Hack and slash igre za PC

poruka: 2
|
čitano: 814
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav svima, u problemima sam u zadnje vrijeme, i to u takvima da više ni sam ne znam što bih igrao. Ono, baš mi je postalo dosadno na PC-u u zadnje vrijeme, ali danas sam se sjetio žanra igrica koji mi je uvijek bio zabavan na PS2- hack and slash. Npr, danas sam vidio onu igricu Nier automata i takve npr gdjee mogu zavalit i sa kontrolerom igrat iz kreveta ( ko playstation, ali bolji hardware :D ). Sad, godinama sam igrao samo League of Legends, i tu i tamo ponešto CS:GO, Skyrim i Dark souls 2 tako da sam TOTALNO izvan priče o igrama te kada sam išao malo proguglat o ovim igrama izbacilo ih je 100 i svaka pojedina igra je vodila do još hrpe sličnih i rasprava na formumima koja je bolja itd itd i malo sam se pogubio. U glavnom, moje pitanje je vaše preporuke nekome tko je živio ispod kamena zadnjih godina i potpuno bio odsutan u igranju i praćenju takvih igrica i ne zna baš ništa. Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
17 godina

Novi Devil May Cry, Darksiders 1...

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice