Igrica za ps1

poruka: 5
|
čitano: 1.502
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Igrica za ps1

možete li mi molim vas reći kako se zove igrica u kojoj voziš čopere po starim američkim cestama. Može se igrat u dvoje, jedan je uprikolici drugi vozi. Isto se tako može tući sa lancima i drugime. Molim vas recite mi hitno je!

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Igrica za ps1
I see dead people

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Igrica za ps1
luxxxfromhell kaže...

možete li mi molim vas reći kako se zove igrica u kojoj voziš čopere po starim američkim cestama. Može se igrat u dvoje, jedan je uprikolici drugi vozi. Isto se tako može tući sa lancima i drugime. Molim vas recite mi hitno je!

Igra se zove road rush.

ma da
15 godina
XXL Gamer kaže...
luxxxfromhell kaže...

Igra se zove road rush.

jel mogu neke slike pls. IGra je stara možda 8 godina i ima samo za ps1

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
17 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
XXL Gamer kaže...
luxxxfromhell kaže...

Igra se zove road rush.

jel mogu neke slike pls. IGra je stara možda 8 godina i ima samo za ps1

tesko je bilo u google napisati road rush?

http://www.google.hr/images?hl=hr&q=road%20rush&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1440&bih=708

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice