Hitman: Absolution

poruka: 938
|
čitano: 208.868
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
17 godina
Re: Hitman: Absolution
fila2208 kaže...

što se tiče policije i negativaca anulira se ako spremiš tijelo, a ček zašto bi išao ubit civile?

Oni su samo statisti praktički.

U toj misij da statisti su, poslje ce biti kuhara, dostavljaca hrane, cistaca etc etc njihova odjela mogu biti korisna a platiti -4700 za ubistvo je retardirano kad ih mozes subdue za -150 bodova. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
D3ViL kaže...
fila2208 kaže...

što se tiče policije i negativaca anulira se ako spremiš tijelo, a ček zašto bi išao ubit civile?

Oni su samo statisti praktički.

U toj misij da statisti su, poslje ce biti kuhara, dostavljaca hrane, cistaca etc etc njihova odjela mogu biti korisna a platiti -4700 za ubistvo je retardirano kad ih mozes subdue za -150 bodova. . .

Ma e, ali zašto ikad civila ubio, uvijek je subdue. Ali retardirano je, da jedan hitman mora žrtvu poleći i gušiti je par sekudni, prelol.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan

kuhinjski noz i amen ;)

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nazi commander kaže...

kuhinjski noz i amen ;)

SJekira u glavu, najljepša stvar u igri.

btw. koliko imam do kraja, sad sam lennya pustio i idem u onu tvornicu nekui...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 15:40 (fila2208).
17 godina
fila2208 kaže...

Ma e, ali zašto ikad civila ubio, uvijek je subdue. Ali retardirano je, da jedan hitman mora žrtvu poleći i gušiti je par sekudni, prelol.

Pa ako ti je mrsko subdue izvadi pistolj priđi s leđa uhvati ga "kao taoca" odvedes ga gdje hoces i samo Q da ga onesvjestis?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
D3ViL kaže...
fila2208 kaže...

Pa ako ti je mrsko subdue izvadi pistolj priđi s leđa uhvati ga "kao taoca" odvedes ga gdje hoces i samo Q da ga onesvjestis?

Ma nije, ali je debilno da ga nemogu udarit nečim ili nešto da padne odmah u nesvijest, kuiš, to je hitman on ubija pogledom.

16 godina
neaktivan

Udreš li ga pakom papirnatih maramica ovaj ć opet umrijeti, ako želiš biti good guy moraš trpiti.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav evo imam problem sa igrom !!

Kad udem u contract mode i oce nac koji pise mi no contract found i tako svugdje odigro sam one tutorial i bio sma dobio oko 60 000 ali meni gore pise da imam 0 ima neko rjesenje??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imaš li orginal igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Imaš li orginal igru?

da preko steama sam uzo!!

16 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...
thuglife kaže...

Imaš li orginal igru?

Probaj izaci pa ponovno uđi u igru, meni pomogne.

13 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...
Demzi94 kaže...
thuglife kaže...

Imaš li orginal igru?

Probaj izaci pa ponovno uđi u igru, meni pomogne.

Probo sam vec sve i reinstal igre al opet isto nema nista!

16 godina

Ovaj AI me nekad zapanjuje, frajer gleda u mene a ja iza zida i nisam stisnuo space za cover i skuzili me i ja nazad u cover i sad on gleda gleda gleda... Prode 15 sekundi i vidis pocnu me trazit i odu negdje tam ljevo i ja udem u lift ( misija sa hotelom ) i gotovo -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni je jače kad ne gleda u mene ali mi se svejedno puni ona linija da me vide.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Meni je jače kad ne gleda u mene ali mi se svejedno puni ona linija da me vide.

Meni suprotno, gleda u mene a ja u coveru i dode on " sir, please do not ( ubaci rijec glumi majmuna ili nesto trece da glumim ) " I sad gleda gleda...ali ona linija se ne puni niti se pojavila i odjedanput sam pozutio i traze me.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 12:04 (Fake_Alert).
17 godina
neaktivan

Al ga siluju...

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
ZC_Someone kaže...

Al ga siluju...

doslo mi da povratim kad sam ovo vidija...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina

Postao mi je užasno dosadan hitman...sad sam u onim tvornicama od dextera, i sredim sve, nabavim odijelo, pripremim hrpu oružja, dodataka...oidem na lift, paff reset svega. Ma daj molim te.

jadno

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tu sam ga i ja prestao igrati, tj. uzeo sam si malu dužu pauzu. Nevjerojatno me razočaralo što sam se bez veze potrudio nabaviti odijelo onog trgovca oružjem samo da bi mi nakon lifta magično nestalo.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZC_Someone kaže...

Tu sam ga i ja prestao igrati, tj. uzeo sam si malu dužu pauzu. Nevjerojatno me razočaralo što sam se bez veze potrudio nabaviti odijelo onog trgovca oružjem samo da bi mi nakon lifta magično nestalo.

Ma ja sam i dalje odigrao i dođem kad moram ona dva doktora ubit i napravim sve i odem checkpoint. I sad syebem nešto loadam checkpoint i opet sve moram otpočetka, niš checkopit nije snimio...retardirano do kraja.

16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Al ga siluju...

Ovo je tužno.

17 godina

pitam opet... da li ima itko iste ili slicne probleme kao ja:

kad idem na drugu ''mapu'' ogroman cutscene lag kao i kad prolazim na drugu mapu kroz vrata. vidio sam slicne probleme na official forumima ali sada nisam uspio nista naci sto bi rijesili problem

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

pitam opet... da li ima itko iste ili slicne probleme kao ja:

kad idem na drugu ''mapu'' ogroman cutscene lag kao i kad prolazim na drugu mapu kroz vrata. vidio sam slicne probleme na official forumima ali sada nisam uspio nista naci sto bi rijesili problem

Ja sam imao taj problem, isprobao sam svasta ali nije radilo.

Na kraju sam ga uspio rjesiti tako da sam smanjio MSAA. Jos uvijek mi je malo trzalo ali to je bilo nista u usporedbi kako je bilo prije.

15 godina

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

upravo prešao igru..meni je predobra igra,nisam još igrao nijedan prijašnji nastavak hitmena,ali ova mi je predobra! zadovoljan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Probaj duju ili bilo koji drugi nastavak na expert odigrati,pa ces vidit sto je hitman
NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DuMe kaže...

upravo prešao igru..meni je predobra igra,nisam još igrao nijedan prijašnji nastavak hitmena,ali ova mi je predobra! zadovoljan :)

Zato ti i je dobar.

16 godina

Cisto sumnjam da ce odigrat stariji dio. Vec sam prijatelju predlozio da odigra Blood Money i nece, ali mu je ova "fenomenalna", isto znam jednog prijatelja koji je Max Payne 3 odigrao i isto mu je " Fenomenalna" ( ne kazem da nije ), samo radi grafickih detalja. Mene je više blood money zaokupio nego ovaj abosolution. Bas se vidi da neprijatelji samo hodaju i kad pricekas par min, shvatis gdje i kako koji ide i prodes.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fake_Alert kaže...

Cisto sumnjam da ce odigrat stariji dio. Vec sam prijatelju predlozio da odigra Blood Money i nece, ali mu je ova "fenomenalna", isto znam jednog prijatelja koji je Max Payne 3 odigrao i isto mu je " Fenomenalna" ( ne kazem da nije ), samo radi grafickih detalja. Mene je više blood money zaokupio nego ovaj abosolution. Bas se vidi da neprijatelji samo hodaju i kad pricekas par min, shvatis gdje i kako koji ide i prodes.

Stvarno hodaju a? ONda super, ajde uživaj u igri onda.

16 godina
neaktivan

Što činiti?

edit: proradilo, hvala na nepomoći

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 17:04 (Voltron).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice