Just Cause 2

poruka: 1.011
|
čitano: 226.256
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

ma formatirat cu oba 2 particije nek se sve izbrise

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Just Cause 2

lol pazi mozda ti win 7 neskine sam drivere za zvuk  pa ces morat naknadno skinitNamigiva

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Just Cause 2
TopForumaš kaže...

ma formatirat cu oba 2 particije nek se sve izbrise

si instaliro??

Pocinje mi se igra sve vise i vise svidjat

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 14:07 (I Am Alive).
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

ma i na low je grafika woow ali sad lijepo grafu i procesor i ja na high derem sa vama :D

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Just Cause 2

Ljudi sorry na n00bovskom pitanju, ali sta da sad radim kad sam presao sve misije koje sam dobivao? Gdje da tražim nove? Sad moram neki power plant skupljat, a nemam vise nista sa skupit..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Ljudi sorry na n00bovskom pitanju, ali sta da sad radim kad sam presao sve misije koje sam dobivao? Gdje da tražim nove? Sad moram neki power plant skupljat, a nemam vise nista sa skupit..

pa ako si prešao sve misije trebao bi biti na mercantery(neznam kako se piše) modu

My xf.mirkeckiller
15 godina
protjeran
Marsel007 kaže...
I Am Alive kaže...

pa ako si prešao sve misije trebao bi biti na mercantery(neznam kako se piše) modu

lol, mercenary, @ I Am Alive i ja sam kod završetka agencijskih misija imao oko 27 %  onog kao chaosa zatim počeo mercenary i sad samo letam okolo i one frakcijske misije koje sam završio samo postotak podižem, jer sam i sve frakcijske misije završio (bar mislim, nemogu nijednu više na karti naći, no možda sam profulao neku) no mislim da je praktički nemoguće dostići 100 % ove igre, u mercenaryu sam se nauništavao svega i svačega a podigao sam postotak završetka na 33 %, no opet, prostor u igri je ogroooman

15 godina
neaktivan
Just Cause 2

eto instaliro sedmicu i sutra pocinjem uzivat u ovoj igri Smijeh

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Ako si prešal zadnju misiju sa baby Panauom (gdje letiš na nuklearnim raketama i deaktiviraš ih jednu po jednu) onda si u mercenary modu, onda samo pokušavaš doći do 100% igre što je praktički nemoguće ^^, ali ako nisi tu misiju prešal onda trebaš radit kao (chaos) tako da uništavaš sve što je u vlasništvu vojske, cisterne sa gorivom, SAM sites, skupljaj dijelove oružja,vozila (ono za nadogradnju) i tako dalje.

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

Bok, imam Just Cause 2, i odmah prva misija me zeza.

Kada se bacim iz helića, prvo uzmem nešto iz onog maršala, a kasnije se moram spustit na planinu.

Koliko sam vidio na Walktroughtu, tu se mora otvorit padobran, no ja nemam ni padobran niti nemogu nikako sletit na zemlju..pomoć hitnoo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stisni Space .

Ne znam kaj da napišem !
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

Probao sam, ništa, inače koliko sam vidio trebalo bi biti neko upozorenje za upotrjebit padobran, ali meni ništa :/.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Just Cause 2

mora da imas kreker kojemu je isteko rokNeodlučanak je original Šutim

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
za original neznam ali i ja sam imao taj problem sa repack verzijom ali sam skinuo cijelu i sve radi. mislim da nema drugog rjesenja nego nac drugu verziju igre.
15 godina
neaktivan
davorinho kaže...
za original neznam ali i ja sam imao taj problem sa repack verzijom ali sam skinuo cijelu i sve radi. mislim da nema drugog rjesenja nego nac drugu verziju igre.

Hvala, nabavio sam cijelu verziju i sada sve radi kako treba.. pozdrav.

15 godina
neaktivan
Just Cause 2

uf igra je ludnica

treba malo vremena na da se priviknes na kontrole al onda je ludilo

sta sve mozes bas zakon

igra je zabavna luda i otpustajuca

kao slag na tortu grafika je predivna

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Just Cause 2

Ekipa koliko sati igranja imate?

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

15

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
protjeran
Mato_Ivanovac kaže...

4 Sramim se

16 godina
Just Cause 2

Evo prve recenzije Just Cause-a 2 na hrvatskom.

Moram reći da sam vrlo zadovoljan ocjenom.

Keep this topic alive!
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Looka kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

15

Ja imam 17 sat i na 17% prešo igru

16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
Looka kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

15

Ja na 15 pa 35%

16 godina
protjeran
Looka kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
Looka kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

15

Ja na 15 pa 35%

Pa kad nisi ko ja meni se neda prelazit,koliko FPS-a imate? meni ga dere na 125

16 godina
protjeran
Just Cause 2

Daj zna netko direktorij savea? ono u dokumentima što ima just cause 2 save to nije to to je samo config kako je grafika i to naštimano!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Daj zna netko direktorij savea? ono u dokumentima što ima just cause 2 save to nije to to je samo config kako je grafika i to naštimano!

u direktoriju od igre se nalazi a zove se JustCause2Save00.sav (umjesto 00 je broj na koji je igra spremljena)

My xf.mirkeckiller
16 godina
protjeran
Just Cause 2