JRPG na PC-u

poruka: 5
|
čitano: 888
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
JRPG na PC-u

Ja sam inače ljubitelj ovog žanra (japanese role-playing game) pa ne bi bilo loše da mi netko preporuči nešto što je igrao. Iako sam igrao dosta toga, nakon nekog vremena, opet me ulovila želja. :)

A i nisam našao sličnu temu na bug forumu.

(možda napravim i listu, ako bude dovoljno prijedloga)

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 12:19 (bobozmaj).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
JRPG na PC-u

The Last Remnant, meni se dopao, možda Sudeki, no to nisam igrao, Anachronox ( ali je stariji ), FF 14.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 12:32 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: JRPG na PC-u
thuglife kaže...

The Last Remnant, meni se dopao, možda Sudeki, no to nisam igrao, Anachronox ( ali je stariji ), FF 14.

Igrao sam ja Sudeki, dinamičan je, ali nije me dugo držao. FF 14 mi izgleda dobro, igrao sam većinu starijih FF-ova.

17 godina
neaktivan
bobozmaj kaže...
thuglife kaže...

Igrao sam ja Sudeki, dinamičan je, ali nije me dugo držao. FF 14 mi izgleda dobro, igrao sam većinu starijih FF-ova.

Da, sam ošto je 14 MMO, nije kao ostali, probaj TLR, mogao bi ti se svidjeti.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan

Ma meni pašu i 2-2.5D jrpg-ovi, ne mora biti vrhunska grafika, poput serijala Aveyond ili slično. A ff14 košta, ne znam može li se hakiran naći, treba svejedno buddy pass koji ti nitko neće dati.

Možda probam TLR ovih dana, ne izgleda loše.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice