Kako igrati WOW

poruka: 4
|
čitano: 4.325
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kako igrati WOW
pitanje

Ljudi ja sam totalni n00b za WOW i molio bih vas ako nije neki problem da mi objasnite na dugo i široko kako se igra WOW, počevši od pretplate pa do krajnjeg igranja. Gledao sam po internetu i vidio tonu stvari, pa sad imam još par pitanja: što dobivam ekspanzijama, ak ih ne kupujem dal mogu igrat normalno, kako, itd...

što kad dođem do 80 lvl-a?? nastavljam igrati, ili...???

frendovi mi igraju i sad mi nije jasno malo igrraju 3d, a malo odu u ie/ff/operu/chrome i tamo nešto rade kao da igrraju bitefight, ogame i sl. - wtf?!?!?

Hvala unaprijed.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako igrati WOW
autorov komentar

pa zar nitko ne zna ništa???? 

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako igrati WOW

A joj..

nadugo i naširoko bi bilo malo previše, ali idemo ukratko za početak:

Na netu (preko browsera) ima tzv 'Armory' - interaktina baza podataka gdje se nalaze podaci o tvojim avatarima i avatarima tvojih prijatelja (svih igrča) po serverima pa se može to pregledavat i uspoređivat tko što ima, kome što fali i što se može s čim upgrade-ati. Osim toga imaš i forum koji je prilićno aktivan, pa ako imaš živaca za to - navali.

Na službenom webu (www.wow-europe.com) imaš sekciju za početnike pa si tamo možeš pročitati sve o gameplay-u i raznoraznim 'feature-ima' koje igra nudi. Preporučam ti da si to malo proučiš.

Ekspanzije nadograđuju virtualni svijet sa dodatnim zonama, itemima, profesijama, klasama, rasama, i battlegrounds-ima, te podižu level do kojega možeš razviti svoje likove (osnovni WoW - do 60. lvl-a, TBC - do 70. lvl-a i WOTLK do 80. lvl-a).

Igra je dosta zarazna i adiktivna pa se pripremi da ćeš na barem nekoliko mjeseci zanemariti sve ostale igre ukoliko se prihvatiš WoW-a Namigiva

P.S. u Algoritmu imaš za kupiti 'WoW Battlechest' po cijeni od kakvih 190kn u koji su ti uključeni WoW+TBC i lijepo dizajnirane knjige sa opisom sadržaja/questova/zona. Po meni totalna bagatela!

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako igrati WOW

Pretplata.... 210 kuna / 60 dana ili prek kartice, mislim da je nesto jeftinije...

Internet ce te samo zbunit ako gledas videe sa youtubea i slicne stvari...

Prvom expanzijom dobivas +10 levela, odnosno lv 70.. drugom expanzijom dobivas jos 10 levela odnosno lv 80, da ne spominjem cjelo brdo igrivog sadrzaja...

Ovisi sta znaci "igrat normalno" jer mozes ti solo i na privatnom serveru, al ako oces timski rad, bojim se da nikog nije briga za ekipu ispod lv 80....

Inace bi odgovorio da kad dojdes do lv 80, krenes po heroicima se gearat, ali posto si sam naveo da si "n00b" nebih te htjeo zbunjivat dodatno

Da, nastavljas igrat.... cak i vise... previse....

Ne igraju oni nista, vjerovatno gledaju "eu.wowarmory.com" neke njihove virtualne idole na toj stranici....

Moj savjet je.... da manje pitas... vise igras.... nemislim pod tim nista uvredljivo jer 99% pitanja ces sam odgovorit cistom igrom....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice