U igri je cilj preživjeti. Imaš indikator za hranu i piće koji ti se lagano prazne, pa moraš obilaziti gradove i sela kako bi našao nešto za popiti i pojesti u suprotnom umireš.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima ko kakav beta key ?
Ljudi nemojte trosit vrijeme i novac na taj warz jer su dayz i arma 2 engine daleko superiorniji. Standalone dayZ gazi warz.
Cekaj mozes imat 501 oruzije u inventory.u ? WTF ?
Da, no prvo moraš naći backpack veći. Imaš small,medium,large... Vjerovatno još i onaj da sva mjesta otvori, taj nisam još uspio pronaći. No mjesta je potrebno. AKo računaš kasnije kad srede igru trebat će ljekovi protiv infekcije i zaraze, voda,hrana,municija,vatreno oružje, ručno oružje, dalekozor... Tako da samo za osnovne stvari ode dosta mjesta. Da ne govorim za one koji vole skupljati sve i svašta.
BTW sto je ova bundeve?Cemu ona sluzi?!
Da si staviš na glavu.
Da, no prvo moraš naći backpack veći. Imaš small,medium,large... Vjerovatno još i onaj da sva mjesta otvori, taj nisam još uspio pronaći. No mjesta je potrebno. AKo računaš kasnije kad srede igru trebat će ljekovi protiv infekcije i zaraze, voda,hrana,municija,vatreno oružje, ručno oružje, dalekozor... Tako da samo za osnovne stvari ode dosta mjesta. Da ne govorim za one koji vole skupljati sve i svašta.
Mislim da je u DayZ bolje slozen taj koncept sa oruzijem. Da svaki item zauzima odreden broj slotova. Ovo je pretjerano. Da u jednu torbu stanu 5 pusaka i ostale stvari... Sve vise mi se ne svida ova igra. Previse je arkada.
Ono što ste vidjeli moj backpack to je čista sreća i našao sam se na pravoj lokaciji u pravo vrijeme :D

Pa dobro istina da su igre istog žanra ali pa nemože opet imati sve isto kao i DayZ.
Ako ti je toliko dobar DayZ i stvari u njemu onda nemoj ni pratiti ovu igru.
EDIT: i to što kaže master iznad mene, jako rijetko se nalazi oružije, jedva da načem neku palicu.
Ako je nekome dosadio WarZ i hoce ga mjenjati za Battlefield 3 origin acc nek mi javi :)
eto jučer mene i buraza koknuli dva puta za redom. jednom neki lik s palicom, drugi put neka ekipa s pljucama.
tako da smo treći put se jednostavno odlogirali usred ceste jer igra zna bit psihički teška kad nonstop paziš svaki svoj korak, a bili smo umorni jedan i drugi :D
sad..što se bandita tiče trebali bi neke restrikcije uvesti. ban je definitivno glupa stvar, lock na 24 sata isto nije ništa pametniji. a i ovo nije dayz pa da im se može pustit tek tako da zuje uokolo i kolju šta im se hoće.
ljudi su za pvp, ali ne da te bilo tko može koknuti kada hoće i kako hoće i da moraš konstantno strepit jer ne znaš dal netko sjedi na drugom brdu sa snajperom i promatra svaki tvoj korak (snajper svaka druga budala ima, a navodno je very rare wep).
jedna ženska na forumu je definitivno dala dobar primjer kako bi se to riješilo... povećanjem broja zombija, bolji AI istih i veća osjetljivost na zvukove.
tako da ti ne bi bilo svejedno koknut nekog ni u šumi ako znaš da u svakom trenutku može doletit bar 5-10 zombija koji su se našli u krugu od 30-40 metara od tebe u trenutku kad si priklao nekoga.
isto tako me zanima koliko zapravo netko mora pobit ljudi da bi ga se proglasilo banditom. s obzirom na to šta sam iskusio, mislim da bi trebali malo smanjit broj ubijenih koji ti je dovoljan da te označe banditom.
eto jučer mene i buraza koknuli dva puta za redom. jednom neki lik s palicom, drugi put neka ekipa s pljucama.
tako da smo treći put se jednostavno odlogirali usred ceste jer igra zna bit psihički teška kad nonstop paziš svaki svoj korak, a bili smo umorni jedan i drugi :D
sad..što se bandita tiče trebali bi neke restrikcije uvesti. ban je definitivno glupa stvar, lock na 24 sata isto nije ništa pametniji. a i ovo nije dayz pa da im se može pustit tek tako da zuje uokolo i kolju šta im se hoće.
ljudi su za pvp, ali ne da te bilo tko može koknuti kada hoće i kako hoće i da moraš konstantno strepit jer ne znaš dal netko sjedi na drugom brdu sa snajperom i promatra svaki tvoj korak (snajper svaka druga budala ima, a navodno je very rare wep).
jedna ženska na forumu je definitivno dala dobar primjer kako bi se to riješilo... povećanjem broja zombija, bolji AI istih i veća osjetljivost na zvukove.
tako da ti ne bi bilo svejedno koknut nekog ni u šumi ako znaš da u svakom trenutku može doletit bar 5-10 zombija koji su se našli u krugu od 30-40 metara od tebe u trenutku kad si priklao nekoga.
isto tako me zanima koliko zapravo netko mora pobit ljudi da bi ga se proglasilo banditom. s obzirom na to šta sam iskusio, mislim da bi trebali malo smanjit broj ubijenih koji ti je dovoljan da te označe banditom.
Ali zamisli da ti sebe branis od nekog drugog i ubijes lika i tako ti postanes banditom :/
Neznam meni je vec dosta zombija i dosta su osjetljivi,jos bi samo mogli napravit nesto kako bih mogao odvuci zombije sa sebe (npr da bacim neki faler pa da odu prema svijetlu)
Radije cekam da uvedu friend i clan sustav te auta :D
ovo zadnje se slažem. isto čekam s nestrpljenjem.
gle..sve to stoji šta se obrane tiče, nije baš da imaju neke složene algoritme koji će saznat u kojem trenutku si ti ubio nekoga i kakva je situacija bila.
ali, da malo smanje taj prag ubojstava neutralnih i pozitivnih igrača koji je potreban da budeš označen kao bandit..pa ono ne bi škodilo.
i ja sam ubio u obrani, tako da to stoji šta kažeš. no nećeš u obrani ubit 25-30-40 neutralnih igrača. a i da poželiš, tu bi se vjerojatno radilo o grupi ljudi koja bi te satrla ionako xD
Ako još niste kupili/nabavili WarZ,Gamersplatoon dijeli WarZ Pioneer ključeve....LINK
Morate se registrirati na forum,TS i skupiti 50 GB bodova. I čekati izvlačenja, izvlaču se dva pobjednika po danu...
Malo ispravljeno* (Mogao si i ti to nadodati, prvo sam pomislio da treba samo skupiti te bodove)... ipak, hvala ;)
Ako još niste kupili/nabavili WarZ,Gamersplatoon dijeli WarZ Pioneer ključeve....LINK
Morate se registrirati na forum,TS i skupiti 50 GB bodova.
To će te dobit nikad, da ste se pridružili GPu tamo negdje do 13.10 još bite imali šansu, ovako nema šanse. Znam zato jer sam ja član GP sad skoro mjesec dana i sa njima sam stalno bio na TSu, sad više nisam aktivan i znam šta su pričali, keyeve dobivaju ljudi koji su najaktivniji na TSu, oni koji dobiju preporuke neki moderatora i oni koji već do sad imaju možda 800 ako ne i više bodova... Dosta ljudi s kojima sam igrao i pričao tamo na TSu su dobili, meni nisu dali jer sam ja već imao kupljen key a zeznuo sam se tako da kad sam se joinao i zatražio keye napiso sam da bi htio key za frenda a ne za sebe i rekli su da ima ljudi koji bi za sebe htjeli key i ako mi je frend toliko lijen da mu se neda ni ovo malo napravit za key onda će ga radije dat nekome tko je malo zaigraniji za igru.
I ne izvlače se uvijek po 2 pobjednika jer prvih par dana su davali po 10 keyeva, ugl. svaki dan bi drugi broj keyeva dali a isto je pisalo da će 2 na dan
Pričaju ti gluposti. Kolega se registrirao i dan kasnije dobio War of Roses.
WTF sta? zombi apokalipsa. udjem u policijsku postaju, uzimam najvecu torbu sto mogu naci i trpam sto je vise oruzja moguce u nju + municiju. da pricam o 5-6 pusaka i 10ak pistolja. druga stvar je kako cu ja to nositi ili vuci sa sobom. ali sigurno ne bi uzeo jednu sacmu i 1 pistolj....
Pa onaj ko moze nosit 10 pusaka i stavit ih u nekakav ruksak svaka cast. Ne valjaj gluposti.
Takve pacijente ne racunam :D
Ah čuj u pitanu je preživljavanje, ako nisi pacijent nečeš preživjeti. Ako treba auto bi nosio na leđima.
Ja kuzim da je to igra. Ali previse idu prema arkadi. Kako je netko gore napiso, DayZ ce ih pregaziti. Ljudi danas traze realnost i da se uzive u igru. U ovo se ja ne mogu uzivit ako znam da mi je inventory pun pusaka i svega ostalog i da mogu sve sacuvat na nekom serveru. Nema bas neke napetosti onda.
Ako vam je tako dobar taj DayZ zašto ga onda ne odete igrati i prestanete kakati po ovoj igri ako vam se očito ne sviđa. Ne kužim neke stvari.
Ja kuzim da je to igra. Ali previse idu prema arkadi. Kako je netko gore napiso, DayZ ce ih pregaziti. Ljudi danas traze realnost i da se uzive u igru. U ovo se ja ne mogu uzivit ako znam da mi je inventory pun pusaka i svega ostalog i da mogu sve sacuvat na nekom serveru. Nema bas neke napetosti onda.
Realnost u virtualnom svijetu na tematiku zombija,bitch please
ps-ima netko beta invite?
Ako vam je tako dobar taj DayZ zašto ga onda ne odete igrati i prestanete kakati po ovoj igri ako vam se očito ne sviđa. Ne kužim neke stvari.
Ma igrma DayZ ali sam i mislio uzet i ovo. Sta ne mozemo konstruktivnu raspravu vodit oko neceg ?
Najveci neprijatelj u igri su stijene, fizika je uzasna, uvijek izgubim pola healtha zato sto mi se neda hodat okolo pa reko valjda mogu ko normalan covjek malo presjec, al to nikad nije dobra ideja...
i nije mi jasno kako ljudi mogu kempirat, kako im se samo da, udjem u crkvu i neki slinavac me ceka iza ormara i upuca sa shotgunom, a nista nisam na sebi imao...
ako netko trenutno igra, čekam ga na serveru 41. :D
treba mi društvo :)
Ma igrma DayZ ali sam i mislio uzet i ovo. Sta ne mozemo konstruktivnu raspravu vodit oko neceg ?
konstruktivna rasprava, a sve šta se da pročitat je to kako pljuješ po igri. primjeni prvo tu izjavu na sebe, a onda pričaj drugima
Najveci neprijatelj u igri su stijene, fizika je uzasna, uvijek izgubim pola healtha zato sto mi se neda hodat okolo pa reko valjda mogu ko normalan covjek malo presjec, al to nikad nije dobra ideja...
i nije mi jasno kako ljudi mogu kempirat, kako im se samo da, udjem u crkvu i neki slinavac me ceka iza ormara i upuca sa shotgunom, a nista nisam na sebi imao...
najveći problem po meni je to što u igri nema prilika za team play. osim ako nemaš tim ljudi koje poznaješ i igrate skupa, moš se slikat.. do sad sam naletio svega 2-3 puta kako netko na chatu traži suborca. no i to mi je bilo sumnjivo..
jednostavno treba nešto ubacit što bi prisililo igrače na suradnju. bile to horde zombija, neke strože mjere za bandite, neke evente..nešto..