Kako napraviti Minecraft server no hamachi?!

poruka: 5
|
čitano: 3.580
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo ovako ekipa. Trebam ogromnu pomoć. Znam da vas podosta igra Minecraft pa sam mislio da napravimo nas BugMinecraft server. Eto ja znam kako sve da napravimo ali ima jedan problem ne koristim net preko modema (što onemogučuje igru sa vama ako ga ja napravim) nego imam USB Net. E sada ako ima neki dobrovoljac koji zna upravljati i ima živaca da provede jedno 3 h da napravi sve na cmd konzoli neka se javi ja ću napraviti video i stavit ga na youtube kako što treba sve na Hrvatskom jeziku i on dalje sam mora ali ja ću mu pomoći. Mislim da bi se mogli zabaviti i oni koji bi pomogli samo oni onda neka imaju neke mogučnosti npr. : Admin,Creative ili tako nešto. Evo ako je netko željan zabave i ima živaca neka mi se javi video će sutra biti gotov :D

LP. :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 19:52 (Bugovac1).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Kako napraviti Minecraft server no hamachi?!
BugMinecraft? Prijatelju, vec je bilo nekoliko BugCrafta, bio je i BigCraft Reloaded, svi odreda su kad-tad zaje*ali. Mani se corava posla, radije odi igraj na neki pouzdan server i zabavi se.
The world is your playground.
14 godina

Na ovakvim brzinama, kao što recimo mi imamo zahvaljujući našim dragim, velikodušnim providerima moguće je hostati server za max 2-3 igrača. Više od toga ni ne pomišljaj, radije plati 50 kn za hosting i igraj cijeli mjesec ili odi na već neki napravljeni server, barem ih sada iam koliko hoćeš...

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako će mo iskreno, MC serveri na balkanu se isplate kao i turizam na antartiku.

No, ako si već toliko tvrdoglav i želiš otvoriti server, moraš uzeti hosting. Za 50kn možeš naći pola gigabajta, i to je dosta za 10 igrača uz neke osnove plugine (dakle xAuth, essentials, premissions). Pravit server na svom kompu je malo triljavo, jer ako nemaš pilu, gotovo je nemoguće. Potrebna ti je velika količina RAM-a te dobar i brz procesor. Na mojoj konfi već sa 3 igrača dolazi do laga. Još ako stavljaš plugine, možda bi mogao igrati samo s jednim frendom.

A ovo oko no hamachia, ja sam koristio jednu metodu, ali svaki put kada se meni promjeni ip, igrači moraju upisivat moj novi ip. Tako da ta metoda baš i nije efikasna.

Što se tiče imena, pošalji pp pa ti možda Franjo da dozvolju za BurekCraft, ja sam ga predao njemu a server je na žalost propao.

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

znam ga ja napravit podrzavam te big lajk :P samo nam hosting treba :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice