"Jednostavna" auto simulacija?

poruka: 12
|
čitano: 2.466
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Daklem, cura je nasla moj stari logitechov volan i pedale dok smo cistili stan, pa ga hoce isprobati :)

Neka preporuka za nekakvu casual/vulgaris auto simulaciju? Da je jednostavna i da lijepo izgleda :) Komp je dosta jak, dolaze u izbor i igre najnovnije generacije. Pozeljno da je ima na steamu. Hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Definitivno Shift 2 Unleashed

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Da, za jednostavnu simulaciju nema boljeg od Shifta.

Ako hočeš još koju bolju auto igru ( za igranje s volanom ), obvezno probaj rFactor i GRID, a ako ti formula 1 nije mrska probaj Codemastersovu 2011.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: "Jednostavna" auto simulacija?

definitivno live for speed. Jedino, problem je što je nema na steamu, ali ima na službenim stranicama (prodaje se isključivo digitalno).

Ima i demo, pa možeš malo probati, bez da ju kupiš

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 19:52 (denix).
15 godina
neaktivan

Hvala svima. Live for speed izgleda zgodno, i kosta 15E, mada izgleda malo "preozbiljno" za moje potrebe:

"Live for Speed is a serious racing simulator. No arcade modes, no steering aids..."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mcf kaže...

Hvala svima. Live for speed izgleda zgodno, i kosta 15E, mada izgleda malo "preozbiljno" za moje potrebe:

"Live for Speed is a serious racing simulator. No arcade modes, no steering aids..."

To i jest dosta ozbiljna igra, ako ti to ne paše onda ne diraj ni rFactor, ali sa Gridom i dalje ne možeš pogriješiti.

A možeš probati i Dirt ( 1,2,3 ), jest da je rally ali jako zabavna igra, super radi s volanom.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
dirt 3 . nevjerovatna igra
15 godina

Shift i Shift 2,a ako slučajno imaš PS3,onda Gran Turismo 5 bez dvojbe.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Probaj GTR 2 .

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

urban jungle?{#}

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Hvala svima, zahvale poklikane :)

Urban Junglea smo se naigrali davnih dana :)

Postoji li koja novija simulacija koja ima nekakve lijepo dizajnirane urban/city mape, da se ima osjecaj voznje kroz grad?

0 0 hvala 0
15 godina

Meni je super vozit se u Test Drive Unlimitedu 1 & 2 po otoku , i jos k tome s G25 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice