Pratim dosta svijet besplatnih MMO igara i primjećujem da ih se dosta krčka u studijima ali imaju neki Traileri i teaseri.Odlučio sam s vama podjeliti neke iščekivane favorite...
BATTERY Online
Ovo dosta dugo iščekujem,skoro godinu dana a zašto? Besplatna FPS akcija od Webzena,malo kraduckaju CoD malo ostale besplatnjake ali čini se solidnom igrom! U koreji je trenutno OBT (lucky bastards) a kad će udariti EU ili bar US još se nezna. INFO
Gameplay:
Grimlands
Ovo razvija Drago Sp. z o.o za gamigo AG.Koliko znam gamingo je onaj koji drži Dark Orbit i The Witcher Versus.Anyway radi se o postapokaliptičnoj MMO igri.Informacije su šture podosta ali teaser me jako zaintrigirao. INFO
Teaser:
https://www.youtube.com/watch?&v=x8JMea4KcP0
KARMA Operation Barbarossa
Razvija ju IJJI a riječ je o F2P WWII FPS-u.Ovo je još pod čekićem i navodno je closed beta u pitanju ali slabo ima informacija.
Gameplay:
Victory - The Age Of Racing
Gamersfirst se bavi i drugim stvarima pored APB-a.Ovdje je riječ o MMO racing igri koja je u zatvorenoj beti.Izgleda lijepo i zanimljivo ali priča se svodi na postapokaliptičnu stvar.Shit,koga briga za priču daj gas i budi prvi je sve što mene zanima.
Gameplay:
Eto toliko od mene.Slobodno postajte vaše kandidate.