Just Cause 2

poruka: 1.011
|
čitano: 229.413
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

ovo budem igrao na ljeto. nadam se s novom konfom :D

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Just Cause 2

Igra je po meni odlična. Ima puno izbora što za radit. Na primjer, sada sam sa onim malim aviončekom (^^) letil svuda okolo i nisam znal kuda bi :D I onda sam se stal na njegov krov :D I vidil nešto u zraku kako lebdi (ko neki baloni) i onda sam krenul prema tome, kak mi je dosadno bilo ravno letit išal sam kaj bliže vodi...i najednom DUM zapnem za vodu i ode sve u 3...pixe marmelade...tak me je prepalo to....

The cake is a lie...

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Just Cause 2

Vjerujte vi koji nemožete igrat igra je FANTASTIČNA evo baš prelazim malo super je radi sve glatko nema šta! preporuka koji hoće igrat a njihove konfe mogu samo win 7 oderite i pravac just cause 2!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Just Cause 2

Demo mi je bio jako zabavan, nabavio sam igru no još je nisam stigao zaigrati zbog obaveza al sutra namjeravam isprobati :)

17 godina
Just Cause 2

Kolki idiot moras bit da napravis IGRICU koja ne radi na DX9 ni XP?

0 12 hvala 0
16 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Ma daj molim te... a koliki moraš biti da komentiraš ovakvu glupost?

Najbolje da ostanemo na tetrisu... XP je 10 god. star OS i odslužio je svoje, šta gubiš prebacivanjem na 7, sustav koji ionako radi jednako, ponekad čak i bolje nego XP?

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 20:04 (Minoza).
15 godina
neaktivan

Ne mogu sad zamisliti prijelaz sa Win7 na XP? XP je u svoje vrijeme bio super, no nakon 10 godina vrijeme da se krene dalje.

17 godina
macgyver kaže...

ne pricaj gluposti u pocetku sam bio velik protvnik sedmice jednostavno nisam mogo zamislit da nemam xp,a sad nakon sta sam se naviko na win7 vidim kakva je ogromna razlika i kolko je bolji win7,i btw sta tebe briga sta je dx10 ak ti se ne svida nemoj igrat,a sumnjam da bi prizvodad to bezveze stavio i smanjio si prodaju

17 godina
Minoza kaže...

Najbolje da ostanemo na tetrisu... XP je 10 god. star OS i odslužio je svoje, šta gubiš prebacivanjem na 7, sustav koji ionako radi jednako, ponekad čak i bolje nego XP?

Gubim 1200 kn kupnjom nove graficke.

A i Win7 je izasao prije kolko, 7-8 mjeseci?  Pa necu stavit bugovit novi OS. XP-u je trebalo bar dvije godine da postane dobar...

Ako su mogli Crysis napravit i za DX9, koji sigurno ima bolju grafiku i fiziku nego ovo, onda su mogli i ovo govno...

A vis, sad sam se sjetio da sam i na XP presao zato jer mi Doom 3 nije htio raditi na 98

16 godina
neaktivan
macgyver kaže...
Minoza kaže...

A i Win7 je izasao prije kolko, 7-8 mjeseci?  Pa necu stavit bugovit novi OS. XP-u je trebalo bar dvije godine da postane dobar...

Ako su mogli Crysis napravit i za DX9, koji sigurno ima bolju grafiku i fiziku nego ovo, onda su mogli i ovo govno...

A vis, sad sam se sjetio da sam i na XP presao zato jer mi Doom 3 nije htio raditi na 98

nije bas bugovit zato jer je to prakticki vista SP3.. tako da ne pi*di nepotrebno... ako ti ne valja XP odi na Vistu ionako je stara 3-4 godine

16 godina
odjavljen
macgyver kaže...

A i Win7 je izasao prije kolko, 7-8 mjeseci? Pa necu stavit bugovit novi OS. XP-u je trebalo bar dvije godine da postane dobar...

Glupost godine, manje-više. Ne lupetaj ako nemaš pojma.

Što bi tukao ovakve neinformirane i ZADRTE genijalce...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...
...Pa necu stavit bugovit novi OS. XP-u je trebalo bar dvije godine da postane dobar...

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
16 godina
macgyver kaže...
Minoza kaže...

A i Win7 je izasao prije kolko, 7-8 mjeseci? Pa necu stavit bugovit novi OS. XP-u je trebalo bar dvije godine da postane dobar...

bugovit???

ako neznaš kakav je nemoj govorit da je bugovit,zato šta nije

My xf.mirkeckiller
16 godina
Just Cause 2

Igra me odušavila.

Ima mnogo načina klanja, mnogo načina da se dođe do odredišta, grafika predivna.

Pošto sam igrao prvi dio i puno očekivao od njega razočarao me, ali zato me ovaj oduševio. Mislio sam da će biti isto kao i prvi i nisam mnogo očekivao od igre, ali igra je i više nego ispunila moja očekivanja.

Sad je u drugom djelu igre poboljšana skretanje i vožnja, isto tako je poboljšano pucanje i grafika. Što se tiče priče ne mogu ništa reći jer sam tek počeo igrati.

Ima i neke mane koje sam za sad primjetio, neprijatelji su malo glupi djeluju jako blesavi.

Eto to je ono što sam primjetio u negdje 2 sata igre.

I da dobro je što je mapa ogromna od jednog kraja do drugoga se putuje dosta dugo.

Mapa Mapa
http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 20:35 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
macgyver kaže...

Ćuj sad ovo vidi ja sada s win 7 pređem na xp nebi se snašao više win je star 10 godina ovaj nema ni 1,5 godina de ti si još u prošlosti budučnost je DOŠLA sve radi puno bolje na win 7 ćak sam osijetio u gta iv da mi se 5 fpsa povečalo i u svakoj igiri je više fps-a i rade sve igre PERFEKTNO!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
16 godina
milanji kaže...

zna li netko sto bi trebao biti problem u ovome...naime linije tekstura ili kako ih vec nazvati(znam da ima drugi naziv) sve mi se ocrtavaju...igrao sam demo problem nije bio na 10.2 driverima niti 10.3 beta...problem se javlja i na 10.3 beta i 10.3 full novi...linije se pojavljuju samo na terenu-snijeg,zemlja ...ugl dolje...
http://slike.hr/slike/242419_43644.jpg.html
http://slike.hr/slike/252872_29c80.jpg.html
http://slike.hr/slike/241584_09764.jpg.html
http://slike.hr/slike/240583_2f255.jpg.html

itko?

http://beterz.com/?Referer=130417 besplatna registracija i mogucnost osvajanja ps3 ili barcinog dresa..
17 godina
Just Cause 2

Kad logika izgubi smisao ovo je odlična igra :D

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Dodinho kaže...

Ma igra i jest za zabavu, šta će mi logika :)

Igra je super samo što nije dobro optimizirana za veće rezolucije (bar na mojoj kanti).

Tako da je igram na 800x600 s antialiasingom x2 i radi dobro, a na 1440x900 bez aa se vuče, a oštrina slike je jednaka.

16 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Čekaj malo... ti nemaš niti grafu koja podržava DX10, a igrao bi najnovije naslove?! Daj... molim te... ajd ne lupetaj sad stvarno pretjeruješ... Uostalom DX10 grafa se može nabaviti i za manje love ali ne vidim uopće oko čega se ti tu buniš, ne zadovoljavaš min req i to je to, ako ti se ne sviđa nabavi novi hardware/software.

Ne možeš zbog toga nazivati ovu igru "govnom", ona to nije, zapravo je jedna od zabavnijih igara koje sam imao priliku igrati u posljednje vrijeme.

Što se tiče OS-a, gle, uopće nije bugovit, niti je bio... Inače, instalirao sam davnih dana (prije sadašnje verzije) RC verziju i nije bilo nikakvih problema sa njom, a govorimo o RC verziji da se razumijemo. Dakle, ne lupetaj!

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 21:42 (Minoza).
16 godina
neaktivan
Just Cause 2

E i da, crysis je 2007. godina, a mi smo sad u 2010. Belji se Tako da nije niš čudno kaj će sad sve više i više bit igara za win 7 (DX10)

The cake is a lie...

0 0 hvala 0
16 godina
xxxxx kaže...
Dodinho kaže...

Igra je super samo što nije dobro optimizirana za veće rezolucije (bar na mojoj kanti).

Tako da je igram na 800x600 s antialiasingom x2 i radi dobro, a na 1440x900 bez aa se vuče, a oštrina slike je jednaka.

Misli da je dobro optimizirana, jer na mojoj konfi na 1920-1080 sasvim dobro radi a je off.

A moja je grafa stara oko 2 godine, a tvoja još starije neznam što ti očekuješ.

16 godina
odjavljen
Minoza kaže...

Čekaj malo... ti nemaš niti grafu koja podržava DX10, a igrao bi najnovije naslove?! Daj... molim te... ajd ne lupetaj sad stvarno pretjeruješ...

Covjek je izgleda samo iskren. Bas me zanima koliko ljudi ovdje ima legalne Windowse koji 'podrzavaju' tu igricu i legalno tu igricu.

Sada, sto se ovo potonje moze ukrasti - 'legalno', a dx10 grafa se mora kupiti, a to bitno ne mijenja situaciju.

Glavno da se mi Balkanci cudimo sto netko nema dx10 graficku, ali zato po defaultu krademo software.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 21:49 (Mrgud Veliki).
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

više je i vrijeme da se potpuno pređe na dx10

ionako većina ljudi koji sad kupuju komp instaliraju si sedmicu ili vistu

tako da se developerima sve manje isplati raditi igre za dx9,a ujedno će s tim pomoći microsoftu te će win7 biti prodavanija ako svi izdavači odluče postupiti tako i ignorirati dx9

znam da ima još dosta ljudi koji igraju na xp,ali stvarno je više vrijeme da se pređena win7 ili vistu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Just Cause 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mrgud Veliki kaže...

Covjek je izgleda samo iskren. Bas me zanima koliko ljudi ovdje ima legalne Windowse koji 'podrzavaju' tu igricu i legalno tu igricu.

Sada, sto se ovo potonje moze ukrasti - 'legalno', a dx10 grafa se mora kupiti, a to bitno ne mijenja situaciju.

Glavno da se mi Balkanci cudimo sto netko nema dx10 graficku, ali zato po defaultu krademo software.

Sa malo viještine može se ukrasti i grafa xD

I možda bi više kupovali windowse i igre, čak i opremu za pc, da kod nas nisu cijene veće nego vani.

16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

I možda bi više kupovali windowse i igre, čak i opremu za pc, da kod nas nisu cijene veće nego vani.

Poanta lezi u tome da neki ljudi zele sve posteno...

I onda uleti neki mamlaz da mi prostis i pljuje po covjeku pa ti si zaostao, pa ti imas XP...

Gle mene glavnog fakera u kvartu, ja imam Win 7. Ne mislim pod time posebno na nikoga iz ovog threada, samo primjer navodim koji je cest na forumu.

Sada sto je onaj platio XP, a ovaj je ukrao Win 7 to nije bitno. Bitno je da je onaj onoga popljuvao.

I cijene kod nas toliko problematicne nisu. Dovoljno je pogledati sto ljudi imaju od mobitela do hardware-a.

Imaju para da pljunu 5 kila kuna za grafu, ali nemaju da kupe legalno igricu.

Mi smo jednostavno kradju intelektualnog vlasnistva shvatili zdravo za gotovo i to je najveci problem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 21:58 (Mrgud Veliki).
16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Slažem se sa tobom. Neću ulaziti u raspravu po tom pitanju ali uzmi u obzir da ga nitko nije prozvao jer nema nove Winse nego zato što želi igrati novu igru na starima te se buni kako je to nepošteno jer ne može, a istovremeno i daje negativnu kritiku za igru na temelju navedenoga...

Dakle, zbog toga smo ga malo "popljuvali". Namigiva

A kritizirao je i Win 7 na temelju pretpostavki... koje su apsolutno netočne...

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 22:03 (Minoza).
15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
Jack Sparrow kaže...

Poanta lezi u tome da neki ljudi zele sve posteno...

I onda uleti neki mamlaz da mi prostis i pljuje po covjeku pa ti si zaostao, pa ti imas XP...

Gle mene glavnog fakera u kvartu, ja imam Win 7. Ne mislim pod time posebno na nikoga iz ovog threada, samo primjer navodim koji je cest na forumu.

Sada sto je onaj platio XP, a ovaj je ukrao Win 7 to nije bitno. Bitno je da je onaj onoga popljuvao.

I cijene kod nas toliko problematicne nisu. Dovoljno je pogledati sto ljudi imaju od mobitela do hardware-a.

Imaju para da pljunu 5 kila kuna za grafu, ali nemaju da kupe legalno igricu.

Mi smo jednostavno kradju intelektualnog vlasnistva shvatili zdravo za gotovo i to je najveci problem.

ja to ne bih nazvao krađom

to se može nazvati iskorištavanjem prilike

"zašto bi kupovao kad možeš isto to dobiti potpuno besplatno bez da kazneno odgovaraš"

to se može donekle usporediti s ovim

"šetaš se ulicom i naiđeš na novčanik koji je nekome ispao.Ako ti pokupiš pare čovjek je ostao bez para kao i microsoft ali ti ne možeš biti kažnjen"

o tome da li je to etično ili nije bolje da ne raspravljamo....

neki dan sam čitao u 24 sata da je lik vratio čovjeku 170 000 eura (nisam siguran,uglavnom velika svota) a vlasnik je dao nagradu od samo 500 eura

lik mu je spasio pun qrac love a ovaj mu se usuđuje dati samo 500 eura

ja bih čovjeku sigurno dao 10 000 eura,jer je on mogao uzeti sve te bih bio za 160 000kn siromašnij nego što bih bio sada

ali mislim da sam malo skrenuo teme... xD

16 godina
Jack Sparrow kaže...
xxxxx kaže...
Dodinho kaže...

Misli da je dobro optimizirana, jer na mojoj konfi na 1920-1080 sasvim dobro radi a je off.

A moja je grafa stara oko 2 godine, a tvoja još starije neznam što ti očekuješ.

Pa ni ne očekujem puno al ako sam mogao krizu igrat na 1440x900 normalno, onda sam mislio da ću i ovo al ajd igre su sve zahtjevnije moram pod hitno mjenjat grafu.

16 godina
odjavljen
patch123 kaže...

ja to ne bih nazvao krađom

to se može nazvati iskorištavanjem prilike

"zašto bi kupovao kad možeš isto to dobiti potpuno besplatno bez da kazneno odgovaraš"

to se može donekle usporediti s ovim

"šetaš se ulicom i naiđeš na novčanik koji je nekome ispao.Ako ti pokupiš pare čovjek je ostao bez para kao i microsoft ali ti ne možeš biti kažnjen"

Jos samo da je MS negdje izgubio OS, pa da je dao nagradu nalazniku..., pa bi i bilo neke slicnosti Smijeh.

Sve u svemu OT je, pa necem dalje. Napisah sto sam zelio, ljudi su skuzili sto tako da je red da ovaj OT napustim.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice