Igre rade ubrzano!

poruka: 7
|
čitano: 1.609
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Igre rade ubrzano!

Imam jedan neobičan problem. Igre mi rade ubrzano, to jest, imam velik fps, a neznam kako da ga smanjim. Može li netko pomoći??

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Igre rade ubrzano!
karlo_sedam kaže...

Imam jedan neobičan problem. Igre mi rade ubrzano, to jest, imam velik fps, a neznam kako da ga smanjim. Može li netko pomoći??

Igra ti nemoze raditi ubrzano nema veze kolki je FPS.
Sto je veci FPS to je slika fluidnija a ne brza.
Pomocu Vsync-a mozes limitirat FPS na 60.
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
16 godina
neaktivan
Igre rade ubrzano!

Imam program koji mjeri fps cijelo vrijeme. Dok igra normalno radi fps je 60, a kod ubrza onda je preko 150...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igre rade ubrzano!

Psiho246 igre mogu ići ubrzano ako su starije i ako nisu dobro isprogramirane,meni na kompu u igra Beyond Good and Evil likovi lete ko nori a zvuk ide normalno.Stisnem neki gumb i u sekudi sam u zidu.

I igra radi normalno na starom kompu,ali na ovom novom ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Igre rade ubrzano!

To se i meni događa kad igram san andreas, jel zna iko rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igre rade ubrzano!

ma ljudi imate predobre kompove,navikni se na brzinu jer će ti s vremenom i novijim igrama postupno padat.

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Igre rade ubrzano!
to se i meni dogodi ako mi komp radi dugo, npr više od 15 sati. onda su sve igre ubrzane.

hehe. probao sam crysis tako na high, ali ipak nije išlo
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice