najboljim animacijama i mehanikama otkidanja dijelova tijela. u drugom nastavku će dodati još detaljnije animacije i dodati još polja na samim tijelima koja će se dati otkinuti. koliko je poznato, bit će više perkova (8 ako se ne varam). više detalja možete naći na stranicama PC Gamera i Steama. Interview s developerima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kratki pregled enemya. Uglavnom djeluje još više horror od jedinice. Ne moram ni pričati da jedva čekam.
Još neke novine:
- granate će sada simulirati šrapnele što u kombinaciji s dinamičnim okruženjem može prouzročiti da npr. ubite hrpu neprijatelja, ali i uništite jedini izvor svijetla u obližnjem hodniku
- melee borba imati će napredniji light/heavy strike sustav koji će ovisiti i o WASD kretanju te čemo moći utjecati na smjer zamaha
- osim što će biti više perkova, biti će i više levela; svakih 5 levela perka igrač će morati izabrati jedan od dva moguća skilla - ovo će svakako donijeti raznolikost (spominje se primjer da će se za support moći izabrati +25% kapaciteta za nošenje oružja ili +10% damagea. Nema više i ovce i novce
- A.I. će puno više varirati u odnosu na težinu, pa će određeni enemyi imati potpuno nove napade na većoj težini
Ja sam nakon debelo preko 1000h u jedinici ostavio lovu sa strane jer nas čeka prava poslastica i čini se još bolji i kompleksniji nastavak.
da, izgledaju strašnije i energičnije... nadam se da će biti tako i ingame! :)
sviđa mi se ideja sa odabirom skillova na perkovima, zanimljivo...
a više perkova i nije možda bilo potrebno ubacivati, moje mišljenje.
nekako ovaj novi slasher i novi cyst su dosta slični starom coltu (fizikom), ne?
znam, sigurno neće imati iste sposobnosti i animacije a nekako mi nije privlačno ništa osim što su noviteti...
a ovo predstavljanje stalkera, odličana, capoeira! ;P
u svakom slučaju, oečkujem ponovno brdo zabave!
prvi naslov je ostavio dojam takav, i drago mi je čuti da dolazi nastavak.
Ovo s više perkova neka te ne brine. Koliko sam čitao zapravo će razdvojiti neke postojeće perkove. Npr. možda umjesto supporta stave engineera koji welda i koristi hunting shotgun kad zagusti te assaulta koji je više orijentiran na AA12, puno prostora za oružje i čišćenje gamadi.
Evo i novi gameplay video, inače šuška se da igra dolazi kroz koji tjedan na early access.
Već sada djeluje dosta ispolirano.
Par zamjerki koje sam primjeti:
- djeluje mi arkadnije od jedinice
- municija se prikazuje po komadu, umjesto po clipu što olakšava ammo management
- čini se pre vedro, tj. kao da je nestao horror element iz jedinice
Sve ostalo se čini na mjestu, dakle biti će 25 levela za svaki perk (nisu prikazani svi perkovi ni enemy-i koji su još u razvoju) s time da sami biramo skillove kod level-upa te će konačni buildovi biti jako različiti između npr. 3 igrača koji su level 25 support što svakako pozdravljam.
Dobivamo i novog bossa. Sumnjam da ću stići 1600h koliko imam u jedinici zbog obaveza, al se nadam da neće razočarati konačnim proizvodom.