Just Cause 2

poruka: 1.011
|
čitano: 229.267
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Just Cause 2

Evo na just cause 2 imam preko 331 dana demo vremena xD skinuo s torrenta neke hackove šta ti ja znam i šljaka preforaaaaaaaaa

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Just Cause 2

Sad si se sjetio, a igra izlazi za 4 dana Namigiva

16 godina
neaktivan
Just Cause 2

Cijelo vrijeme cekam punu verziju, demo sa steama mi ne valja zbog nekog razloga :S

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

0 0 hvala 0
17 godina
Living.Dead kaže...

Cijelo vrijeme cekam punu verziju, demo sa steama mi ne valja zbog nekog razloga :S

Zato jer imaš WINDOWS XP, pa o čem mi pričamo cijelo vrijeme? Si uopće pogledao system requierments?

Vjerovatno će na torrentima izaći dan-dva prije izlaska.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 20:37 (Hyperion).
15 godina
neaktivan

Vlasnici Xboxa 360 već odavno mogu igrati igru.

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Living.Dead kaže...

Zato jer imaš WINDOWS XP, pa o čem mi pričamo cijelo vrijeme? Si uopće pogledao system requierments?

Vjerovatno će na torrentima izaći dan-dva prije izlaska.

Ispricavam se nisam pratio temu cijelo vrijeme.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.
17 godina
Just Cause 2

Koliko imate FPS-a i na kojim postavkama?

Vidio sam da je u igri FPS poprilično stabilan zarazliku od drugih igara.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Just Cause 2

Ja još moram probati C&C 4 pa onda mi je tek ovo na redu Belji se

Jedinica je bila fora što se slobode igre tiče..   vidjet ćemo.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Just Cause 2

Na postavkama prema slici imam fps koji se kreće 50-52, nepada ispod, a kad jos malo složim te postavke(a da se nemjenja kvaliteta grafike) dobijem 80 fps-a bez nekog padanja.
(AA veci netreba radi reze)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Just Cause 2

steta nemam priliku igrat tu igru jel sam na xpu a nisam u mogucnosti stavit windows 7 jel imam problem sa dvd pogonom..nadam se da cu uskoro to rijesit..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Just Cause 2

Hebote kec je bio velak 6.3 GB, a ovaj jadnih 4?

0 0 hvala 0
17 godina
luckyluke kaže...

Cudno da ova sandbox igra ima samo 4 gb.Neodlučan

?

Sjeti se koliko je imao farcry 2... 4GB (čak trun manje)

Baš me zanima koliko će nova kriza bit velika, sigurno 15-16GB.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Just Cause 2

Slijedeći pametnjaković koji bude hablao o piratluku ide na spavanje!

Userete svaku temu sa reloaded i ostalim glupostima!

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377

10 3 hvala 1
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

ja cu ovu igru zaigrat navjerojatnije u ljeti tad bi trebo sedmicu dobit

a do tad zabavljam se s naslovima koji jos fala bogu podrzavaju xp

no vidim da je krajnije vrijeme da pređem na novi OS te ce mi ovo biti prva igra koju cu isprobat na njemu Smijeh

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
TopForumaš kaže...

no vidim da je krajnije vrijeme da pređem na novi OS te ce mi ovo biti prva igra koju cu isprobat na njemu Smijeh

Kao da je u današnje vrijeme problem "dobiti(kupiti)" novi os ili igru, a pogotovo film hehehehe

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
TopForumaš kaže...

Kao da je u današnje vrijeme problem "dobiti(kupiti)" novi os ili igru, a pogotovo film hehehehe

da istina je

necu sad u offtopic al moram ovo spomenut da nesto novaca moram dat jednom frendu koji zna kak OS instalirat  (on je moj osobni serviser kompa) pa zato nista prije ljeta

i da u danasnje dane je sramota neznat instalirat OS al jednostavno nezelim experimentirat i ucit se ga instaliravat na svom kompu

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
17 godina
TopForumaš kaže...
Jack Sparrow kaže...
TopForumaš kaže...

da istina je

necu sad u offtopic al moram ovo spomenut da nesto novaca moram dat jednom frendu koji zna kak OS instalirat  (on je moj osobni serviser kompa) pa zato nista prije ljeta

i da u danasnje dane je sramota neznat instalirat OS al jednostavno nezelim experimentirat i ucit se ga instaliravat na svom kompu

Vistu ili sedmicu se instalira sa - Next - next - install tehnikom.

Lakse nego instalirati Just Cause.

I sad ces ti placati nekom za to...cccc...

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
TopForumaš kaže...
Jack Sparrow kaže...
TopForumaš kaže...

da istina je

Vistu ili sedmicu se instalira sa - Next - next - install tehnikom.

Lakse nego instalirati Just Cause.

I sad ces ti placati nekom za to...cccc...

jbg a necu puno platit a posto je frend profic sredit ce mi komp super pa se netrebam mucit s detaljima kako zadrzat sto hocu na kompu da mi ostane,driveri i sl.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 21:22 (TopForumaš).
16 godina
neaktivan
TopForumaš

jbg a necu puno platit a posto je frend profic sredit ce mi komp super pa se netrebam mucit s detaljima sto hocu zadrzat na kompu,driveri i sl.

Drivere? Pa win 7 odma tijekom instalacije nađe drivere za sve...

The cake is a lie...
15 godina
neaktivan
Looka kaže...
TopForumaš

jbg a necu puno platit a posto je frend profic sredit ce mi komp super pa se netrebam mucit s detaljima sto hocu zadrzat na kompu,driveri i sl.

a otkud bi ja to znao vidis da OS neznam instalirat Namigiva

17 godina

a lol to je jos 30sec posla za to nekom placat xDD,al ak ima vise ovakvih ljudi pa mogo bi ja pocet takve stvari delat laka lova :P

16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Looka kaže...
TopForumaš

DOSTA OFF TOPICA!!! A sada se vratite na temu.... Smijeh Ja bi samo tel vidit u igri one snježne planine........ i zgrade visoke... sa kojih se mogu bacat lijepo.... btw TopForumaš , evo link Namigiva

The cake is a lie...
16 godina
odjavljen
TopForumaš kaže...

da istina je

Evo ti pa eksperimentiraj - Microsoft Virtual PC 2007. Fino instaliraš to i onda u njemu prtljaj koliko hoćeš sa instalacijama OSa da se naučiš - radi sve od MS-DOSa do Win7 (al ti treba SP1 za to kako bi mogao inst Vistu i Win7). Nemožeš ništa pokvarit na svom OSu. Ako kaj zbrljaš, obrišeš virtualni disk i sve ispočetka Smijeh. Program je vrlo jednostavan, lakši je nego c*ackanje kakvog modernog naslova Belji se. Al sad će neki reć da je VMware bolji al nek se čovjek od početka igra sa MSovim rješenjima (manje mogućnosti - manje mogućnosti za pogrešku - Win ME je bio iznimka Smijeh)...

Malo offtopic al eto da naučimo čovjeka nešto korisno...

EDIT: zaboravio sam da je moguće i MS DOS upogoniti u tom čudu bez imalo problema. I neke linuxe uz malo muke...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 21:54 (Sum_of_all_fears).
16 godina
protjeran
Looka kaže...
TopForumaš kaže...
Looka kaže...
TopForumaš

DOSTA OFF TOPICA!!! A sada se vratite na temu.... Smijeh Ja bi samo tel vidit u igri one snježne planine........ i zgrade visoke... sa kojih se mogu bacat lijepo.... btw TopForumaš , evo link Namigiva

Hehe i ja bi samo što bi ja onaj lebdeći stroj što ide i po vodi i po tlu di oš ide i fino murijaka zakaćiš za taj vrag što se napuni zrakom dolje i onda ajmo po snjegu i svugdje kao u onom videu a on se dere xD zakon igra!

16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Hehe i ja bi samo što bi ja onaj lebdeći stroj što ide i po vodi i po tlu di oš ide i fino murijaka zakaćiš za taj vrag što se napuni zrakom dolje i onda ajmo po snjegu i svugdje kao u onom videu a on se dere xD zakon igra!

Kaj nije to samo u pre-order verziji? Neodlučan

The cake is a lie...
16 godina
protjeran
Looka kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Nzm ja sam vidio to na traileru i valjda se to može u cijeloj igri nadam seeeee ako može super sretan ko nova godina ću biti

16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
Looka kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Nzm ja sam vidio to na traileru i valjda se to može u cijeloj igri nadam seeeee ako može super sretan ko nova godina ću biti

Nope... samo pre-order verzija... tak piše ovdje...

The cake is a lie...
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

novi anatomy of a stunt

makar ih ima vec na stotine..

http://www.gametrailers.com/video/uk-anatomy-just-cause-2/63560

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
Just Cause 2

Evo idem ja igrat.

Vise me svijetlo dana nece vidjet. Smijeh

- Psiho246
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Looka kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
Looka kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Nope... samo pre-order verzija... tak piše ovdje...

Nekontam to pre-order verzija šta to znaći?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice