Recite prepuroke igara za moju konfu...bilo kakvog tipa
Konfa
Intel celeron 2.8 ghz
Ati radeon 9550
1.5 gb ram
Konfa
Intel celeron 2.8 ghz
Ati radeon 9550
1.5 gb ram
Na toj konfi bi išle samo starije i možda neke novije igre, uz puno snižavanja rezolucije i detelja.
Probaj upogoniti COD2..
Grafa te ponajviše koči.
cod 2 definitivno mozes evo ti jos neke xd
Warcraft 3, N4S Underground 2, Star Wars: KOTOR 1 i 2, Half-Life 2, Sam & Max: Season two, Prince Of Persia: The Two Thrones, Far Cry 1, Toca Race Driver 3, Painkiller,postal 2,colin mcrae 05,fahrenheit,mafia, infernal, vietcong, vietcong 2, gtr, trackmania nations (free) i united, stronghold crusader, rise of nations,Serious Sam TFE i TSE, Doom 3, C&C Generals, Hitman 2 i 3, Max Payne 2, GTA San Andreas
da se nebi teme kupile evo i ja nes pitam MAX MAXOVA 8 igara na konfu MOJ PC tu vam je sve pa ajmo prijedloge
Konfa
Intel celeron 2.8 ghz
Ati radeon 9550
1.5 gb ram
koliko imas fpsa jeli igrivo? :D
edit:cod 2 je puno zahtjevniji od coda 4
koliko imas fpsa jeli igrivo? :D
da se nebi teme kupile evo i ja nes pitam MAX MAXOVA 8 igara na konfu MOJ PC tu vam je sve pa ajmo prijedloge
Ma imo sam ja vec COD 4 i islo je sve na low 1280x1024 glatko.
HVALA NA PREPORUKAMA.
Moze jos prijedloga jer sam vecinu ovih igara isprobao.
http://www.vgrequirements.info/
evo unesi igru koja te zanima i provjeri sto se da igrati...
Definitvno najbolja stranica za takvo nesto...
Evo skidam cod 4.Slobodno jos preporucujte.
Battlefield 2 ili 2142
2 najbolje igre far cry 1 i half life 2 meni je radilo na procesoru amd semperon 1.8 ghz i ati radeon 9600, far cry na high grafici a half life na slabijoj ali ipak je slika i detalji dobro .....
http://www.vgrequirements.info/
evo unesi igru koja te zanima i provjeri sto se da igrati...
Definitvno najbolja stranica za takvo nesto...
meni je iskreno bolji http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Evo par nedavno izašlih i prilično zabavnih igara koje bi na toj konfi trebale raditi bez ikakvih problema:
A Evo i jedne starije igre, izašle taman tamo negdje dok je takva konfiguracija bila aktualna:
The Suffering ( igra je u međuvremenu postala besplatna za skinut )
Valjda će ti se sviđat nešto od ovoga. Osobno preporučam sve ove navedene osim možda Helldorada, čisto zato jer nije baš moj đir igre, ako si volio Desperadose volit ćeš i ovo. Inače, to je jedina igra sa ove liste mojih prijedloga koja ti mooožda neće baš raditi kako treba ( malo je zahtjevnija od ostalih jel ).

Konfa
Intel celeron 2.8 ghz
Ati radeon 9550
1.5 gb ram

Konfa
Intel celeron 2.8 ghz
Ati radeon 9550
1.5 gb ram

Isprobaj : CoD serijal, GTA Serijal (osim IV, ionako nista ne propustas), MoH, Sve od Blizzarda, Sam&Max - oba dvije sezone, Grim Fandago, Half Life serijal, Portal, Team Fortress 2, Worms serijal, Test Drive Unlimited, Doom 3, Civlization IV, Company of Heroes, HOMM serijal...