Hitman: Absolution

poruka: 938
|
čitano: 208.930
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
14 godina
neaktivan
Re: Hitman: Absolution
thuglife kaže...

Igram na purista, evo me na drugoj misije, ima tko kakav savjet kako se rješiti onog aklauna u chinatownu, zbog glupog sistema preoblačenja nemogu proć kraj policajaca i doći do snajpera.

Cekas da diler otiđe dolje kod kontenjera uzet drogu i ubijes ga, pa s njegovim odjelom odes u sobu, ili sa suit only uzmes neki predmet i samo ravno ides dok ne vidis otvor kod jednog od kuhara, tamo bacis predmet, gurnes policajca unutra kad ide pogledat sta je to bilo, pa onda i ovog kinga kad dođe tamo i pocne nesto gledat unutra

EUW. KaiseRxy EUNE:rudar
13 godina
protjeran
thuglife kaže...

Igram na purista, evo me na drugoj misije, ima tko kakav savjet kako se rješiti onog aklauna u chinatownu, zbog glupog sistema preoblačenja nemogu proć kraj policajaca i doći do snajpera.

E posto neam instinkt tesko je, nemoj igrat na purist, nije bas zabavno jer nema instinkta.

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
16 godina
neaktivan

Jel mogu nekako instalirat dlc fileove na original igricu skinutu sa steama (dlc sam skinuo s neta jer bezobrazno i to još naplaćuju).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

jedno pitanje. ja sam lenny-ja ubio. e sad me interesira kako to utjece na pricu. edit: nista posebno al dobro sam se nasmija :D

Lenny je zasluzio smrt iz 2 razloga: 
ako malo dulje pričekaš i odeš malo dalje od auta vidjet ćeš kako:
-Lenny pokušava izvadit tomahawk iz debla

-Lenny pokušava provalit u auto

Najgluplja stvar u toj misiji je ako se primjetili da Lenny iza u trapericama ima mali pištoljčić. Veća bi fora bila da ako si prema njemu okrenut leđima da ti puca ili takav neki trik. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 20:52 (308gtsfan).
14 godina
Spojlate brate po temi, otpisujem se.
Be Water My Friend
16 godina
neaktivan

Najveća greška koja je ''sredila'' Hitmana je - eksperimentiranje. Zašto nešto ići mijenjati što je valjalo i veselilo svakoga?
Ako je Hićo mogao pronaći sirotište u koju će sakriti curu, onda bogme i može arms dealera koji mu može nabaviti opremu. 

Savegameovi su trebali ostati kakvi su bili i u prošlim nastavcima prije chekpointova i ako se igra na najtežoj razini da se ima pravo jednom saveati igru. 
Jedino po meni pozitivno je cover sistem koji spašava iz ''neugodnih'' situacija i da možeš sakriti više od jedne osobe u ormar/hladnjaču/kutiju. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Sve bi ovo bilo izvrsno da ja mogu uci u igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PR0MATRAC kaže...

u cemu je problem?

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...
thuglife kaže...

ima tko kakav savjet kako se rješiti onog aklauna u chinatownu

Cekas da diler otiđe dolje kod kontenjera uzet drogu i ubijes ga,...

Ili jednostavno dođeš na trg tek toliko da pokreneš metu jer će u suprotnom ko zadnja skriptirana budala tamo stajati zauvijek... Kad se pokrene malo ga pratiš i kad vidiš da ide obavit nuždu baciš mu kamenje na glavu. Silent Assassin rejting i gotova misija za 2-3 minuta.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 21:12 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
xKaiseRx kaže...
thuglife kaže...

Cekas da diler otiđe dolje kod kontenjera uzet drogu i ubijes ga, pa s njegovim odjelom odes u sobu, ili sa suit only uzmes neki predmet i samo ravno ides dok ne vidis otvor kod jednog od kuhara, tamo bacis predmet, gurnes policajca unutra kad ide pogledat sta je to bilo, pa onda i ovog kinga kad dođe tamo i pocne nesto gledat unutra

Ili jednostavno dođeš na trg tek toliko da pokreneš metu jer će u suprotnom ko zadnja skriptirana budala tamo stajati zauvijek... Kad se pokrene malo ga pratiš i kad vidiš da ide obavit nuždu baciš mu kamenje na glavu. Silent Assassin rejting i gotova misija za 2-3 minuta.

Najlakše ti je postaviti auto-bombu.

17 godina
fila2208 kaže...

Sistem fist fighta prsa o prsa i to je najretardiraniji sistem ikad...iako sam otključao ono kao da imam više vremena za stisnut tipke qurac, hrpu puta stisnem tipku uopće ne upali...ubiju me uvijek, yebeno uvijek.

Ja sam da bi otkljucao Ali achivement (prebij sve izbacivace) i onaj bez da me itko udari morao koristiti svoj gamepad, cisto jer su mi Q W E nepregledni i lakse sam se fokusirao na simbole svog pad-a. Takodje određenu tipku X na gamepadu nije potrebno samo jednom kliknut nego ju moras vise puta rokat ko da punis meter a onda kad ti pokaze sljedecu udaris za finisher. Npr za blok B pa onda X X X X X i finisher Y ili A kad se naviknes vidjet ces da postoje samo dvije modifikacije Y ili A i to Y ako ce ici na "gornji" odarac ili A ako ce doljni pa na kraju ni ne gledas tipke nego poteze Hitmana {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Najlakše ti je postaviti auto-bombu.

Nije jer trebašproči kraj policajaca. Ovako pričekaš metu kod samog izlaza, ispališ jedan metak i to je to.

PR0MATRAC kaže...

Imaš novi patch? To je jedan od stvari koje bi trebao ispraviti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 21:25 (ZC_Someone).
17 godina

otrujes drogu sa fugu fish i to je to... najlaksi moguci nacin

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

otrujes drogu sa fugu fish i to je to... najlaksi moguci nacin

Ili to... :)

Iskreno malo mi je glupo što sam uspio tako na brzinu na toj misiji dobiti SA. Volim kad to treba zaraditit.

17 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...
Obi Wan kaže...

e sad me interesira kako to utjece na pricu.

Lenny je zasluzio smrt iz 2 razloga

Btw :)

(tko nije došao do te misije nek odmah gasi video)

ups, double post {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 21:26 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

pa nemos igrat cilog hitmana kao fps. tako se hitman igre ne igraju

Pa ne moraš ni ovdje. Ja ne znam kako vi igrate, ali ja ubijem mete plus par čuvara a igram na pro. 

308gtsfan kaže...

Jel mogu nekako instalirat dlc fileove na original igricu skinutu sa steama (dlc sam skinuo s neta jer bezobrazno i to još naplaćuju).

Ako govoriš o Sniper Challenge onda si morao naručiti igru prije nego što je izašla. Sada je kasno za to. Inače je možeš skinuti s neta, ali ti ne budu davali bodove koje si osvojio u samoj igri.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
16 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...
Obi Wan kaže...

pa nemos igrat cilog hitmana kao fps. tako se hitman igre ne igraju

Pa ne moraš ni ovdje. Ja ne znam kako vi igrate, ali ja ubijem mete plus par čuvara a igram na pro. 

308gtsfan kaže...

Jel mogu nekako instalirat dlc fileove na original igricu skinutu sa steama (dlc sam skinuo s neta jer bezobrazno i to još naplaćuju).

Ako govoriš o Sniper Challenge onda si morao naručiti igru prije nego što je izašla. Sada je kasno za to. Inače je možeš skinuti s neta, ali ti ne budu davali bodove koje si osvojio u samoj igri.

Ne mislio sam na onaj paket sa specijalnim odijelima i pištoljima

17 godina

imam problem sa cutscene lagom ili kad ulazim kroz vrata u drugi prostor... da li jos netko ima ovakav problem i kako ga rijesit?

15 godina

presmiješno :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
thuglife kaže...

Odeš skroz prema izlazu, vrata sa patkom gore. I ubiješ policajca i spremiš u kutiju. Odeš iza zidića koji gleda direktno na paletu sa kamenjem.Prvo ide pojest rib pa pišat, kad se ispiša na podu je sivi komad metala, kad je na njemu pukni metak u lanac gore, di se drži paleta. OStani iza zida dok dođe polcija, kasnije samo prođeš kao boss kad oni gledaju šta je bilo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
fila2208 kaže...
thuglife kaže...

Odeš skroz prema izlazu, vrata sa patkom gore. I ubiješ policajca i spremiš u kutiju. Odeš iza zidića koji gleda direktno na paletu sa kamenjem.Prvo ide pojest rib pa pišat, kad se ispiša na podu je sivi komad metala, kad je na njemu pukni metak u lanac gore, di se drži paleta. OStani iza zida dok dođe polcija, kasnije samo prođeš kao boss kad oni gledaju šta je bilo.

Ili cekaj u sredini mape dok diler ne dodje do boss-a ovaj ce trazit jos kokainosa. Prati dilera do ulicice tamo ga zadavi, obuci njegovo odjelo i spremi ga u kontenjer. Sad imas  slobodan pristup stanu da ubijes bosa sniperom, ili u odjelu dilera odi ispred boss-a. On ce reci napokon si stigao i poceti te pratiti mozes ga odvesti ga u stan (gdje sniper) on ce stati za stol da smrce kokainos ti ga zadavi i odsetaj u sumrak. .

.p.s. ubijanje policajaca donosi previse negativnih poena ako vec hoces bolje ih "uspavaj" davljenjem bez oruzja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 1:13 (D3ViL).
17 godina

ubijanje svakoga dode oko 300 bodova tko nije meta. samo je razlika ta kad ubijes nekoga sa fibre wire (signature kill) i jos ga sakrijes to dode isto oko 300 bodova, dakle nula. isto vrijedi i non leathal takedown + hide body. 

a to ubij dilera ili recimo u prvoj misiju kad uzmes chef disguise je takva glupost. ako nista drugo svi znaju lika u facu i sad kao ti uzmes njegovu robu i nitko ne vidi razliku.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 1:21 (Obi Wan).
17 godina
Obi Wan kaže...

ubijanje svakoga dode oko 300 bodova tko nije meta. samo je razlika ta kad ubijes nekoga sa fibre wire (signature kill) i jos ga sakrijes to dode isto oko 300 bodova, dakle nula. isto vrijedi i non leathal takedown + hide body. 

Dobro idi ubij civila s Fiber pa vidi koliko ce te izac {#}

17 godina
D3ViL kaže...
Obi Wan kaže...

ne ubijam civile nego non leathal takedown, krivo sam se izrazio. mislim da jos nisam civila ubio...

13 godina
neaktivan

Instaliro sam Hitman,i kad idem uci,ne zeli pokrenuti igru....nezz zasto,sto raditi???

dary555
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
D3ViL kaže...
Obi Wan kaže...

što se tiče policije i negativaca anulira se ako spremiš tijelo, a ček zašto bi išao ubit civile?

Oni su samo statisti praktički.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan

Ili cekaj u sredini mape dok diler ne dodje do boss-a ovaj ce trazit jos kokainosa. Prati dilera do ulicice tamo ga zadavi, obuci njegovo odjelo i spremi ga u kontenjer. Sad imas  slobodan pristup stanu da ubijes bosa sniperom, ili u odjelu dilera odi ispred boss-a. On ce reci napokon si stigao i poceti te pratiti mozes ga odvesti ga u stan (gdje sniper) on ce stati za stol da smrce kokainos ti ga zadavi i odsetaj u sumrak. .

.p.s. ubijanje policajaca donosi previse negativnih poena ako vec hoces bolje ih "uspavaj" davljenjem bez oruzja.

Rješio sam već, rješio onog policajca u kutu mape ( s dvojicom kolega koji šetuckaju do njega od njega ), uspavao ga, čekao da se boss dođe popišat i capa capa. Hvala obojici svejedno.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina

Ne kužim shooting range...nemrem preko 300, nekad pogodim glavu a dobijem 1?

btw. jel ono lynch puca isto na rangeu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 11:46 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Moraš gađati onaj crveni dio na glavi za 20 bodova. I koristi pištolj koji si donio sa sobom, sve ostalo je neprecizno.

Da

14 godina
ZC_Someone kaže...
fila2208 kaže...

Moraš gađati onaj crveni dio na glavi za 20 bodova. I koristi pištolj koji si donio sa sobom, sve ostalo je neprecizno.

Da

Da vidio sam da je najbolji, skužio sam da onda se puni instinct pa onda tučeš više meta, kul. budem kasnije probao, hvala

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice