Hogwarts Legacy

poruka: 418
|
čitano: 175.669
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Hogwarts Legacy
Vindija i dukat za sada nisu izbacili svoju verziju da probam, a stvarno mi se ne daju toliki novci na nevidjeno....

Hmm, dilema, dilema.....
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
Damir22 kaže...
Vindija i dukat za sada nisu izbacili svoju verziju da probam, a stvarno mi se ne daju toliki novci na nevidjeno....

Hmm, dilema, dilema.....

Neće ni biti, igra ima zaštitu protiv piratstva, imaš za 45 eura na cd keysu ključ + preorder bonus, ako si pc igrač... 

16 godina

30 eur preko turske na steamu

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2023 14:45 (dado16).
15 godina

Empress tvrdi u roku 10 dana, kao da je to prva igra koja ima zastitu protiv piratstva. Naravno da ce bit, samo kad tocno to nitko ne zna.

9 godina
Da, nije ovo prva igra sa zastitiom.... Ovisi koji je sistem, moze trajati od par dana do par mjeseci, no....

Najduze se cekalo, barem od ovoga sto sam pratio, na rdr2.... I quarry je trebalo dugo, ali eto.

Naravno neke ni ne docekaju, ili je interes toliko slab, ili u medjuvremenu ih dijele djabe, ali u pravilu vecina ih bude dostupna odmah prvi dan.
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Hogwarts Legacy

dosad igrao oko 3 i pol sata, nisam stigao više, odlična je, baš mi je sjelo ko budali šamar. Još samo nek Atomic Heart ispadne dobro i di ćeš bolje

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
Hogwarts Legacy

Riješena igra 100%, sad cekamo ekipu sa nexus modsa :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Damir22 kaže...

Hmm, dilema, dilema.....

bolje sačekat neg podrzavat publishera koji gura denuvo...

9 godina
Ja to uvijek tako.....

Nesto pregorilo u glavi, nema rezervnog dijela, pa sam postao jako izbirljiv sto se igara tice.....

Onda skinem, odigram pola sata-sat, da dobijem osjecaj sto je igra, kako radi i sl..... Onda brisanje, pa ili kupovina, ili preskok na nesto drugo......
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
BeLLicus kaže...
Damir22 kaže...

Hmm, dilema, dilema.....

Neće ni biti, igra ima zaštitu protiv piratstva, imaš za 45 eura na cd keysu ključ + preorder bonus, ako si pc igrač... 

misliš još malo dolazi na skidrow

13 godina
Damir22 kaže...
Ja to uvijek tako.....

Nesto pregorilo u glavi, nema rezervnog dijela, pa sam postao jako izbirljiv sto se igara tice.....

Onda skinem, odigram pola sata-sat, da dobijem osjecaj sto je igra, kako radi i sl..... Onda brisanje, pa ili kupovina, ili preskok na nesto drugo......

ma ekipa ne razmislja, opet svi rade preorder na nevidjeno jer podlegnu hypeu, opet je svima denuvo odjednom okej. samo da opravdaju svoju kupnju jer su nestrpljivi...
pa jel gaming katalog toliko prazan da ljudi nemaju šta igrat? pa i nije.

Jel se mogu strpit? mogu. Jel mogu ne podrzat smradove s Denuvom, mogu...
A ovi koji nemogu cekat vak i onak rade štetu gaming industriji jer to rade vjerojatno i s drugim igrama (što govori publisherima da je okej izdat poluproizvode,glorificirane early access igre prvih 2-3 mjeseca dok se sve ne peča itd itd ). Ne kazem da je to slucaj kod Hogwartsa ali kod velike vecine AAA igara je.

ha štaćeš. sad još pobrat 72 downvota od tih koji moraju opravdat svoju kupovinu i etoga :) bug forum <3

10 godina
Rocinante2112 kaže...
Damir22 kaže...
Ja to uvijek tako.....

ma ekipa ne razmislja, opet svi rade preorder na nevidjeno jer podlegnu hypeu, opet je svima denuvo odjednom okej. samo da opravdaju svoju kupnju jer su nestrpljivi...
pa jel gaming katalog toliko prazan da ljudi nemaju šta igrat? pa i nije.

Jel se mogu strpit? mogu. Jel mogu ne podrzat smradove s Denuvom, mogu...
A ovi koji nemogu cekat vak i onak rade štetu gaming industriji jer to rade vjerojatno i s drugim igrama (što govori publisherima da je okej izdat poluproizvode,glorificirane early access igre prvih 2-3 mjeseca dok se sve ne peča itd itd ). Ne kazem da je to slucaj kod Hogwartsa ali kod velike vecine AAA igara je.

ha štaćeš. sad još pobrat 72 downvota od tih koji moraju opravdat svoju kupovinu i etoga :) bug forum <3

mnogi rade preorder na neviđeno, ali ne svi, a mislim da baš ovdje na forumu malo ljudi to radi. Osobno sam kupio igru, ali nakon što sam vidio odlične recenzije na Steamu i ono što je najbitnije -statove. Tona ljudi igra igru, trenutno preko 800k ljudi, tak je bilo i jučer. Kad vidim da se igra igra onda mi je jasno da bi trebala valjati. A na Steamu ljudi neće pisati da je dobra ako nije, ima hrpa igara koje su hajpane pa su dobile masu loših recenzija od ljudi koji su ih kupili.

14 godina
Hogwarts Legacy

"Ovi koji prednarucuju rade stetu gaming industriji"

At the same time: "piratiziram igre jer nedam pare "

Klasik 

Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
Kakve to ima veze jedno s drugim...
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hogwarts Legacy

Igra je odlična!

Igram na PCu spojen na TV sa gamepadom i baš je fora.

Ljepo odrađen svijet, mnoštvo detalja, odlične kontrole i borba.

A igra izgleda jako ljepo uz uključen HDR.

Nakon osam sati odradio tečaj za metlu i kupio istu u gradu i letenje je baš dobro napravljeno. Ima težinu i fora je letiti okolo...

Inače, napokon igra gdje razna oprema u kojoj izgledamo retardirano i nije neki problem pošto je sve puno čarolija i raznih pizdarija pa se naš retardirani izgled sa određenim gearom totalno uklapa 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2023 20:33 (doktor1).
Moj PC  
7 0 hvala 1
4 godine
neaktivan
Hogwarts Legacy

Ima li smisla igrati na tastaturi i mišu? Jer jedine open world igre koje sam igrao su bile iz GTA serijala i uvijek mi ih je bilo lakše igrati na tastaturi i mišu. Ili da ipak uzmem neki joy?

0 0 hvala 0
10 godina
DAST_CHANNEL kaže...

Ima li smisla igrati na tastaturi i mišu? Jer jedine open world igre koje sam igrao su bile iz GTA serijala i uvijek mi ih je bilo lakše igrati na tastaturi i mišu. Ili da ipak uzmem neki joy?

ja zasad igram na mišu i tipkovnici, nisam imao problema, vidjet ćemo šta će biti kad bude baš neka teška borba. 

15 godina

Mozes igrat sa tastaturom i misem bez problema, igra je cudno optimizirana. Znaci ide 120fps a stabilno ali ima trenutaka kad padne na 20 kao da se u pozadini nesto ucitava kad to prode opet je sve glatko. Grafika je inace super i igra je za svaku preporuku i vrijedi tih 40€ koliko kosta. Mogao sam uzeti za PS5 ali ovako mogu na Laptopu isto igrati i djeliti Save Game to mi je dosta bitnk kod ovakvih igara koje se mogu igrati satima

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
4 godine
neaktivan

Oce moci na AMD Ryzen 5 2600 3.4 GHz, 16 RAM-a i Nvidia GeForce GTX 1060 pokrenut se bar na nekim srednjim postavkama?

14 godina

Nisi naveo rezoluciju, ali ako je 1080p, onda hoće. Imaš dosta videa na Youtube, pa i sa GTX 1060 pa vidi. 

4 godine
neaktivan

Da da 1080, hvala ti!

13 godina
Hogwarts Legacy

https://adria.ign.com/hogwarts-legacy/39046/review/hogwarts-legacy-recenzija, ign dao cistu desetku. Meni nakon 5 sati igra cisti bombon, magija,grafika, glazba, borba, igrivost sve 5, jedino zna zapinjat na momente igra ali ništa strašno. Nije mi žao ni kune za igru, u rangu mi je mojih 5 open world igara Ghost of Tsushima, Witchera 3, Horizon zero dawna, ac: blacka flaga i rdr 2. znas da je igra dobra kad je ne igraš mislis o njoj a kad je igraš vrijeme proleti 

2 0 hvala 0
15 godina

Na Laptopu sa gtx 1650 1080p low/med ide bez problema i izgleda dobro.

13 godina
Hogwarts Legacy

Evo kad sam mislio da nema transića, sreo jednu ženu za šankom u kafiću s muškim glasom isto tako u side questu sreo jednu ženu koja ima ženu. Ne bi normalna igrica bila da ga j... Moraju takve  stvari ubacivat i to je malo iritantno.

4 0 hvala 0
15 godina

Toliko se forsiraju takve stvari u svim medijima znaci nema TV serije Filma itd. Da toga nema a u stvarnosti osobno rijetko kad vidim trans osobu

15 godina
Kak često vidiš vještice i čarobnjake?
-
17 godina
Hogwarts Legacy

Igra rastura po prodaji na Steamu, dosad je prodana u 2,5 miliona primjeraka. Promet 120.1milion. Očito nema puno onih kojima smeta da je žena osoba koja ima ženski spolni organ i maternicu :)

&amp;amp;amp;amp;#39;&amp;amp;amp;amp;#39;Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar&amp;amp;amp;amp;#39;&amp;amp;amp;amp;#39; - William Blake
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Damir22 kaže...
Da, nije ovo prva igra sa zastitiom.... Ovisi koji je sistem, moze trajati od par dana do par mjeseci, no....

Najduze se cekalo, barem od ovoga sto sam pratio, na rdr2.... I quarry je trebalo dugo, ali eto.

Naravno neke ni ne docekaju, ili je interes toliko slab, ili u medjuvremenu ih dijele djabe, ali u pravilu vecina ih bude dostupna odmah prvi dan.

Sićam se da je crack za RDR2 je izaša u istom tjednu kao još 3-4 teže krekive igre (MK 11, FM i još neke) tako da bi tu više rekao da je bio neki dogovor između izdavača i krekera, naravno uz paricu

15 godina
Hogwarts Legacy

Ima li igra sličnosti sa GTA?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Svaki dan ako neuzmem terapiju 😂

Nova poruka
E-mail: