Dobro govorite, imate pravo, jedino u idealnim uvjetima bi to funkcioniralo.. Ma inace ni ne tvrdim da nakon par dana sve znam, naravno, imam jos za uciti i analizirati, ali vidim da kada protivnik stalno vadi brutalne karte narancaste pa roze pa narancaste da mu nemogu parirati, tako da kao i novi igrac mogu konstatirati da netko s takvim kartama ima veeliku prednost..
Arenu sam jednom probao igrati, no vise volim igrati ranked jer vjezbam svoj hunter deck i ucim ga, a u areni ne znam spojiti dobre karte jer ne znam bas kakve deckove treba sloziti za neki stil igre..
inace da se pohvalim, upravo sam po prvi puta dosao do rank 18 :)
Ako se "po jutru dan poznaje", ti ne bi trebao imati problema sa ovom igrom. 
Brzo si dogurao do ranka 18, nakon samo par dana igranja... Znači da si savladao osnove i čak malo više od toga. Govorim to zato što imam prijatelja koji ni nakon par mjeseci ne mogu ispod ranka 20! 

Bilo je malo glupo da netko tko je bio legend rank u sezoni rokne skroz na level 16... a i kako je kolega iznad rekao, manje će se događati da novi igrači bez kompletnih deckova nailaze na full size deckove.

). Uglavnom, pratio sam korake sa nekog foruma pa sam, između ostalog, resetirao mobitel, odjaviose/prijavio sa app storea, refreshao app store, odjavio se/prijavio sa WIFI mreže...