Igrice!!! zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 1.558
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Igrice!!!

Molim komentirati priloženu "sličicu"...

http://i44.tinypic.com/2mzhdar.gif

G33k...

boot sector <> but sector
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 23:34 (TaurenRogue).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igrice!!!

........nema slike.........

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igrice!!!

Ajmo Mod. Lock

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Igrice!!!
VirtUoso kaže...

Ajmo Mod. Lock

čekaj da stavi sliku možda bu još nešto dobro iz ove teme ispalo.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
TaurenRogue kaže...

G33k...

Koju sličicu.

BTW, kad smo ceć kod "Igrica", nekidan procitao u 24h, nesto kao pitaju neku glumicu, kakav je osjećaj biti u "Igrici" Spiderman, al ono fakat jesu nepismeni, na par mjesta govore "Igrica", pa dobro Spiderman(nisu napisali ni koji nastavak IGRE)  nije sad bas neka extra IGRA, ali bar su se malo namučili da bi je napravili za razliku od njihove pismenosti.
I don't care...
17 godina
neaktivan
markoal kaže...
TaurenRogue kaže...

G33k...

Koju sličicu.

BTW, kad smo ceć kod "Igrica", nekidan procitao u 24h, nesto kao pitaju neku glumicu, kakav je osjećaj biti u "Igrici" Spiderman, al ono fakat jesu nepismeni, na par mjesta govore "Igrica", pa dobro Spiderman(nisu napisali ni koji nastavak IGRE)  nije sad bas neka extra IGRA, ali bar su se malo namučili da bi je napravili za razliku od njihove pismenosti.
 Jos jedan u nizu "osjetljivih" sto se tice pojma "Igrica"?Izlanuo se
16 godina
neaktivan
I baš kad 2 dana za redom ne čujem izraz "igrice" na TV-u oni me razj...
boot sector <> but sector
17 godina
VirtUoso kaže...
 Ma meni smeta kad to piše u novinama, dobro sad kad neko djete kaže nabavio sam "Igricu" , jer vidi u novinama da piše stalno "Igrica", a igre se mogu nazivat one online flash jer su one puuuno jednostavnije, ali ti nepismenih novinara ima svugdje, valjda si vidio na Bugu članak, Smrt "Igricama".
I don't care...
17 godina
neaktivan
markoal kaže...
VirtUoso kaže...
 Ma meni smeta kad to piše u novinama, dobro sad kad neko djete kaže nabavio sam "Igricu" , jer vidi u novinama da piše stalno "Igrica", a igre se mogu nazivat one online flash jer su one puuuno jednostavnije, ali ti nepismenih novinara ima svugdje, valjda si vidio na Bugu članak, Smrt "Igricama".
 Vidio sam,da-i tvrdim da taj tekst nesta najgore sto sam citao u zivotu.
Da li si bio ovoliko osjetljiv na to prije nego li si procitao taj tekst,ili si odmah isao "ruku pod ruku" s autorom teksta koji je onakve nebuloznosti pisao?
Nevinašce
17 godina
odjavljen
Igrice!!!

Ne vidim svrhu da se to ne zove igricama..., jer to upravo i jesu.

AKo to pak kome smeta onda je nedorastao psihicki. Na kraju krajeva svi smo mi mala djeca cijeli zivot i ne vidim problem da si nesto lazemo - kao mi ne igramo igrice, vec igre..., a onda cemo za 10 godina igrati igretine... Samo da nam ego ne bude povrijedjen. Dakle, to su obicne igrice... Zivot je 'igra'... EOD od mene, pa kome krivo, krivo, ali taj ce se naci u ovom tekstu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 0:08 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Ne vidim svrhu da se to ne zove igricama..., jer to upravo i jesu.

AKo to pak kome smeta onda je nedorastao psihicki. Na kraju krajeva svi smo mi mala djeca cijeli zivot i ne vidim problem da si nesto lazemo - kao mi ne igramo igrice, vec igre..., a onda cemo za 10 godina igrati igretine... Samo da nam ego ne bude povrijedjen. Dakle, to su obicne igrice... Zivot je 'igra'... EOD od mene, pa kome krivo, krivo, ali taj ce se naci u ovom tekstu...

Slazem se.Bas me zanima,i volio bih vidjet osobu od 30ak godina koja sjedi za stolom o objasnjava sta je ispravno ili ne-Igra ili Igrica.Stvarno bih to volio dozivit.Ovako mi je nepojmljivo i u mastiŠutim
17 godina
neaktivan
Igrice!!!

Ne vidim uopće smisao ove teme.

Lock!

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice