Igra do 1.5GB

poruka: 38
|
čitano: 6.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Igra do 1.5GB
toxic kaže...

skini si nasu igru domacu staru ali dobru Poslanik

Sto je to nemogu naci niti sliku na googleu
http://www.youtube.com/user/UKURR
17 godina
neaktivan
Igra do 1.5GB
Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Igra do 1.5GB

sad sam se sjetio kada ti je netko preporučio avanturu. sam&max sezona 1 ti ima svega 1gb. cijela sezona je odlična. puno sam razbio glavu tražeći pravo rješenje te naravno nasmijao do suza maxovim izjavama i kako bi se reklo njegovoj pomoći kada se zapne koja stvarno "puno" pomaže.

Trenutno igra: NFS Undercover, Burnout Paradise, Fallout 3, Riddick EFBB, Red Alert 3, Oblivion

0 0 hvala 1
17 godina
Igra do 1.5GB

Evo i ja sam prešao I-fluid i mogu reći predobra igra, skidaj ako već nisi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 14:47 (xxxxx).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
xxxxx kaže...

Evo i ja sam prešao I-fluid i mogu reći predobra igra, koidaj ako već nisi.

Ja sam na 7 levelu
http://www.youtube.com/user/UKURR
16 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...

sad sam se sjetio kada ti je netko preporučio avanturu. sam&max sezona 1 ti ima svega 1gb. cijela sezona je odlična. puno sam razbio glavu tražeći pravo rješenje te naravno nasmijao do suza maxovim izjavama i kako bi se reklo njegovoj pomoći kada se zapne koja stvarno "puno" pomaže.

da ne otvaram novu temu, može li mi neko reći što se uopće radi u sam&max i jeli se uopće isplati skidat.
16 godina
neaktivan
GaMeR 04 kaže...
Raving Rabbid kaže...

da ne otvaram novu temu, može li mi neko reći što se uopće radi u sam&max i jeli se uopće isplati skidat.
 Sam&Max serijal je point n' click avantura, a u njoj su glavni likovi Sam i Max (teško, jel da?). Sam je pas u smokingu, dok je Max hiperaktivni zec. Oni su zapravo došli sa stripa na film, a u igrama su debitirali LucasArtsovom avanturom Sam & Max: Hit the Road. I igra se itekako isplati skinuti. Imaš dvije sezone, 1. i 2. (ovo je isto teško, jelte?), a u svakoj sezoni ima po 6 igara, znači sveukupno 12 Sama i Maxa. 4. igra 1. sezone Abe Lincoln Must Die je besplatna, a može se skinuti sa ovog linka.
16 godina
neaktivan
Igra do 1.5GB

Hvala, skinut ću 4. igru pa ako mi se svidi mogao bi ih skinuti sve.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice