Probaj skinuti nove drajvere.
Najnoviji su,onaj Caytlist (nezz kak se točno piše) 10.6 je i downclocko i overclocko grafu i opet isto.Neznam šta da radim.
catalyst* ;)
Najnoviji su,onaj Caytlist (nezz kak se točno piše) 10.6 je i downclocko i overclocko grafu i opet isto.Neznam šta da radim.
catalyst* ;)
Najnoviji su,onaj Caytlist (nezz kak se točno piše) Catalyst 10.6 je i downclocko i overclocko grafu i opet isto.Neznam šta da radim.
Dommy mi je rekao točno kako se piše catalyst
Imam istu grafu + iste drivere i na 1680 sa svim na max (osim sjena, mislim) igra radi sasvim pristojno. Nema nikakvih problema. Tako da...vjerojatnije je stvar do tvog sustava. Možda driveri nisu "sjeli" kako treba. Probaj ih ukloniti driver cleanerom pa ponovno instalirati.
Najnoviji su,onaj Caytlist (nezz kak se točno piše) Catalyst 10.6 je i downclocko i overclocko grafu i opet isto.Neznam šta da radim.
Imam istu grafu + iste drivere i na 1680 sa svim na max (osim sjena, mislim) igra radi sasvim pristojno. Nema nikakvih problema. Tako da...vjerojatnije je stvar do tvog sustava. Možda driveri nisu "sjeli" kako treba. Probaj ih ukloniti driver cleanerom pa ponovno instalirati.
A da mu nesmeta to što je ostao Psihyx od nVidie?
ma ako imas grafu od ati-ja onda normalno da ces obrisat stare drivere od nvidie, izbrisi sve vezano uz drivere za nvidiu, reinstaliraj drivere za ati - najnovije- valjda ce radit:)
ma ako imas grafu od ati-ja onda normalno da ces obrisat stare drivere od nvidie, izbrisi sve vezano uz drivere za nvidiu, reinstaliraj drivere za ati - najnovije- valjda ce radit:)
Drivere od nVidie nisam ja instalirao nego Update je instalirao.
Evo deinstalirao drivere i sve od nVidie i vidi vraga radi na 35-40fps-a bez oni crtica dolje.
mozda iams nesto drugo od nvidie... neznam ja bi reinstalo igru, mozda je nes s njom..
ovaj ak si reinstalo drivere onda idi reinstall igru..
ak os mos probat i starije drivere za grafu
e jel zna ko product code za just cause 2??''ako zna neka mi poshalje na sabo52@net.hr.Hvalla!
Eeeee znam ti ja evo ti LINK imaš serijala pa bar 1 stranica.
Sorry na OTu, ali ti njemu nešto pišeš, a često se tebi to mora stavljati. ...tako da ni tebi ne bi škodilo da malo pročitaš.
mozda iams nesto drugo od nvidie... neznam ja bi reinstalo igru, mozda je nes s njom..
Sve funkcionira,em sam obriso drivere em sam zaprjetio kompu da ču ga čekičem gađat odma proradio.
Sve funkcionira,em sam obriso drivere em sam zaprjetio kompu da ču ga čekičem gađat odma proradio.
hahah super sad odi igrat :D
Može li mi netko poslati save od igre makar na 32-39%? HVALA!
na PM dam e-mail na koji da pošaljete.HVALA!
Netreba imam save od 85% PERFEKTAN JE! Ako netko hoće save neka se javi na mato.lukic.os@gmail.com
Mato bolje igraj ispočetka, veći gušt je za igrati. ;)
Mato bolje igraj ispočetka, veći gušt je za igrati. ;)
Igro sam ispočetka ali sam zapeo kod onog doktora i tud sam izgubio živce i znate već dalje šta sljedi...i tako da sam dobio save od 85%.
dajte nek mi netko kaze gdje bih je mogao nabavit da je original za xbox360 jer u sophos labu je nemaju...
da ne otavram novu temu pitać ću vas ovdje došo sam u just cause 2 na otoku pulau berapi do 98 % i nemogu dalju uništio sam sve sem-ove, siloe (benzin), generator, pokupio se kutije i nez jel još ima nešto
znači očistio si sve gradove
sve od vojske
a jesi pobro kutije u moru
Nešto očito nisi...koristiš li se onim malim lokatorom itema? On mi je puno pomogao pri traženju tih "zadnjih" itema...
Evo kako ja stojim u just cause 2.Divite se.
Čiter
Evo kako ja stojim u just cause 2.Divite se.
Čiter
Ma falilo mi chaosa i tih vechile i weapons partova...malo sam dodo :D a i naviko sam se na one multi sajle,zakačim 10-20 likova i vučem.
Jel netko probal onaj DLC?
imam gusarsku verziju, al neznam kamo da nasnimam to... skinem i sve neki "tab/arc" fileovi...
a to bi trebalo kamo extractat?
evo stavio sve postavke na najviše moguće i 30 fps-a dobijem,btw igrica je prezabavna
evo stavio sve postavke na najviše moguće i 30 fps-a dobijem,btw igrica je prezabavna
Kod mene 40fpsa(Moj PC),a sta se tice igre pa i nije mi nesto.
a ti imaš monitor od 17 inča i vjerovatno rezu 1280, ja sam na 1920x1080
Ovaj Just Cause sam prije izbrisao nego što sam ga zaigrao. Teži slučaj nevaljalosti u svakom segmentu kojeg sam osjetio prelazeći pola prve misije dok sam skupljao one dijelove memorije. Da mi se skupljaju dijelovi otišao bih igrati neku platformu,ne mogu vjerovat da još uvijek postoje ove gluparije kao ispala memorija iz helikoptera pa se raspala na 8 dijelova ili šta već. A koliko metaka treba da se ubije jedan protivnik o tome neću ni pričat. Uništivost okoliša jedino je šta valja. Igra je barem meni teži promašaj.
Imam pitanje,Steam trazi od mene da skinem otprilike neki patch od 2gb,jeli to bas treba skinut?
Imam pitanje,Steam trazi od mene da skinem otprilike neki patch od 2gb,jeli to bas treba skinut?
Pa skini što te košta.
kosta me jer nemam FLAT internet,jeli to neko veliko poboljsanje,jer cijela igra ima 4 gb