ma formatirat cu oba 2 particije nek se sve izbrise
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lol pazi mozda ti win 7 neskine sam drivere za zvuk pa ces morat naknadno skinit
ma formatirat cu oba 2 particije nek se sve izbrise
si instaliro??
Pocinje mi se igra sve vise i vise svidjat
ma i na low je grafika woow ali sad lijepo grafu i procesor i ja na high derem sa vama :D
Ljudi sorry na n00bovskom pitanju, ali sta da sad radim kad sam presao sve misije koje sam dobivao? Gdje da tražim nove? Sad moram neki power plant skupljat, a nemam vise nista sa skupit..
Ljudi sorry na n00bovskom pitanju, ali sta da sad radim kad sam presao sve misije koje sam dobivao? Gdje da tražim nove? Sad moram neki power plant skupljat, a nemam vise nista sa skupit..
pa ako si prešao sve misije trebao bi biti na mercantery(neznam kako se piše) modu
pa ako si prešao sve misije trebao bi biti na mercantery(neznam kako se piše) modu
lol, mercenary, @ I Am Alive i ja sam kod završetka agencijskih misija imao oko 27 % onog kao chaosa zatim počeo mercenary i sad samo letam okolo i one frakcijske misije koje sam završio samo postotak podižem, jer sam i sve frakcijske misije završio (bar mislim, nemogu nijednu više na karti naći, no možda sam profulao neku) no mislim da je praktički nemoguće dostići 100 % ove igre, u mercenaryu sam se nauništavao svega i svačega a podigao sam postotak završetka na 33 %, no opet, prostor u igri je ogroooman
eto instaliro sedmicu i sutra pocinjem uzivat u ovoj igri
Ako si prešal zadnju misiju sa baby Panauom (gdje letiš na nuklearnim raketama i deaktiviraš ih jednu po jednu) onda si u mercenary modu, onda samo pokušavaš doći do 100% igre što je praktički nemoguće ^^, ali ako nisi tu misiju prešal onda trebaš radit kao (chaos) tako da uništavaš sve što je u vlasništvu vojske, cisterne sa gorivom, SAM sites, skupljaj dijelove oružja,vozila (ono za nadogradnju) i tako dalje.
Bok, imam Just Cause 2, i odmah prva misija me zeza.
Kada se bacim iz helića, prvo uzmem nešto iz onog maršala, a kasnije se moram spustit na planinu.
Koliko sam vidio na Walktroughtu, tu se mora otvorit padobran, no ja nemam ni padobran niti nemogu nikako sletit na zemlju..pomoć hitnoo.
Stisni Space .
Probao sam, ništa, inače koliko sam vidio trebalo bi biti neko upozorenje za upotrjebit padobran, ali meni ništa :/.
mora da imas kreker kojemu je isteko rokak je original
Hvala, nabavio sam cijelu verziju i sada sve radi kako treba.. pozdrav.
uf igra je ludnica
treba malo vremena na da se priviknes na kontrole al onda je ludilo
sta sve mozes bas zakon
igra je zabavna luda i otpustajuca
kao slag na tortu grafika je predivna
Ekipa koliko sati igranja imate?
15
4
15
Ja imam 17 sat i na 17% prešo igru
15
Ja na 15 pa 35%
15
Ja na 15 pa 35%
Pa kad nisi ko ja meni se neda prelazit,koliko FPS-a imate? meni ga dere na 125
Daj zna netko direktorij savea? ono u dokumentima što ima just cause 2 save to nije to to je samo config kako je grafika i to naštimano!
Daj zna netko direktorij savea? ono u dokumentima što ima just cause 2 save to nije to to je samo config kako je grafika i to naštimano!
u direktoriju od igre se nalazi a zove se JustCause2Save00.sav (umjesto 00 je broj na koji je igra spremljena)