Hitman: Absolution

poruka: 938
|
čitano: 208.728
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
17 godina
neaktivan

The Saints ICA File

Intervju s Vivicom Fox o liku glavne "časne"

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
Re: Hitman: Absolution
ZC_Someone kaže...

Hmm, kad gledam malo globalne statistike achievmenta na Steamu dobar dio igrača neke igre pošteno ni ne pokrene a kamoli da ih završi.

Pogledaj npr. Skyrim. Daleko najprodavanija igra na Steamu u zadnjih pola godine. A 7% igrača nije završilo ni prvu misiju. 12% ljudi nije došlo ni do 5 levela što je par sati igre. A samo 34% ih je završilo glavni quest line. Npr. novog Maxa koji je puno kraća igra je završilo samo 50% igrača. Ajde on je još relativno nova igra al to je po meni svejedno malen broj.

I onda kad uzmeš u obzir puno veći broj igrača na konzolama za koje se obično smatra da su u prosijeku više casual igrači statistika iz članka me ne bi nimalo iznenadila. Što je šteta za igre poput Hitmana koje zbilja imaju dosta dobar replay value.

Ni ja ne kužim zašto to rade? Valjda im SP vrlo brzo dosadi. Skyrima se vjerojatno preplaše koliko ih zatrpa questovima (a kao i svaki TES) - pa još sad i Dawnguard {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
16 godina
neaktivan

"Američka" ekipa koja tjedno kupi 2-3 igre, igraju dok ne kupe nešto zanimljivije, sve im je dostupno i u ničemu ne guštaju koliko bi mogli.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Po viđenom imam osjećaj da bio ovo mogao biti najbolji Hitman dosad :)

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Teško.

Inače, jedan zanimljiv wallpaper, nedavno je izašao i gta wallpaper na istu shemu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Teško ali ne i nemoguce...BM je odlican al ak zadrze najbolje stvari iz tog nastavka i poprave one losije kojih je ruku na srce bilo malo u bm-u mogli bi dobit odlicnu igru,kazem mozda i najbolju igru tog serijala...sve u svemu jedva cekam novog/starog agenta 47 :)

1 0 hvala 0
17 godina

Ja se smatram fanom Hitmana, ali ruku na srce, najvjerojatnije će ga žešće usrati.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Teško.

Inače, jedan zanimljiv wallpaper, nedavno je izašao i gta wallpaper na istu shemu.

Nema ga više...

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
13 godina
neaktivan

razocaravajuce je sto se radnja igre nece micati iz sad-a to bi mogao biti veliki minus al opet ako lokacije budu zanimljive i atmosfericne nece bit lose,al svejedno navikli smo da uz celavca putujemo po svijetu :D

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

razocaravajuce je sto se radnja igre nece micati iz sad-a to bi mogao biti veliki minus al opet ako lokacije budu zanimljive i atmosfericne nece bit lose,al svejedno navikli smo da uz celavca putujemo po svijetu :D

Nije ovo čisti sandbox da su nužne promjene... Biti će različitih lokacija, stoga neće manjkati raznolikosti u misijama, barem se nadam...

16 godina
neaktivan

17ominutni gameplay video. Fuck yea

link

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 18:58 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 7
15 godina
neaktivan

Pogledao prvih 2 minute. Neću su spoilat igru.Izgleda super

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Pogledao prvih 2 minute. Neću su spoilat igru.Izgleda super

također, fenomenalno izgleda

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
14 godina
neaktivan

Dovoljno je da pogledate scenu na 14:15 {#}

Slažem se, sjajno odrađeno sve, biće uživancija igrati.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije loše, čak što više... S isključenim ovim NoobUI-em će igra lijepo "štancati"...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo mi je otklonilo popriličan broj sumnji glede igre, ima ovdje dosta "starog Hitmana", još kad se isključe svi mogući hintovi bit će i teži od ostalih.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ovo mi je otklonilo popriličan broj sumnji glede igre, ima ovdje dosta "starog Hitmana", još kad se isključe svi mogući hintovi bit će i teži od ostalih.

Sve je ono bio čisti marketinški trik, sva ona prikazana uber-anti-realističnost, ona akcija... Sve da privuku ove casual-ce. Vidi se da će Hitman biti kako i sam veliš, onaj stari.

Samo, je li netko zamijetio, da ni u prošlom Hitman-u, nije bilo misija koje su militarističke tematike, kao one u St. Petersburg, a ono što mi fali, jer su mi se taj način obavljanja misije svidio, je onaj kao u Silent Assasin 2 - krenuvši od Tracking Hayamoto, pa Hidden Valey... Ta povezanost... Ili Basement Killing... No nema veze, i ovako je to lijepo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 20:11 (4ucker).
16 godina
neaktivan

To su namjerno izbacili, 47 je postao elitni ubojica, angažira ga se za egzotične mete, operira po egozičnim lokacijama, nema snježne/ pustinjske monotonije. Doduše, da su ih mogli proljepšati i učiniti zanimljivima pa ubaciti, jesu, ali mi neće faliti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa ovo predobro izgleda,sve je na svom mjestu sto bi se reklo,sviđa mi se sama atmosfericnost u igri,ono svako nesto radi,,policajci medusobno pricaju,mehanicari nesto prckaju,psi se zadovoljavaju :D (a ne ko u BM vecina ih il stoji il hoda gore dolje ko nekakvi roboti) ...sve je pre pre,grafika ocaravajuca,svida mi se i interakcija s okolinom,ubijes metu ovi nadu tijelo ne napadaju te odmah ko u BM-u....dosta stvari su popravili i ovo je potencijalno najbolji hitman,sad nek ubace sto vise misija i to je to :)))

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

To su namjerno izbacili, 47 je postao elitni ubojica, angažira ga se za egzotične mete, operira po egozičnim lokacijama, nema snježne/ pustinjske monotonije. Doduše, da su ih mogli proljepšati i učiniti zanimljivima pa ubaciti, jesu, ali mi neće faliti.

Na tim su se misijama živci trenirali. {#}

17 godina

joj kakav playthrough, najezio sam se kako je igra je8eno dobra...

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 23:41 (Obi Wan).
16 godina

Samo ne razumijem kako si mozete spoilati igru, ja pogledam 5-10 sec, premotam 3-4 min i opet. Vidim samo lici li na ista.... nikada si necu spoilati, pogotovo ne nesto ovako gdje "moras" razmisljati, zivcirati se itd vise nego u drugim igrama...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lovac82 kaže...

Samo ne razumijem kako si mozete spoilati igru, ja pogledam 5-10 sec, premotam 3-4 min i opet. Vidim samo lici li na ista.... nikada si necu spoilati, pogotovo ne nesto ovako gdje "moras" razmisljati, zivcirati se itd vise nego u drugim igrama...

meni to ne smeta, uostalom nije otkriveno nista bitno o prici... 

a kakvo imam pamcenje u vezi ovih stvari vjerojatno cu zaboravit :D

It's not who u are, it's who u know.
13 godina

Ovaj ću Instinct ugasiti čim prvi put pokrenem igru - samo Purist mode dolazi u obzir {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 0:02 (pr0n_addict).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Super izgleda,naravno da ću igrati bez ovih wh pomagala.

To kod mene bude pravi hardcore :)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...

Super izgleda,naravno da ću igrati bez ovih wh pomagala.

To kod mene bude pravi hardcore :)

To je za ove casual gamere pojednostavljeno - zašto bi se mučili tražeći mete kad ih ovako fino kroz tri zida kako se crvene?

15 godina
neaktivan

To je malo prelako, sve ću si isključit i onda igrat. Tek je tad doživljaj *_*.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nemas si sta spojlat kad su pokazali samo jedan nacin za ubit metu(i to onaj najlaksi),a biti ce barem jos 2-3 nacina za ubit mete ;)

15 godina
neaktivan

Užasno je glupo onaj aimbot gdje se vrijeme zaustavi tj uspori. To mi se ne sviđa, nadam se da će se to moć isključit.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@14:40

FFS, čemu to uopće stavljati u igru. Slobodno mogu onda i naplaćivati mjesečnu pretplatu za aimbot. -.-

Al ajd, igrat će se "čistunac" mod.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice