Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 662.794
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Rocinante2112 kaže...

true.

ali jeidni bugovi koje sam ja iskusio su bili client side (kada vratiš nazad nešto u ruku,primjerice freezing trapom,ostane karta na stolu s zadnjom stranom)

ili kad alt tabbam onda se animacije sjebu i sve je ''rozo''

to je u igri vec jako dugo.

serverside...hmm neznam jesam li ikad imao problema osim toga da jednom nisam u arenu mogao otić.

Ne mora biti da je to client side problem. Blizzard ima puno toga na serveru, radi sprečavanja varanja i sl.

Client je više manje samo prezentacija onoga što mu server pošalje. Tako da, ne možeš znati što je server, a što client issue.

Ali slažem se, mogli bi malo brže neke stvari rješavat.

14 godina

danas sam dobio key, odigrao nekoliko partija, mogu reći da je igra zarazna....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Već su prije nekoliko tjedana najavili patch s bufovima i nerfovima karata, ali još ništ od toga.

Nikako dočekat da Mind control stave na 10 mana {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 20:40 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

malo zahebancije s frendom. 

l. cho je ljuuuut! l. cho je ljuuuut!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 17:19 (forGood).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobio sam key sa cursa, mogu reci igra je prezarazna, zasad igram Huntera, cini mi se da su Mageovi malo slabi??

Moze li mi netko odgovoriti na par pitanja: 1. Ako ja kupim sad deckove, sto se događa s njima, dobivam li nesto kad igra ode u open betu?

2. Karte se dobivaju samo kupovanjem sa goldom i parama ili? ( ne mislim na class carte, jer njih se moze otkljucati samo leveluppajuci se).

3. Cuo sam za ranked leadder. plat, diamond itd, to je onaj Arena mod?

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bera kaže...

Dobio sam key sa cursa, mogu reci igra je prezarazna, zasad igram Huntera, cini mi se da su Mageovi malo slabi??

Moze li mi netko odgovoriti na par pitanja: 1. Ako ja kupim sad deckove, sto se događa s njima, dobivam li nesto kad igra ode u open betu?

2. Karte se dobivaju samo kupovanjem sa goldom i parama ili? ( ne mislim na class carte, jer njih se moze otkljucati samo leveluppajuci se).

3. Cuo sam za ranked leadder. plat, diamond itd, to je onaj Arena mod?

Nisu slabi mage-ovi imaju predobre spelove koji čiste cijelo polje.

1. Rekli su da neće resetirat karte i sve što zaradiš u beti. A i ako budu resetirali dobit ćeš nazad sav gold koji si kupio s $

2. Karte dobiješ nakon što završiš arenu ( u packovima ili zasebno), a basic set karte dobiješ kada doguraš neku klasu do 10lvla. također kao nagradu u areni možeš dobit i dust s kojim možeš kraftat koju god kartu hoćeš, ali moraš imat dovoljno dusta za određenu kartu.

3. Imaš rankove i za normal i za arena mode.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
15 godina
neaktivan

Kad se dobiva rank na normalima? Kad kliknem Play pise mi da je unranked??!?

12 godina
neaktivan
Bera kaže...

rank mozes kad oces pokraj ranked gore desno imas malu ikonicu klikneš na to i onda igras ranked

Best in the world
15 godina
neaktivan
Rodney1986 kaže...
Bera kaže...

rank mozes kad oces pokraj ranked gore desno imas malu ikonicu klikneš na to i onda igras ranked

Jel postoje prvi 10 placement mečeva slično kao u League of Legendsu? Isto tako, za napredovanje kroz ladder, to se bazira na skrivenom MMRU, ili na nekim pointsima koji se dobivaju s winowima?

16 godina

novi ranking system je totalna banana, jer nema demiotinga tako da bilo kakva teška nubara, ako odigra puno igra će završiti u 3 stars masters

evo kad izađe novi patch će promjeniti cijeli ranking system gdje se zapravo vidi skill

0 0 hvala 1
13 godina
acca kaže...

novi ranking system je totalna banana, jer nema demiotinga tako da bilo kakva teška nubara, ako odigra puno igra će završiti u 3 stars masters

evo kad izađe novi patch će promjeniti cijeli ranking system gdje se zapravo vidi skill

ali ako je noobara i dodje do recimo platinuma. ako stalno gubi mečeve onda za svaki izgubljeni treba dobit 1 gejm više da bi doso do mastersa

tehnicki,ako je igrač loš ostace tamo gdje i je i nece moci napredovati. zato jer ce gubit svaki meč,a ako i koji dobije morace ih dobit masu.što nece moci.

16 godina
Rocinante2112 kaže...
acca kaže...

ali ako je noobara i dodje do recimo platinuma. ako stalno gubi mečeve onda za svaki izgubljeni treba dobit 1 gejm više da bi doso do mastersa

tehnicki,ako je igrač loš ostace tamo gdje i je i nece moci napredovati. zato jer ce gubit svaki meč,a ako i koji dobije morace ih dobit masu.što nece moci.

lol... ne. svaka budala može doći do 3 stars mastera ako odigra 500 meča... zato će i uvesti novi sistem

ako ne postoji demote, rankovi nemaju smisla

13 godina
acca kaže...
Rocinante2112 kaže...
acca kaže...

lol... ne. svaka budala može doći do 3 stars mastera ako odigra 500 meča... zato će i uvesti novi sistem

but then again od rankinga nemaš ništa.

arena je all that matters. imho

13 godina
odjavljen
acca kaže...
Rocinante2112 kaže...
acca kaže...

Pa nije timska igra, nista tebi ne znaci sto je neki nub dogurao do 3 stars, jedan nub je uvijek dosao, free win.

Darko
16 godina

arena is all that matters...not really...arena je 60% sreća u draftanju, 20% ovisi o protivnicima koje dobiš, možda 20 % skill...

i ne govorim to bezveze, imam 800 wina u areni i prosječni arena run mi je između 6 i 7 wina

Ponekad znam 4 puta za redom dogurat do 9, ponekad 2 puta za redom idem ispod 5.... sve ovisi kakve karte draftaš i protiv kakvih protivnika te baca.

Primjetio sam da je arena daaaaaaaaaaaaleko lakša nedjeljom i nakon velikih beta wave-a i  giveawaya, kad tjednom većinom igraju bolji igrači pa je teže dogurati do 9 wina, pogotovo ako dobim loši draft

A da, skill se vidi u constructed, za probu sam kopirao par deckova tjednih pobjednika turnira i svaki od njih ima oko 90% win rate, imam već 4/5 karta tako da mogu praktički bilo koji deck izraditi, ali opet nije fer prema novim igračima

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
acca kaže...

arena is all that matters...not really...arena je 60% sreća u draftanju, 20% ovisi o protivnicima koje dobiš, možda 20 % skill...

i ne govorim to bezveze, imam 800 wina u areni i prosječni arena run mi je između 6 i 7 wina

Ponekad znam 4 puta za redom dogurat do 9, ponekad 2 puta za redom idem ispod 5.... sve ovisi kakve karte draftaš i protiv kakvih protivnika te baca.

Primjetio sam da je arena daaaaaaaaaaaaleko lakša nedjeljom i nakon velikih beta wave-a i  giveawaya, kad tjednom većinom igraju bolji igrači pa je teže dogurati do 9 wina, pogotovo ako dobim loši draft

A da, skill se vidi u constructed, za probu sam kopirao par deckova tjednih pobjednika turnira i svaki od njih ima oko 90% win rate, imam već 4/5 karta tako da mogu praktički bilo koji deck izraditi, ali opet nije fer prema novim igračima

Zato ja i ne igram vise hearthstone, nije bitno sta ja imam oni su bolji, ali stalno, imam jedva 20 winova na unranked, protiv mene ubacuju likove koji su 20 levela veci od mene, imaju karte koje nikad nisam vidio, karta od 3 mane ima 5 hp (taunt), moram surrender u prvoj minuti. Ako mu unistim tu kartu od 5hp, on ih jos 15 takvih slicnih stavi, a ja nikako ne mogu napraviti neki decent deck, jer nemam karti, a stalno gubim tako da ne mogu zaraditi za nove karte.

Igra nije nimalo noob/casual friendly

Darko
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 14:10 (DarkoKwon).
16 godina
DarkoKwon kaže...
acca kaže...

Zato ja i ne igram vise hearthstone, nije bitno sta ja imam oni su bolji, ali stalno, imam jedva 20 winova na unranked, protiv mene ubacuju likove koji su 20 levela veci od mene, imaju karte koje nikad nisam vidio, karta od 3 mane ima 5 hp (taunt), moram surrender u prvoj minuti. Ako mu unistim tu kartu od 5hp, on ih jos 15 takvih slicnih stavi, a ja nikako ne mogu napraviti neki decent deck, jer nemam karti, a stalno gubim tako da ne mogu zaraditi za nove karte.

Igra nije nimalo noob/casual friendly

da nije noob frendly... ali imaš tisuću resursa online gdje možeš brzo naučiti kako se igra. I ne trebaš puno karta da se napravi dobar deck, ja imam 10+ legendary-a i najači deck (koji je od rank 1 na NA i EU) ima samo common i rare karte, niti jedan legendary niti epic. 

i o karti kojoj govoriš je warlock only karta koja uz 3/5 statse i uništi jedan mana kristal tako da je karta katastrofalna u deckovima koji nisu early game rush orjentirani

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 14:35 (acca).
13 godina
neaktivan

Danas stigao treci beta key za ovu igru, e ovaj cemu aktivirati da vidimo sta ljudi kazu :D

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

ja pojma nemam šta vi pričate da nije noob friendly

ova igra ima toliko malo karata i tako jednostavne deckove...

takodjer imanje nekih fensi karata ne osigurava win. vjerojatno ste jednostavno loši.

sa osnovnim deckom koji mozes slozit kad doguras neku klasu do lv 10 mozes do MASTERS u preconstructedu doc.

recimo neki MTG bi bio zastrasujuci jer karata ima masu,u deck idu i landovi,60 karata... ovo je da me prostis pi*kin dim.

16 godina
acca kaže...

Pričaš gluposti. Ja sam 3 star gold otkat igram i nisam se nikud makao, a imam preko 280 winova, a odigranih sigurno više od 500. Tako da ne vjerujem u tvoje navode.

Ipak treba pobjeđivati, i to kontinuirano.

16 godina
Bitanga kaže...
acca kaže...

Pričaš gluposti. Ja sam 3 star gold otkat igram i nisam se nikud makao, a imam preko 280 winova, a odigranih sigurno više od 500. Tako da ne vjerujem u tvoje navode.

Ipak treba pobjeđivati, i to kontinuirano.

ma dobro, ja sam dogurao prvi dan kada sam dobio key do 3 stars mastersa s basic warrior deckom (prije battle rage nerfa), deck bez rare epic ili legendary karta

koliki ti je onda win rate, 10% ?

16 godina
acca kaže...

ma dobro, ja sam dogurao prvi dan kada sam dobio key do 3 stars mastersa s basic warrior deckom (prije battle rage nerfa), deck bez rare epic ili legendary karta

koliki ti je onda win rate, 10% ?

Pa nije, al oko 50%, teško je reći. Stvar je u tome da ja igram sa svim klasama po malo i casual. Nisam gledao milijun videa i taktika i deckova. Uživam u igri po malo.

No svejedno kažem, čisto je pretjerivanje tvrditi da svaka budala može doći do 3 stars mastersa :-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2013 19:57 (Bitanga).
15 godina
neaktivan

Jel mi netko moze dati neki dobar lock za paladina, jer cini mi se preslab..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja izgleda ne volim TCG, ali ova igra je meni totalno dosadna. Kad sam vidio da su Illidanu promjenili voice-over ALT F4 uninstall......zvuci kao neki brdjanin.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2013 21:05 (chaselol).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
chaselol kaže...

Ja izgleda ne volim TCG, ali ova igra je meni totalno dosadna. Kad sam vidio da su Illidanu promjenili voice-over ALT F4 uninstall......zvuci kao neki brdjanin.

kewl story bro

15 godina
acca kaže...
chaselol kaže...

kewl story bro

Gle, cool story ili ne, nama starim WoW-ašima je to prijeko važno i potrebno ;).. Btw, koliko se otprilike čeka jedan key od blizzarda??

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
luxxxfromhell kaže...
acca kaže...
chaselol kaže...

kewl story bro

Gle, cool story ili ne, nama starim WoW-ašima je to prijeko važno i potrebno ;).. Btw, koliko se otprilike čeka jedan key od blizzarda??

probaj mozda bude sreće. Ak dobijem, podijelit ću s vama.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
11 godina
neaktivan

ovo mi izbaci kad pokušam instalirat battle.net client

i ak neko ima key nek ga tu negdje sharea

[img]http://housebloodthorn.net/extras/shield-targ.png[/img]
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 15:54 (Kloksi222).

1 3 hvala 0
16 godina
Kloksi222 kaže...

ovo mi izbaci kad pokušam instalirat battle.net client

i ak neko ima key nek ga tu negdje sharea

dafuq?

13 godina
odjavljen

Sada sam odigrao svoj najbolji match do sada, naci prist nabacao neke bufove i karta mu imala 28 at i 28 hp i na svu srecu ja sam imao onu kartu kod roga sto ubije bilo kojeg miniona, poslije toga sam ja pobjedio.  Jos lik mi salje one poruke kao well played, podjenjuje me, ali mislim da je plakao poslije toga :)

Darko

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice