Kako naućit igrat cod2

poruka: 22
|
čitano: 11.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako naućit igrat cod2

Evo jedna tema di možete pisat o tome kako ste naucili igrat cod2mp i, naravno, da date neke savjete za žešće nubine(npr. meneIzlanuo se). Kolko vam je trebalo da zaigrate poprilićno dobro. Ja sam igro DOTU do sad i trebalo mi je cca 5mj. da skuzim sta mi treba za kojeg lika i koja taktika mi je najbolja za razlicite vrste(int, str ili agi); no nebitno dajte podjelite svoja iskustva. Uvjek su dobrodosla!

Uvjeren sam da ce puno ljudi rec treba samo igrat i igrat. Mene zanima koje je oružje dobro za pocetak, dal da uzmem snipe i cekam u grmu il tommy-a i trcim po mapi i pucam iza svakog uglaOsmijeh.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 23:23 (Shpiro).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako naućit igrat cod2

majka kempanja.. cod..

Moj PC  
3 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako naućit igrat cod2

dok sam počeo igrat cod2 trebalo mi je cca 2 mj da već igram solidno i skužim sve fore. nema ti ništa drugo nego igrat. ak očeš bit dobar moraš imat iskustva i igrat, odi na neki public server (nađi na xfireu) i odigraj par mečeva svaki dan i nakon par tjedana več češ se uhodat.

pogledaj par pro videa, uzmi oružje koje ti odgovara (moja preporuka ti je neki automat, npr. thomspon il mp44) pa vidi kak ide s njim. odigraj warove, tam češ najbolje naučit. namjesti si cfg (config) i Fps (frames per second) jer je u codu2 fps važan isto ko i cfg.

ma najbolje: igraj i skužit ćeš sve Namigiva

svašta se igra trenutno...
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Kako naućit igrat cod2

Prvo naučiš razliku izmedju Č i i Ć...  Pa kreneš igrat TDM po pub serverima, npr. LAN WARS itd.. Pa lagano na SD, pa ako si jako dobar možda te prime i kakav klan.

Ja sam počeo igrat allies s garandom, nastavio igrat allies s garandom, i dalje igram allies s garandom. U germ igram s KAR, ne zanimaju me njihova smiješna automatska oružja - neprecizna su i sporo pucaju. Kempanje je najnazadnija razina igre - kempaju njubovi...

Dakle, customiziraj si tipke na tastaturi, i sve je samo stvar vježbe. Što dulje igraš bit ćeš bolji, i to je sva mudrost.

|eXtreme|CrnaBitanga*ldr.

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako naućit igrat cod2

I najvažnije od svega, treba imati "mota" za igru.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako naućit igrat cod2

mislim da ti je najbolje počet s automatikom kao mp44 i thompson a ovo ostalo dok se malo ufuraš. ja sam isto nedavno počeo i uglavnom igram SD i TDM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako naućit igrat cod2

ma kakvo uvjezbavanje...ja igram cod4 i nakon 2 runde spectanja skuzim igraca kako igra, jel dobar ili los...ovo sto za kampanje pricate djelomicno je tocno. ako se recimo planta naravno da se cuva bomba pod svaku cijenu pa makar i kampanjem (zato se side zove def), ali ako se bomba ne planta a igrac stoji na nekom ljevom mjestu i ceka protivnika da mu dode to je kamp i automatski je igrac noob. a ovo kako naucit igrat to ti nemoze nitko reci. ja sam misljenja da se skill ne moze promjeniti nego samo se taktike mogu poboljsati. i naravno moras imat to nesto za cod..

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kako naućit igrat cod2
isuse, ovo kao da idete polagat za auto -,-....sta imas ucit cod2,samo sjedaj igraj i uzivaj
17 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...

Prvo naučiš razliku izmedju Č i i Ć...  Pa kreneš igrat TDM po pub serverima, npr. LAN WARS itd.. Pa lagano na SD, pa ako si jako dobar možda te prime i kakav klan.

Ja sam počeo igrat allies s garandom, nastavio igrat allies s garandom, i dalje igram allies s garandom. U germ igram s KAR, ne zanimaju me njihova smiješna automatska oružja - neprecizna su i sporo pucaju. Kempanje je najnazadnija razina igre - kempaju njubovi...

Dakle, customiziraj si tipke na tastaturi, i sve je samo stvar vježbe. Što dulje igraš bit ćeš bolji, i to je sva mudrost.

MP44 je veoma precizno i jako oružje u CoD2. Jeste da "sporije" puca od npr. Thompsona, ali je jači od njega.

Nema tu nikakve filozofije, uđeš na server, igraš i praksaš se.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
17 godina
boxer kaže...
CrnaBitanga kaže...

MP44 je veoma precizno i jako oružje u CoD2. Jeste da "sporije" puca od npr. Thompsona, ali je jači od njega.

Nema tu nikakve filozofije, uđeš na server, igraš i praksaš se.

Ajde probaj pogodit s tri metka covjeka koji je na vise od cca 30m od tebe - nema šansi! Jedino što kod MP44 pali je one shot kill u glavu, tu se ponaša kao KAR. Teško je, trese i trza u rafalu, a dalekometno je mozda malo preciznije od thompa.

Da, jako je - i za njega ti trebaju 2 metka u tijelo za kill - kao i kod većine auto pušaka u COD2. Ako već moram uzet auto u germanima, uzet cu MP40, i tako na daljinu nemam šansi, a barem sam brži kad ga nosim. Da, može se prebacit na pištolj kad trcis, ali to nije to. Govorim o tezini specificnog oruzja i brzini trcanja kad ga nosiš.

KAR je definitivno najjača puška u COD2-u, i oružje izbora kad igraš germ - i tako se ne rusha, a skill igrač znat će pogoditi i na blizinu..

17 godina
neaktivan
Kako naućit igrat cod2

samo jedna slika...

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Shpiro kaže...

Evo jedna tema di možete pisat o tome kako ste naucili igrat cod2mp i, naravno, da date neke savjete za žešće nubine(npr. meneIzlanuo se). Kolko vam je trebalo da zaigrate poprilićno dobro. Ja sam igro DOTU do sad i trebalo mi je cca 5mj. da skuzim sta mi treba za kojeg lika i koja taktika mi je najbolja za razlicite vrste(int, str ili agi); no nebitno dajte podjelite svoja iskustva. Uvjek su dobrodosla!

Uvjeren sam da ce puno ljudi rec treba samo igrat i igrat. Mene zanima koje je oružje dobro za pocetak, dal da uzmem snipe i cekam u grmu il tommy-a i trcim po mapi i pucam iza svakog uglaOsmijeh.

Prvo napravi 6 serija sklekova po 15 min sa odmorom od 1 min između serija onda trbušnjake itd itd...LOL ugasi CoD2 izađi vani sa frendovima i zabavljaj se !!!

Prstacite mi post nije me briga !!!

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
17 godina
sk8 4 life kaže...

Prvo napravi 6 serija sklekova po 15 min sa odmorom od 1 min između serija onda trbušnjake itd itd...LOL ugasi CoD2 izađi vani sa frendovima i zabavljaj se !!!

Prstacite mi post nije me briga !!!

Evo! Osmijeh

17 godina
CrnaBitanga kaže...

Ovo podebljano, nista nije istina(osim za rifle), najjace puske su kod njemaca a to su MP44, Kar98k, i scoped kar i najbolje su za sve i rush i kamp, kamp je glavi dio igre kod SD, jednostavno ces naucit igraj dugo mjenjaj razna oruzja da vidis koje ti pase, nakraju ćeš skuzit kad budes imao dosta skilla da ti svaka pristaje, i da nije stvar u oruzju nego u tebi, ako ja u rovovima(mp_decoy) ownam sa kar98k tipa koji ima sacmu to sve govori.

mp_decoy mp_decoy
I don't care...
16 godina
neaktivan
Kako naućit igrat cod2

Igram cod2 jedno 1,5 god ... pola godine sam bio na 1.0v.. uzasno samo rifle al tamo se nemoze naucit igrat..

Oso sam na 1.3 vec nakon 3-4 tjedna igre tamo sam vec skuzio igru, pokrete, nadove, itd..

ADD my Xfire : kruno1 ;))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da se ja javim, danas nazalost cod 2 je prepun haxera i koliko god se ti trudio biti dobar i sve uvijek te neki papak zesce pohaxa, a to je jos gore ako igras za bodove, natjecanja tipa cb.. svi klanovi haxaju samo je poanta tko bolje haxa..

tolko sam vec popusio zivaca sa tim haxorima da ti preporucam da lijepo kupis http://www.codehook.com/ i lijepo ces imat skilla to svi rade jer im jeftino...

sramota, ili jednostavno zaobidi cod 2, i zaobidi cod 4 i cod 5 i cod mw2, igranje na publcima se ne isplati jer sve vrvi puno citera..

zasto je cod 4 trentuno najbolja igra za sve i zasto ljudi trebaju igrat cb i ostala natjecanja???

e pa zato jer trenutno tamo ima fora da ti tijekom wara mora biti ukljucen xray tj program koji ti radnom uzima ssove.. i on ulovi preko toga i ti prijavis i to je to..

ako protivnik nema to upaljeno gubi war i slicno (no ima hax da ga niti xray nevidi no malo je skuplji, pa manje ljudi i haxa tamo)

u cod 2 toga nema...

užasssss

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2009 12:42 (toxic).
17 godina
puma_vkci kaže...

Igram cod2 jedno 1,5 god ... pola godine sam bio na 1.0v.. uzasno samo rifle al tamo se nemoze naucit igrat..

Oso sam na 1.3 vec nakon 3-4 tjedna igre tamo sam vec skuzio igru, pokrete, nadove, itd..

Djelomicno si u pravu, ali tu naucis dosta dobro igrat sa rifleom i kad prijedjes na 1.3 moras svladat da sa rifleom ubijes onog s automatskom u većini slucajeva onda si dosta dobar, jer za to treba dosta toga, odo ja sad malo bacit CoD 2 Namigiva

@toxic

Istina haxa njih dosta, i sto je najgore npr kad imas neki svoj dobar clan nemores biti  siguran da su svi fair play igraci, a ima dosta dobro clanova koji nehaxaju, a kad se haxa u većini slucajeva su to skripte koje se lako primjete kad pucaju s MP44 kao iz PSSH, i WH koji obicno koristi "niža" klasa igraca(v. low skilled).
I nepreporucuj bas haxove to ce ukvariti svakoga, to je dosta slicno pusenju, cemu onda igrat kad imas nesto da igra umjesto tebe.

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2009 12:54 (markoal).
17 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...

Ajde probaj pogodit s tri metka covjeka koji je na vise od cca 30m od tebe - nema šansi! Jedino što kod MP44 pali je one shot kill u glavu, tu se ponaša kao KAR. Teško je, trese i trza u rafalu, a dalekometno je mozda malo preciznije od thompa.

Da, jako je - i za njega ti trebaju 2 metka u tijelo za kill - kao i kod većine auto pušaka u COD2. Ako već moram uzet auto u germanima, uzet cu MP40, i tako na daljinu nemam šansi, a barem sam brži kad ga nosim. Da, može se prebacit na pištolj kad trcis, ali to nije to. Govorim o tezini specificnog oruzja i brzini trcanja kad ga nosiš.

KAR je definitivno najjača puška u COD2-u, i oružje izbora kad igraš germ - i tako se ne rusha, a skill igrač znat će pogoditi i na blizinu..

He he he ima šansi i to dobrih da ih na 30 metara skineš sa MP44 i nije malo nego je puno preciznije od Thompsona ako se radi o većoj daljini.

Ne sviđa ti se to oružje i to je to.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
17 godina
boxer kaže...
CrnaBitanga kaže...

He he he ima šansi i to dobrih da ih na 30 metara skineš sa MP44 i nije malo nego je puno preciznije od Thompsona ako se radi o većoj daljini.

Hm... 30 metara, neznam tocno kolika je udaljenost ali s MP44 nije neki velik problem naciljat nekog u glavi preko 2/3 od neke manje mape kao toujane, ali za to obicno sluze snipovi i rifleovi i poluautomatske kao M1 Garand isto dobra puska, ali MP44 je najjace oruzje u CoDu, dobar na blizinu, na daljinu, jaki metci, osrednja brzina pucanja, i jos ti se ljepo trese pa ako ga znas kontrolirat vrlo lako radis brze killove,neznam meni kad igram s njim često se desi da nisan oskace pa u glavu ih ubijem i radim killing spree.
Bas kako je boxer rekao nesvidja ti se to oruzje, ali nije stvar u njemu, ako budes duze igrao svidjet ce ti se.

I don't care...
17 godina
neaktivan
Kako naućit igrat cod2

Naucit mozes samo ako to zelis i ako puno vremena ulozis u to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...
CrnaBitanga kaže...

Točno, ne sviđa mi se! Ne sviđa mi se jer je teško, ne svidja mi se jer trza ko ludo i ne svidja mi se jer sporo puca! Koje još argumente hoćeš? Bolje mi je s BAR-om igrat, jer kad poželim okolo navlačit oklagiju, barem neka izgleda kako treba! Ostalo je sve isto kao i kod MP44 samo je jači metak. Jedino što ima 20 metaka...

16 godina
neaktivan
Kako naućit igrat cod2

Najbolje ces naucit ako igras na SD serverima ili warove da redovno igras, najprije ces naucit, i nemoj rushat, samo kemp i polako igraj, uzmi dobre sluske, da cujes bolje gdje ko hoda itd... poz

Mulalic Aid
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice