primjetio sam neke teme sa pitanjima-koliko originala posjedujete....ja recimo nemam ni jedan, nit sam ikada imao.
zanima me ima li još ovdje takvih likova?
primjetio sam neke teme sa pitanjima-koliko originala posjedujete....ja recimo nemam ni jedan, nit sam ikada imao.
ima vas, da, to nije nesto cime se treba hvalit
ja nemam niti jedan orginal
i zasto se s tim nebi trebali hvaliti ili spominjati zato jer nismo dali 500kn za jednu igru ?nego smo ju ljepo i besplatno skinulo i gotovo a ne tu neka bogatstva davati za takve gluposti
to ja kao da kažeš: "Ja ne kupujem kruh i mlijeko... ja ih besplatno maznem"
"ja ne kupujem auto...ja ga maznem"
Moj je omjer dosta više u korist ilegale, ali to mi ne služi na čast... Jer svaki downloadom ljudi govore kreatoru da je glup što nešto radi.
Igraš te igre samo zato što ima dovoljno "glupih" ljudi koji su kupili original. A autorsko pravo se sve više razvija, tako da nećeš još dugo da se hvališ po selu.
e ja brijem da ćete svi tu dobit NAJMANJE ŽUTE
ima vas, da, to nije nesto cime se treba hvalit
Ajd nam molim te reci koliko ti imaš orginala.
I čega???????
ma šta bi me bilo sram? ponosan sam na to.. ovi tu šta kenjaju su valjda najveći pravednici na svijetu u p.m.
eto možda i dobijem karton, al mogu na javnom forumu reći šta mislim.
ko je bez grijeha nek baci kamen.ja se npr. bavim glazbom, informatika mi je hobi i tak,.. ajd sad recite da tu ima lika koji nije nikad u životu skino mpr sa neta??? ma daj molim te.....
Koja debilna tema. S tim koliko imas ilegalnih programa hvali se negdje drugdje. BTW to nije za hvaliti se. Razumio bih da se hvalis s tim da nemas ni jedan kupljeni i ni jedan ilegalni (znaci, da si si uspio posloziti iskljucivo besplatni softver), ali ovako...