Igretine
A koja je razlika između "igra" i "igrica"? Meni je igrica bolji naziv

Dajte ljudi,zar je vazno kaks se zovu,jel se s tim mijenja zanimljivost igre,dal netko gubi lovu zbog toga,dal je netko od proizvodaca igara i igrica zabranio igre zvati igrice,
i dali je netko od proizvodaca uopce spomenuo kak bi se trebale zvati.to su sve gluposti,svatko ih nek zove kak hoce!!
Dajte ljudi,zar je vazno kaks se zovu,jel se s tim mijenja zanimljivost igre,dal netko gubi lovu zbog toga,dal je netko od proizvodaca igara i igrica zabranio igre zvati igrice,
i dali je netko od proizvodaca uopce spomenuo kak bi se trebale zvati.to su sve gluposti,svatko ih nek zove kak hoce!!
Pa svejedno je kako ih zovete. Istina ima velike razlike između pravih komercijalnih, i flash/indie/freeware igrica, ali ja ih sve zovem igrice kako god da bilo....
Ignoriram takve ljude...dobro se zna sta je igra a sta igrica! Ok, svatko ima svoje standarde ali granica se zna.
Mene to uopce ne dira igra ili igrica svejedno...Ja i sad govorim igrica i mene bas boli briga koda ti je to nekoga uvrjediljo...daj molim te...neko govori igra neko igrica...To je nas izbor kako cemo govoriti!!!
Ne znam za vas, ali ja jedem kekse, a keksiće dajem kućnim ljubimcima.
Isto tako igram igre, a "igrice" prepuštam političarima i seksualno nastranima.
Što je rekao Mujo kad mu konobar nije donio podložak uz pivu?
- A keksić?
Ajmo se svi borit sa vjetrenjačama.
Ko da je bitno na kraju krajeva. I sam kažem da igram igrice ali nekad i da idem kupiti igru. Jako bitno!
Ajmo se svi borit sa vjetrenjačama.
Ko da je bitno na kraju krajeva. I sam kažem da igram igrice ali nekad i da idem kupiti igru. Jako bitno!

glupa tema. na forumu ih ima najmanje 10. neka svatko govori kako želi. programerima nije bitno kako igre zovu dok se njihove igre prodaju i oni na tome zarađuju.