- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala na ovome uspio sam. Da li zna neko kako se ono napravi da je ime kao u flashu? Recimo, nakraju partije nekom se izmjeni ime i slova dolaze jedao po jedno.
al da ja igram s tobom ne da bi imo negativan score nego bi ti se windowsi rusili od killova...
al da ja igram s tobom ne da bi imo negativan score nego bi ti se windowsi rusili od killova...
ti shvaćaš da si digao temu staru godinu i pol sa nekim glupim komentarom iz mrtvih?
obojas monitor flomasterom di su slova i evo boja u imenu
pogledaj datum prve poruke, pogledaj datum odgovora, pogledaj današnji datum, odgovor je već dan...
stisneš sve zajdedno alt+3+1 i ond pustiš i stišneš od jedan do 9 boj koji hočeš sve je druga boja . kad mjenajšboju isti postupak
zasto odgovarate kako da promjeni boju ako je vec napisano rijesenje, i bezveze dizete temu iz mrtvih
držiš alt gr i 2 puta stisneš br 3 da dobiješ ^^ obršeš jedan taj znak ^ da dobiješ to i stisaneš broj od 0 do 9 su ti boje
držiš alt gr i 2 puta stisneš br 3 da dobiješ ^^ obršeš jedan taj znak ^ da dobiješ to i stisaneš broj od 0 do 9 su ti boje
pogledaj kad je autor napisao pitanje, onda promisli malo, sve će ti bit jasno.