"Igrice" zaključana tema

poruka: 72
|
čitano: 22.465
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: "Igrice"

IgretineSmijeh

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
ya-sam-ya kaže...

A koja je razlika između "igra" i "igrica"? Meni je igrica bolji naziv Belji se

Analogno tome, kao sto sam gore naveo:
Jesi li ti igračić ili igrač?
P.S. godine ne igraju ulogu, da se ne uvrijedis Namigiva
 Ja sam igračić Belji se
17 godina
"Igrice"

Dajte ljudi,zar je vazno kaks se zovu,jel se s tim  mijenja zanimljivost igre,dal netko gubi lovu zbog toga,dal je netko od proizvodaca igara i igrica zabranio igre zvati igrice,

i dali je  netko od proizvodaca uopce spomenuo  kak bi se trebale zvati.to su sve gluposti,svatko ih nek zove kak hoce!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Dajte ljudi,zar je vazno kaks se zovu,jel se s tim  mijenja zanimljivost igre,dal netko gubi lovu zbog toga,dal je netko od proizvodaca igara i igrica zabranio igre zvati igrice,

i dali je  netko od proizvodaca uopce spomenuo  kak bi se trebale zvati.to su sve gluposti,svatko ih nek zove kak hoce!!

bar je netko pametan
http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
neaktivan
"Igrice"

Pa svejedno je kako ih zovete. Istina ima velike razlike između pravih komercijalnih, i flash/indie/freeware igrica, ali ja ih sve zovem igrice kako god da bilo....

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"Igrice"

Ignoriram takve ljude...dobro se zna sta je igra a sta igrica! Ok, svatko ima svoje standarde ali granica se zna.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
"Igrice"

Mene to uopce ne dira igra ili igrica svejedno...Ja i sad govorim igrica i mene bas boli briga koda ti je to nekoga uvrjediljo...daj molim te...neko govori igra neko igrica...To je nas izbor kako cemo govoriti!!!

frantz
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 14:23 (besla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
"Igrice"

Ne znam za vas, ali ja jedem kekse, a keksiće dajem kućnim ljubimcima.

Isto tako igram igre, a "igrice" prepuštam političarima i seksualno nastranima.

Što je rekao Mujo kad mu konobar nije donio podložak uz pivu?

- A keksić?

Sve ima svoje granice. Samo je glupost bezgranična.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"Igrice"

Ajmo se svi borit sa vjetrenjačama.

Ko da je bitno na kraju krajeva. I sam kažem da igram igrice ali nekad i da idem kupiti igru. Jako bitno!

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

1 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Ajmo se svi borit sa vjetrenjačama.

Ko da je bitno na kraju krajeva. I sam kažem da igram igrice ali nekad i da idem kupiti igru. Jako bitno!

tako je, uopce nije bitno... igrice,igrice,igrice,igrice,igrice,igrice,igrice,igrice,igrice,igrice,igrice,igrice,... Belji se
P4 HT 2,8 @ 3,2 1GB RAM 6600GT 128MB 500/900 @ 564/1164 Maxtor 160GB ATA
16 godina
neaktivan
"Igrice"

glupa tema. na forumu ih ima najmanje 10. neka svatko govori kako želi. programerima nije bitno kako igre zovu dok se njihove igre prodaju i oni na tome zarađuju.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"Igrice"

Molimo da raspravu nastavite ovdje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice